104

Аре пътеките

преди 7 месеца

Да идваят изборите, че и теб да изгоним

103

Tangra

преди 7 месеца

Фашисти!Забранете миналото!

102

Бай Дрън

преди 7 месеца

Чаналова го обясни в много просторна статия, засягайки всички неща, които са се случили още преди построяването на тая църква! Зако, точки, алинеи...още от 19 век, през комунизма, та до днес!

101

Изведнъж ще се

преди 7 месеца

окаже, че ортодоксалното християнство работило срещу България, а ние плюхме комунистите, че са ограничили църквата едно време. Историята верно се повтаряла. Ами как няма да се повтаря, като хората във властта са си все същия тип ***?

100

Анонимен

преди 7 месеца

Какъв нотариален акт е това, няма печат, небрежни подписи, няма дати на вписване или входящи номера, това е един хвърчащ лист, който всеки може да си принтира.И по какви регламенти изобщо е придобит този нотариален акт, след като собствеността е била на БПЦ, а те не знаят за това прехвърляне. Комунистите за пореден път затвориха храм, голям срам за Русия и Митрофанова! Отключвайте веднага, окупатори!

99

Анонимен

преди 7 месеца

Без ПП не може, няма как да стане, така са наредили пъзела, че дори и да не управляват ПП, ПП засега трябва да съществуват като партия,... засега!

98

L.

преди 7 месеца

До оня ден разправяше, че няма нищо общо. Тоя лъже повече и от Бойко.

97

Я

преди 7 месеца

Тоя да обясни каква точно им е идеята. А тя е като отпадне служебното правителство да управлява старото. Е предсавете си кабинет с вот но недоверие и сегашната патова ситуация. Свален кабинет ще управлява вечно и ще имаме по 3 езбора на година с милиарди разходи, понеже сваления, но управляващ кабинет няма интерес. А тая Венецианска комисия, не е некакъв орган на никоя организация. То е като да питаш някой на улицата какво му е мнението за нещо. Тя прасто дава безмислени акъли.

96

Анонимен

преди 7 месеца

Денков сменя празници, бута паметници, а сега и затваря църкви.

95

Анонимен

преди 7 месеца

Нито едно доказателство не беше представено, че руските свещеници са някаква заплаха!

94

Анонимен

преди 7 месеца

До До 82, Един свещеник, никога не упреква някого за нещо, той обикновено е опора и в помощ на хората. Не виждам с какво са им пречили свещениците. Търсили са повод да затворят църквата. В Украйна гониха, изтезаваха и се гавриха със свещеници, тези повтарят същото и тук! Киро играе ролята на дявола. Това копиране на украинските тиранични маниери е плашещо!

93

Анонимен

преди 7 месеца

Когато стана атентатът на летище Бургас, веднага израелските служби дадоха мнение за извършителя. Което значи, че израелските служби функционират на територията на България. Преди около 3 години стана публично известно, че същите са разработили и вкарали софтуер за подслущване в личниоте телефони на Макрон и куп други важни политически личности. Въпрос: Тези шпони позволени ли са в България и защо, ако да?

92

taschunka witko

преди 7 месеца

На крив полов орган и поповете са му пречка

91

Анонимен

преди 7 месеца

До Ф1872 г. , "Молитва", Ботев: "О мой боже, правий боже, не ти що си в небесата, а ти що си в мене боже, в мен, сърцето и душата" , не виждам богохулство, а човешка духовност в тези думи и борба за справедливост и т.н. в "Молитва"!

90

ъхъ

преди 7 месеца

Супер . Кога - доби и канадеца ?

89

Горноница

преди 7 месеца

Толкова години работии и ДАНС не е можало да ги ]"засече",то какво се получава ,че ДАНС са работили лошо и трябва уволнения или Денкоглу лАже като стар и интелигентен на вид ,но лаже като посланинка Кирчо .

88

Анонимен

преди 7 месеца

Стига лъгахте бе.

87

До 82

преди 7 месеца

Много си объркан. Как може да ги сравняваш? Едните работят за Бог, другите за КГБ. Колкото и да са неприятни едните и колокото да са мазни другите. Никога на се ми чукали на вратата и никога не съм ги виждала да се рекламират.

86

Анонимен

преди 7 месеца

Можеха да привикат Митрофанова и да й изкажат протест срещу дейността на руските свещеници. След това РПЦ можеше просто да ги смени с други. Но изгонването точно целеше затварянето на църквата.

85

Беновска пипа

преди 7 месеца

Че ние ако гоним всички, които работят срещу България, то трябва да изгоним цялото правителство, барабар с депутатите.