138

Sallam Al Bahur

преди 8 месеца

Трябват ви арабски закони. Краднеш ли режат ръка. Боднеш жена ,ще се оженош за нея иначе смърт с камъни

137

До 119

преди 8 месеца

Ти ни обра точките. Значи в САЩ тръгват на работа веднага щом "ти зараснат конците", така си го написал. Имаш предвид шевовете, които се правят на някои жени, ако при раждането се е разкъсала плътта им. Питай форумният женомразец, той ще ти каже, че могат да тръгнат на работа дори още преди да са им зараснали шевовете. Знам, че е грешка да имаме такъв продължителен период за отпуск по майчинство, защото от това се възползват най-мързеливите. Но знам и друго - ще продължа -

136

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 124 Ти пък ни кажи що е това "младо градско момиче", след като според теб "Анонимна 118" била лелка или селско момиче?

135

ТРЯБВА ЗАКОН

преди 8 месеца

Който да гласи:"Забранява се на девойките в България безразборният секс!"

134

Анонимен

преди 8 месеца

До Тракиец 126 Хайде сега да ни кажеш какви са мъжете, заради които жените се принуждават да правят аборт?

133

Анонимен

преди 8 месеца

Тези безобразия стават, защото мъжете най-безотговорно са оставили на жените да вършат такава важна работа като износване на бременност и раждане. Крайно време е да да изземат от ръцете на некадърните жени това важно дело и да дадат личен пример, да покажат как е редно да се забременява, да се кара бременност и накрая успешно да се ражда!

132

Евроатлантизъм

преди 8 месеца

34 г. години евроатлантическо робство и България се стопи от 9 милиона на 6 и то с малцинствата. За сметка на това сега може да берем ягоди без визи.

131

Бай Илийчо

преди 8 месеца

А до мажете.Дръжте са малце бря.Не кът видите засукана фуста акъли дъ ви пада у долнътъ главъ.

130

Бай Илийчо

преди 8 месеца

До женурята.Бре научете се дъ прайте качествени дудучета.Кът му земите акъло на мажо и фърли матряла няаа абортирате .

129

Анонимен

преди 8 месеца

Значи бълагрите се шлякате без кондоми/?>

128

ДАРВИН

преди 8 месеца

Всъщност това е един, справедлив естествен подбор на вредни за човечеството ценности които трябва да бъдат заличени . Още по възхитителното е как самите индивиди подсъзнателно осъзнават ,че са вредни за цивилизационното развитие на техния вид и несъзнателно се самозаличават .Има изключително научни трудове за Евроатлантическите саморазрушителни ценности които трябва да се изучават от нормалните индивиди в училище с превантивна цел.

127

ужас

преди 8 месеца

Бившия ми има дете от жена с която не иска да има нищо ощо, също така и с детето не иска да има нищо общо. В момента в който разбрах,че има дете и го оставих, защото той не го припознава. Проблема там не е финансов а липсата на отговорност. На него му е много по-важно да пътува и да яде някъде на лъскаво, отколкото да поеме този "разход". Щял да го поеме като жената до него била заслужавала.....

126

Анонимен

преди 8 месеца

Ако се забранят абортите у нас всякакви баячки, гледачки и фелдшери ще натрупат състояние и ше се погубят много жени. Никак не става. Они са свикнали да го правят с всеки срещнат едва ли не на улицата и после при доктора. Оф и тук си требе образование, култура, морал и т.н. Чалгата съсипа всичко.

125

Анонимен

преди 8 месеца

"Официално всяка трета бременност завършва с аборт, а моето мнение е, че това са само официални статистики, които са минали през болнични регистри, а неофициално може би има още два пъти по толкова, които просто не са описани, посочи експертът и определи тенденцията като изключително тревожна". ОчевАдно, за да станеш лекар не ти трябва да знаеш аритметика.

124

Анонимен

преди 8 месеца

До Бай Илийчо. Проблема е у мъжката част. Кат види рокля и се побърква изпада в умопомрачение налита на всичко и кат прай туй-онуй само жената трябвало било да се пази. Няма такава работа.

123

Анонимен

преди 8 месеца

По брой е доста различно от проценти. По брой означава че имаме пошече аборти от 80 милионна Германия или 70 милионна Франция. тотално сте омазали нещата с тоя напън. Един вид това е скрита реклама. Аз например не познавам нито една абортирала.

122

SS

преди 8 месеца

Мръсни долни .....ви !

121

SS

преди 8 месеца

И после жената не била убиец?

120

до 119

преди 8 месеца

И в САЩ, както и тук, основен нетен принос за раждаемостта придават тези, които слънцето е запекло повече. Хващайте се в ръце.

119

до 135

преди 8 месеца

Въобще не финансира на 100%