72

555

преди 8 месеца

До Анонимен 87. Сигурен съм че всяка копейка по цял ден измисля безумни аргументи с които да изкарва Русия велика или права. Значи да ти обясня за Армения малко факти. Армения и Русия са членове на ОДСК и по този договор Русия има задължиние да защитава Армения както при член 5. Преди 1 година азерите нападнаха Карабах и руснаците се наакаха от шубе. Не изрълниха договора си и от тогава Армения търси други начини да се защити, защото им стана ясно, че договорите с Русия не струват нищо

71

СТРАНДЖАТА

преди 8 месеца

Поредния български пенсионер дето от всичко разбира особено от геополитика. След петата ракия получава смс-си от кораба-майка и звездите му говорят.

70

Хората се питат.

преди 8 месеца

А какво става с най-голямата военна сила? Превзе ли Украйна вече?

69

Губи я

преди 8 месеца

Русия така здраво го е закъсала, че вече си внася въоръжение от Северна Корея.

68

5-йо €-то

преди 8 месеца

Трябва по-бързо да приемем ЕВРОТО, за да се дразнят русоробите.

67

АНКЕТА,Гласувай СЕГА

преди 8 месеца

Аз не искам да съм зависим от Путин и Русия. (палче нагоре) Аз искам да сме зависими от Путин и да плащаме високи сметки. (палче надолу) ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА!

66

Анонимен

преди 8 месеца

БОЙКО БОРИСОВ Е БЪЛГАРСКИЯТ НИКОЛА ПАШИНЯН

65

Путин

преди 8 месеца

Трябва да си финансирам безумната война в Украйна, за това ви вдигам цената на бензина на 4 лева.

64

Анонимен

преди 8 месеца

АУУ ПОРЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ *** С МНОГО МОЗЪК И ГОЛЯМ ЕЗИК

63

Анонимен

преди 8 месеца

Не газ ,а петрол искаш да кажеш.

62

другаря Путин

преди 8 месеца

До няколко седмици се подгответе за бензин и нафта над 4 лева.От утре държавата ще купува руски газ не на 60 долара за барел а за 100.Честито.От там всичко отива нагоре.

61

Страх тресе кочината

преди 8 месеца

Бойко Борисов се крие от война с Румен Радев зад Николай Денков.

60

Анонимен

преди 8 месеца

Арменците сами са се отказали от подкрепата на руснаците като тренираха с натовците.На обучението явно са тренирали как най-бързо да отстъпят територия при конфликт като в Афганистан.Вероятно и укрите същото са учили от натовците.Дано нашите не са учили същото,че както разоръжиха армията и ги оставиха по потници лошо.Само с чертежи и по потници не става.

59

Бено

преди 8 месеца

Арменците в Нагорни карабах не са 1 млн., а 120 000. Когато искаш да седиш на 2 стола, като Пашинян, накрая падаш на земята. Няма как да чакаш помощ от Русия и да се мазниш на Сащ.

58

Живота ви е ЛЪЖА

преди 8 месеца

Ако знаехте от къде наистина идва символа на Българският Лев, нямаше да го подкрепяте и една секунда. HINT: Великобритания. (Но нали Костадин Костадинов удобно не ви споделя този факт и се подписвате за запазването на този символ). Но това е нормално, защото не се интересувате от историята и сте обречени да я повторите. Ай сиктиp

57

Агент Купър

преди 8 месеца

Толупа го е страх и от Американци и от руснаци.Снишил се е и се вижда страх в очите му.Няма вече и чуство за хумор.Американците доведоха Черепа за да може да го държат късо и да внимава Черепа да не се разприказва.

56

хе хе хе

преди 8 месеца

Забавно е как някакви хорица, които иначе никой не би забелязал, изведнъж стават "авторитети", стига да кажат как Русия губи нещо си някъде. Даже няма значение дали казаното е вярно, човечецът си взема сумата, а медиите предъвкват "новината" и си я прехвърлят една на друга. Та и този лисугер така. Въобще, много е смешно:)

55

Бонго Бонго

преди 8 месеца

Russia вън!

54

Анонимен

преди 8 месеца

В нагорни Карабах имаше само120 000 арменци от които 65 000 вече не са там.А изгонените през 1990 Азери са 1 милион

53

Страхлив Борисов

преди 8 месеца

Борисов го е страх от гражданска война с Радев (която подклажда от 5 години), и за това сега насъсква ПП-тата срещу Радев, а той предпочита да вдига рамене, да бяга от отговорност и да вика "Кой бе?! Аз ли бе?! Не бе, аз това никогиш няма да го направя! Това е на Кирчо работа! Честен кръст!"