97

Анонимен

преди 8 месеца

И за какво са ни ракети, които не работят. Добре са ги предоставили на Украйна. А такива партийки като БСП и Възраждане съществуват само заради това че насаждат лъжливи тревоги у не много интелигентните си избиратели.

96

Анонимен

преди 8 месеца

Мисля, че на местните избори ще има катастрофално ниска избирателна активност. Ако ни поканят да гласуваме в Украйна, може повече да се заангажираме. То нали вече сме украинска губерния.

95

не така

преди 8 месеца

На Украйна следва да се изпрати работещо въоръжение, защото Украйна се бори и заплащат хората там с живота си за нашата свобода.

94

АА

преди 8 месеца

До ИВАН Иване, Иване, явно не си живял при социализма! И там въжаха същите три принципа АЛЧНОСТ, ПО ХОТ, ИНДИВИДУАЛИЗЪМ!

93

Анонимен

преди 8 месеца

Ако подкрепяте изпращане на оръжия и сте срещу Русия, моля дайте дислайк бутон. Ако уважавате и цените Русия и нашите отношения като славянски народи, моля харесайте коментара. Ще стане ясно кой какъв е под коментара ми. И на хората ще им стане ясно медията ли контролира мненията или наистина сме за оплакване.

92

нафърфорий

преди 8 месеца

Като студент работех в склад за натурални сокове "Флорина, естествено "дефектните" кутии се отделяха и ние си ги вземахме за в къщи, но понякога нямаше брак и тогава ние ги правехме "бракувани" с по един лек ритник, колкото опаковката да се понамачка! -))) Та, в случая и с нашия ЗРК С-300 май ще е така, изправните ракети ще ги пишат дефектни!!!

91

Анонимен

преди 8 месеца

охххх мечтата на лелята от крушата , навеждане и за палците, но много е лошо като никой не те иска и не те бръсне за слива(круша)

90

Край

преди 8 месеца

Предлагам да пратим дефектни хора в Русия. Пращаме им Киро Асен Дилян и Тагарев и те пропадат главоломно а Украйна печели.

89

ИВАН

преди 8 месеца

ТРИЕТЕ ПРИНЦИПА НА КАПИТАЛИЗМА: АЛЧНОСТ, ПО ХОТ, ИНДИВИДУАЛИЗЪМ!

88

r3v0lv3r

преди 8 месеца

Направо сте се побъркали, как с ракети за пво ще се убиват руски войници ? Тея ракети ще се ползат, за да се свалят струващите милиони руски ракети, които се изтрелват ежедневно по цивилни обекти и убиват невинни граждани и унищожават инфраструктура.

87

Тонката

преди 8 месеца

Всичко е ясно А уж сме били демократична даржава Ама труг пьт

86

К9

преди 8 месеца

Еднакво силно мразя както руснаците, така и украинците, но имам въпросче за тия ракети. Значи, понеже били дефектни, ние ги даваме на укрите, щото в мирно време ефектна ракета работа не върши. От друга страна, във време на война явно вършат работа тия ракети, щом укрите ги искат. По тази логика, ако утре влезем във война, дефектните ракети ще вършат работа и на нас. Въпроса ми е що тогава си ги даваме?

85

Анонимен

преди 8 месеца

Дано ги Унищожат Руснаците още преди да са стигнали до фронта!!!

84

Анонимен

преди 8 месеца

Това са Национални Предатели! Тези ракети,са платени от дядовците и бабите ни,и от малките и бащите ни! И то за да се Пазим от НАТО с тях! А не да убиваме руски войници с тях!!! Ще си платим всички за това решение на Предателите!!!-:((

83

:)

преди 8 месеца

Щом БСП и Възраждане KВИЧАТ - добро се преви! :) :) :)

82

Анонимен

преди 8 месеца

Като са неизправни, какво ще ги правят украинците?

81

смешни

преди 8 месеца

значи имаме с-75,с-200 доста по стари но поне те не са интересни за Украйна не са дефектни за големи *** ни имат тези наши политици дано им покажем на изборите обратното

80

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 65 - Ти имаш ПМН - Пълна Мозъчна Недостатъчност. Вместо мозък имаш САРМА.

79

Зозо

преди 8 месеца

Каква трета страна, Украйна беше в СССР като сме взели ракетите :))))))))))))))))))))))

78

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 81 - Какво става с наркомана Кадиров !?