290

Анонимен

преди 11 месеца

До 348....Представям си какво би излязло от баща Фигурант и майка Копейкин, какво ур*дче би излязло

289

Анонимен

преди 11 месеца

Ми правилно каза премиерът Денков.Русия е последната страна която има право да говори за международно право.След като тя потъпка всяка международна правда.Дори Ким Ир Сен се засрами.*** то руснак срам има ли.

288

Анонимен

преди 11 месеца

Е гати и иронията, предател гледа филм за предатели, демек за себе си.

287

Сламен питек

преди 11 месеца

Борците с мафията герб и дпс отново се опитват да измият позора от най-голямата лъжа в историята на така наречените след 89-та "честни избори". Поредна идитщина от идшоти. Нищо ново под слънцето поставени хора за изпълнение на заповеди...

286

браво Денков

преди 11 месеца

Денков е умен човек. Отърва се от "дефекрни" ненужни ракети, и осигури доставка на нови такива от Русия, в пълна изправност и работещи с висока точност, до всички по големи градове, като доставката ще е по въздух без транспортни разходи. Неговите избиратели ще получат експресната доставка на жилищния си адрес.

285

Анонимен

преди 11 месеца

Русофилите са пpимaти които през целия си живот не са направили и най-малкото усилие да проверят каква е истината за любимата им империалистическа Русия и злодеите в Кремъл които повече от 1 век са промивали мозъците в кривите им , грозни кратуните със съдействието на руски марионетки като Фигуранта и Копейкин ...

284

Рендету

преди 11 месеца

Абе, ч/чело, в Бг няма ли "хора", или за вас ние сме само "Матрял"???

283

Трезвен

преди 11 месеца

Денков ще остане в историята като най-жалкият премиер в историята на България. Национален предател

282

преди 11 месеца

Денков е умен човек. Отърва се от "дефекрни" ненужни ракети, но ще осигури доставка на нови такива от Русия, в пълна изправност и работещи с висока точност, до всички по големи градове, като доставката ще е по въздух без транспортни разходи. Дано неговите избиратели получат експресната доставка на жилищния си адрес

281

Анонимен

преди 11 месеца

Русофили невежи и вм"иpиcaни , на вас не ви достига мозък дори за да осъзнаете, че сте изключително, умствено ограничени... (в преводТъпи).

280

Анонимен

преди 11 месеца

Не са дефектни. Измислили са как да излъжат с фалшиви протоколи. Бракували са ги както бракуваха цели работещи и печеливши предприятия, за да ги приватизират. Този цирк сме го гледали.

279

Анонимен

преди 11 месеца

Кое и какво им е дефектното? Да не би при изстрелване да пускат бронежилетки за защита на хората? Или пускат мармалад?

278

Анонимен

преди 11 месеца

Русия мачка укронацистите, а русофобите мачкат на Джо Бидона повехналите топки!

277

Анонимен

преди 11 месеца

Кога дефектираха системите C300? Когато Кулеба дойде да ги проси не бяха дефектни. Когато Зелю дойде да ги проси също не бяха дефектни? Вие изобщо имате ли връзка с главния мозък? Как се пращат дефектни ракети? Ами ако се окаже, че целта на поразяване е в пъти по-къса? Да не вземе да се ги пратят по техните бази? Щом са дефектни стават оръжие за масово поразяване. Могат да се окажат на друга локация.Защо лъжете? C300 пазят Козлодуй. И те ли са дефектни?

276

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна сама ще се закопае. На всяка изпратена ракета ще получат по 5 от Русия армаган. Как ще им давате ракети за защита? Това да не са презервативи, бре? Как ракета защитава хора? Ракета изпратена, получава ответен удар в пъти. Хептен ни вземаха за врабчета.

275

Анонимен

преди 11 месеца

Не "зенитно-управляеми", а "зенитни управляеми". Правите ли разлика? Според вас със зенит ли ги управляват?

274

Анонимен

преди 11 месеца

Дефектното правителство на България изпратете в Украйна докато не са закопали България!!!

273

Анонимен

преди 11 месеца

Toва академично правителство ще изкара до следващите президентски избори когато Денков от премиер ще стане президент!

272

Анонимен

преди 11 месеца

След като са дефектирали дано се върнат като бумеранг по този, който ги изстрелва! Понеже Денков е дефектирали, ще заличи България.

271

ШИШО

преди 11 месеца

Шиши много е наплашен от Янките.Ако му кажат да излезе пред телевизията и да каже че Левски не е чист българин, че баща му е бил турчин,майка българка ще го направи.После прокоратурата и Данс ще търсят гроба на баща му да вземат ДНК и ще се роват из архивите в продължение на десетилетия.