27

Анонимен

преди 8 месеца

Путин няма смисъл да ходи, защото е казал който не слуша Лавров ще слуша Шойгу. И както виждаме и Шойгу и Лавров ги чуват

26

Анонимен

преди 8 месеца

Що стана Миме?Утилизирахме старите оръжия и купончето свърши."Полша повече няма да въоръжава Украйна, за да се съсредоточи върху собствената си отбрана, обяви полският премиер Матеуш Моравецки, след като Варшава извика украинския посланик.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Полското министерство на външните работи извика днес посланика на Украйна във Варшава заради речта на украинския президент Володимир Зеленски пред Общото събрание на ООН, съобщи полската новинарска агенция

24

Лилипутин

преди 8 месеца

Трябваше и Путин да замине за Ню Йорк, а не само да командва от Кремъл :"Вето,Вето,Вето до дупка" , а да се изкаже с медения си глас в противовес на Зеленски.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Графена*

22

Анонимен

преди 8 месеца

Не, твоите са ентелегрнти са такива димукрада. Ал бож мистър 10 % . Примерите са бол. Русия през това време получи нобел за откриването на грагена и неговите приложения.

21

Анонимен

преди 8 месеца

То дори Полша извика подставения посланник на бандерстан след дрънканиците на зеления лшоун. Смятайте какви глупости е цирикал.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Зе-клоунът се скъса да призовава, но подкрепата за Украйна е вяла. Хегемонът си е глътнал езика. Него самия го чакат системна криза и гражданска пукотевица.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Мдаа виждаме я тая Ентеленгенция. "Хидроинженера" Доган интелигента който ти пусна от затвора да ми се правиш на "димукрат". Ентелегента цар киро със седем присъди който ти пусна от затвора за да слага кппта "димукратично". Хората като отидоха да го подгонят дойде най големия интелегинт, твоят спонсор и ментор, американският посланник да го защитава.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Лавров е обвинявал Украйна че много лошо бие по руската морда.

17

Бански

преди 8 месеца

Mного добра статия.

16

Анонимен

преди 8 месеца

С какво, мислите, открива новия си сезон Националният театър на България - НТ "Иван Вазов"?С българска класика, каквато е традицията? С Вазов, Васил Друмев, Ст. Л. Костов, Йовков, Яворов, Иван Радоев, Стратиев, Радичков, Никола Русев? С Шекспир поне? А може би с нова, съвременна българска пиеса на някой от живите ни драматурзи, Стефан Цанев примерно? Нее, сезонът се открива с новата... украинска пиеса "Хага", която претворява въображаем съдебен процес срещу лидерите на Русия.Изтрещяха братче.

15

да ама не

преди 8 месеца

До пафпо твоята логика и Турция има право да си връща свои територии от векове. и да въстанови османската империя така както Русия иска да въстанови руската империя и смута това да нормално! Британската , френската , испаската и пр. империи ако тръгнат да се въстановяват е края на човечеството.Това ли искат ***.!

14

Анонимен

преди 8 месеца

Ние сме Й приятели!

13

СВОЙ

преди 8 месеца

Зеленият бандит,още малко ще го слушат и накрая юе го затворят в клетка,за да виждат бъдещите поколения,в какво чудовище могат да превърнат парите безнравствените хира.

12

вот тебя

преди 8 месеца

Фашистка Русия няма право и нужда от членство в ООН .Все едно канибал да участва в кулинарен съвет.

11

Бонго Бонго

преди 8 месеца

Вноса от Украйна е от 30 години. Включително и въглищата.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Лавров е представител на npocтaцuтe. Много добра мостра! Путин onpocтaчи върхушката, народа си и русофилите!

9

Анонимен

преди 8 месеца

Блинкен порицал Русия,жива да не бях Най-големите агресорите порицават другите.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Препубликувам тази новина, защото струва ми се е особено важна: ⚠️Ако това е вярно не е скандал, а престъпление! Ана Валентино, която е била по време на протестите на селскостопанските производители пише в своя профил във ФБ, че протестиращите са били недоволни от предложението на правителството, видя КритичноБГ.По-важното обаче е, че тя описва разказите на земеделците, според които укpaинcки продукти сухо мляко, фураж, зърно, мед всичко СЕ Е ВНАСЯЛО И ДОСЕГА, въпреки забраната; управляващите са им давали някакви компенсации само при условие, че изравнят цялата си проду