8

Анонимен

преди 8 месеца

Цената се вдига и заради геополитическите решения на Русия и Саудитска Арабия. Още в началото на годината Александр Новак заяви, че Русия пристъпва към намаляване на добива на петрол. На 04.04.2023 г ОПЕК последва примера на РФ и рязко намали добива на нефт. Приетото от колективния запад ограничение или таван на цената на руския суров петрол от $60/барел отдавна отиде в канала.

7

Анонимен 11

преди 8 месеца

Да обаче не г-н владимиров,след десанта на ""големия политик""от дб Ивайло,цените тръгнаха нагоре,а той лъжеше по всички телевизии,че цените няма да мръднат,и от известно време се скри,но скоро народната любов,ще го стигне,на следващите предсрочни избори ще гледа народното събрание в родното си село,по телевизията.

6

Kiro

преди 8 месеца

Спирайте веднага дерогацията, че да имаме цени като при съседите. Нека да не ни скубят руснаците.

5

селянин

преди 8 месеца

ползвайте устойчива зелена енергия като мене

4

ГЕРБ-ПП

преди 8 месеца

НЕ! Само нагоре! Избрали са ни, тъй че ние решаваме!

3

Анонимен

преди 8 месеца

баце лев щеше да прави бенцина :)))

2

е как така

преди 8 месеца

Е как така до сега по времето на Баце толкова години Лукойл нямаха печалба и не плащаха данък за това, а сега изведнъж на такава голяма свръхпечалба били?

1

Сата НАТО

преди 8 месеца

Цените са такива не въпреки дерогацията, а именно защото се отказахте от дерогацията. Отказът от дерогация работи повече в полза на руснаците, отколкото в тяхна вреда. Затова и техният шпионин Боко, подкрепи идеята.