159

България казва

преди 8 месеца

Слава на православна Русия, която се изправи срещу фашистките орди на Зеленски и другарите му сатанисти, опитващи се да превземат целия свят.

158

Рендету

преди 8 месеца

Бг "регионален лидер на Балканите"??????????????? Колко Т/П и безхаберен трябва да е човек, за да повярва в тази Лъжа??????????? Как най-бедната държава, с най-висока курупция в ЕС може да бъде Регионален Лидер на Балканите? То поне армия да имахме, но и това Нямаме!!!! Това Лелче Габриелче не тава за нищо освен да стои в Г-образна стойка докато я Рендосват!!!!!

157

КО, НЕ !

преди 8 месеца

"Габриел се похвали: САЩ виждат България като регионален лидер". РЕГИОНАЛЕН ЛИДЕР НА КОЕ И НА КОГО? НА ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ - АБСУРД! НА СЪРБИЯ, КОЯТО ВОДИ САМОСТОЯТЕЛНА ПОЛИТИКА И НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА ДАЖЕ С ЕС И САЩ - НЯМА КАК! НА РУМЪНИЯ, КОЯТО ОТДАВНА Е ПРЕВЪРНАТА В АМЕРИКАНСКАТА БАЗА НА БАЛКАНИТЕ - СМЕШНО Е! НА МАКЕДОНИЯ, КОЯТО НЕ НИ ЗАЧИТА ДАЖЕ ТЕРИТОРИЯТА И СУВЕРЕНИТЕТА - МАНИ, МАНИ! НА КОСОВО И АЛБАНИЯ?

156

само питам

преди 8 месеца

а защо гласувате за ГЕРБ? Нали така я избрахте!

155

Анонимен

преди 8 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин Усманов,Дерипаска,Милер,Абрамович, Авен,Ротенберг,Векселберг,Чорни ,Микелсон са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

154

Лаврентий Берия

преди 8 месеца

До Христо Христов 140 - ти обаче, в "..средите си си минавал за дисидент.."! Ти да видиш?! Честно казано, някой роден след 89-та може и да ти повярва. На мен ми приличаш повече на някой от глезените деца на Комсомола и Партията. Само те "..минаваха за дисиденти.." - тоест - вземаха най доброто и от комунизма и от Запада. Е, разбира се - и до ден днешен виждат "..по доброто преди.." - а именно, че тогава можеха да грабят с пълни шепи. Привилегията на партийното! Такива работи!

153

Лаврентий Берия

преди 8 месеца

До Христо Христов - мда. Познавах двамина - единия, Вандо, просто каза - тук няма да ме бъде! Не е моето. И още преди казармата зачезна. При едно запиване сподели - през Триест - за Легиона. Повече никога не го срещнах. Успял ли е? Не зная, вярвам - да. Другия - възрастен човек - тих и културен. Разправяха, че е бил по Белене. Беше от тея, дето ги изпотрепаха после в градинката на Кристал. Отиде си тихо. Нито един от двамата не наричаше себе си дисидент. Не знам, дали въобще знаеха тая дума.

152

България казва

преди 8 месеца

Слава на православна Украйна, която се изправи срещу азиатските орди на Путин и другарите му сатанисти, опитващи се да превземат целия свят

151

Хикмет

преди 8 месеца

Гаргамел,Гаргамел,ние България сме едноличен лидер в едно: Да мятаме голата и проскубана опашка в посока насвирката от посолството! Вмирисан Гоцеделчевски Козяк!

150

Анонимен

преди 8 месеца

При руски въздушни удари тази нощ бе поразено пристанището на украинския град Измаил, заяви областният управител на Одеска област Олег Кипер, цитиран от Ройтерс.Има съобщения и за взрив на товарен кораб, пътуващ за Украйна. Експлозията е станала на кораб "Сеама" тази сутрин...

149

Анонимен

преди 8 месеца

Смях в залата! Тая чува ли се какви ги дрънка?

148

Горноница

преди 8 месеца

Тези на ексекурзия ходят за наша сметка,че твао бла-бла е за наивници.Конкретно ,за какво са отишли и какво са постигнали и в НС (то едни кари там ) да се отчетат,а то така екскурзия до САЩ се получава ,че са си уредили.

147

Предатели с Пералня

преди 8 месеца

Верния пудел го похвалиха и му дадоха бисквитка! Може да продадат през родителя и 1 още милиони ваксини на Астра Зенека, които цял свят връща даже и подарени но пък с дебели комисионни за семейството на пуделката! Честита Промяна и Пералня и Сглобка!

146

Отвратигелна

преди 8 месеца

*** подмазвачка, сервилна стомна нахилена...

145

каво казали

преди 8 месеца

САЩ Казали: "Ако слупшка така БГ- може да ни стане лидер за любима изтривалка за крака в региона!" и какво чула нашата високао интелигентана особа: "САЩ виждат България като регионален лидер" :):) ха ха ха !

144

има нещо верно!

преди 8 месеца

Регионален лидер по продажност - ето това вече наистина сме!

143

Анонимен

преди 8 месеца

А нещо за ''самолетите'' , които им платиЙме ?

142

Регионален лидер?

преди 8 месеца

региона между Румъния, Гърция Сърбия и Турция - може и да сме ама и за там е съмнително!

141

Анонимен

преди 8 месеца

Защо не каже , какво ВЕРНО вижда САЩ за България : Американска военна база , БЕЗ НАСЕЛЕНИЕ !ВЕРВАЙТЕ МИ !

140

Блинкен

преди 8 месеца

България е регионален слуга на САЩ!