42

Анонимен

преди 7 месеца

Западната политика винаги е приемала войната като продължение на политиката с военни средства. За мен беше голяма чест, че живях в социалистическо общество. Почти повярвах в справедливостта и пацифизма. Провали ни човешкият фактор. Вече ми е трудно да повярвам на човешкия вид.

41

До гошо

преди 7 месеца

Гоше и да не ти харесва Раша губи в Украйна и се разпада, понял?

40

Анонимен

преди 7 месеца

Много са зле руснаците- бензин левче.Хляб 30 стотинки. Сметка за ток на четиричленно семейство с климатици 100 лв.Пушена сьомга -25 лв килото в Бг е 150лв. Майонеза -левче в Бг е 5 лв.Нема да фалират скоро.По вероятно е ние да фалираме.

39

Анонимен

преди 7 месеца

Етническото прочистване в тази война е срещу славяните. Войната е хибридна. Руският адмирал, който завчера "убиха" украинците, се оказа жив. Няма да се учудя, ако хибридните"новости" ги пише бот. ВОЙНАТА СЕ ВОДИ ВЪВ ВАШЕТО СЪЗНАНИЕ. Анонимните ви го казаха отдавна. Фашистите загубиха само две войни. Тепърва предстоят нови.

38

гошо

преди 7 месеца

Стела, нещо по-истинско и умно не можа ли да съчиниш?

37

Абе

преди 7 месеца

На ракетите, които ще даряваме на Вермахта, Тагаренко лично ще нарисува пречупените кръстове. Руснаците да могат официално да знаят срещу какво се бият. Това ще ги мотивира да продължават да се бият. А Сглобката изглежда ще Води Луков Марш тази година. Реабилитацията на Нацизма започна в Украйна и се пренесе в Канада.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Веско, 1 долар = 100 рубли. За 1 долар в Русия можеш да си купиш 2 литра дизел или кило и половина домати или 4-килограмова диня. ------------------------------------------------ 1 долар = 1.80 лв. За $1 колко литра дизел можеш да си купиш? 1 долар в България за една пpocтa баничка не стига.

35

Мда

преди 7 месеца

НИдейте рива на чужд гроб! Това е сигурен признак, че нещата са в кереча!Украинска му работа - лъжи връз лъжи...

34

Анонимен

преди 7 месеца

Бавно , но уверено върви разкандичването на кремълските бандюги .До сега си мислех че до Хага няма да бъдат закарани рашистите , но вече започвам да вярвам че ей тези войници ще ги закарат но тези с връзки а другите ще висят край Мавзолея до кат им се скъсат връвите .

33

Анонимен

преди 7 месеца

Много постна промивка бре,дайте го по сериозно,кога ще фалира Русия,кога ще погребваме Путин,кога ще има преврат,кога ще свършат ракетите,кога...........................????

32

Анонимен

преди 7 месеца

"Руската икономика постоянно се свива заради наложените санкции от Запада" ------- Днес стана ясно, че само един-единствен Амурски газопреработващ завод произвежда -- 1/3 от световното производство на Хелий.

31

Веско

преди 7 месеца

- въздушните тревоги станаха ежедневие в столицата Москва както и в цяла русия- 15 години затвор за думата война и арест и затвор за всеки несъгласен с путин.- прибиране на задграничните паспорти на държавните служители- е-мобилизация с 270 000 убити и 700 000 инвалиди- 6-дневна работна седмица- вдигaне с 5 години възрастта за запасна военна служба- 100 рубли за Долар и 110 рубли за Евро- бюджет на тъмно червено с 40% спаднали приходи- 1 милион емигрирали образовани руснаци- спиране на плащания с банкови карти в чужбина- намаляване на международните полети с 85% с тенденция

30

Алекс

преди 7 месеца

Обичайно ежедневие в руската сбирщина,незнайно защо наречена армия.

29

АнонимеН

преди 7 месеца

ТЕМИТЕ ЗА ПУТИН СА САМО И ЕДИНСТВЕНО ДА СЕ ПСУВА И КЪЛНЕ ПО НЕГО И ПУТИНИСТИТЕ! ТЕ НЯМАТ ДРУГО ПРИЛОЖЕНИЕ В ТОЗИ САЙТ! ПРАВИЛАТА НА САЙТА СЕ ИГНОРИРАТ КОГАТО Е ТЕМА ЗА ПУТИН!

28

Анонимен

преди 7 месеца

Нашамарили един сиганоподобен и край... "етническо напрежение"..

27

Анонимен

преди 7 месеца

При тех нещата са много розави намериха сумати наемници убити подледния го намериха удавен с вързани ръце отзад

26

Анонимен

преди 7 месеца

Република Северна Осетия-Алания е субект на Руската Федерация. Република Северна Осетия-Алания е разположена в полите на Кавказ, в подножието на най- високия връх на Европа Елбрус.

25

АнонимеН

преди 7 месеца

ЕЙ КУРВОООООООО КАКВО СИ ИЗТРИЛА 6 КОМЕНТАРА ДА ТИ ЕБААААААААТ ПУТИНИЦАТААААА СМРЪДЛИВААААААААА

24

Анонимен

преди 7 месеца

СВО върви по план! Муахахахаа

23

баба мара

преди 7 месеца

фалшива новина