121

Анонимен

преди 8 месеца

То ква икономика за народ чиято поговорка е: 'кога сме живяли добре, та сега да започнем' - има хора дето живеят в метални бидони до ден днешен. Тези хора трябва да се евтанизират по един или друг начин, те отдавна са изгубили всякакви човешки качества.

120

Анонимен

преди 8 месеца

Феномен е руската икономика! Всъщност тя е от три отрасъла - военна промишленост, нефт и газ! Ако има изобщо развитие, то е само в първия,защото са във война от 2 г. Другите два са тотално в колапс,благодарение на санкциите.А руснаците нека си говорят, че се справят..

119

Анонимен

преди 8 месеца

ЗА ПО НЕГРАМОТНИТЕ хамериканофили мога да кажа само едно !!!!много от свободните и независими страни в които не влизат ЕС И ОСТАНАЛИТЕ ХИЕНИ СЕ КУПУВАТ И СЕ ПРОДАВАТ СТОКИТЕ ИМ ЗА СВОИТЕ ПАРИ И БЕЗ ДОЛАРИ А ТОВА ОЗНАЧАВА И БЕЗ ПАРИ ЗА ЮСЕЙ ОТ СДЕЛКИТЕ НА ТРЕТИ СТРАНИ !!!!

118

ЕС и САЩ са в Тотале

преди 8 месеца

Колапс - Русия и Китай са Богати Държави - Еднити Имат Всичките Природни Ресурси на Света, а Другите - Всичките Заводи на Света!

117

Анонимен

преди 8 месеца

В момента Русия изнася всеки ден 7,3 милиона барела нефт на цена 73 долара за барел. Това значи ,че до края на годината само от нефта Русия ще получи приходи от 53 млрд долара и руският бюджет ще излезе на профицит. Очаква се тази година руската икономика да се увеличи с 2,8 процента. А следващата година ще бъде още по-добра. Западните санкции срещу Русия се провалиха, защото тя намери нови пазари в Азия, Африка и Латинска АмерикаToulouse31200

116

Анонимен

преди 8 месеца

В Държави където се изливат пари от ЕС печелят само политиците, а народа страда защото липсва икономика и производство.

115

323123

преди 8 месеца

До Анонимен 127. Е как точно Русия ще изнесе повече газ по Силата на Сибир за Китай, като капацитета му е запълнен, а Русия изнася газ за Китай на фиксирани ниски цени. Телепортация? Светни и нас ква новата "безаналогона" технология на Русия

114

Анонимен

преди 8 месеца

До глупости Всъщност руснаците са 2-3 милиона. Не, по-малко са - около 300-400 човека, ти къде си виждал 150 милиона руснака по телевизията? Хахахахахахахахахахахахахха!!! Maл0yмнuk.

113

123

преди 8 месеца

До Какво да кажем. Дълга на САЩ действително е бреме и от доста време е над границите на разумното. Обаче ето ти един пример от живота. Аз нямам нито един лев дълг и да кажем имам доход от 40 000лв годишно . Шефа ми дължи 5 000 000 лева, връща по 500 000 на година , а дохода му е 4 000 000 лева. Според тебе кой е по добре и има повече пари?

112

Анонимен

преди 8 месеца

Русия изнася не само нефт и газ. Очаква се тази година Русия да експортира 60 млн тона пшеница и меслина (смес от пшеница и ръж) за 15 млрд долара, замразена риба за 2,8 млрд, слънчогледово олио за 2,8 млрд, злато за 17 млрд, брилянти и бисери за 4 млрд, платиноиди за 8 млрд, рафинирана мед за 4,6 млрд, алуминий за 4,3 млрд, стомана за 4 млрд, дървесина - 4 млрд, минерални торове за 8 млрд, атомни технологии, уран и ТВЕЛове за 12 млрд долара и т.н. Само от увеличението на износа на газ в Китай по газопоровода Силата на Сибир Русия ще спечели още 5 млрд и т.н.

111

глупости

преди 8 месеца

това е същата тема като въпроса колко са руснаците, по официални данни около 150 милиона а по косвени реални данни около 30-40 милиона, така че дали икономиката им е добре ще се разбере когато населението се вдигне от глад и изтрепе кремълските обитатели както го е правило последните 1000 години периодично през има няма 100-200 г.

110

Росатом

преди 8 месеца

Грижете се само за Украйна,Русия и България ги оставете.Грижите за хохлите са по големи отколкото за българите,все едно Украйна е създала България.

109

Какво да кажем

преди 8 месеца

за външния дълг на САЩ, който завчера надхвърли 33 трилиона. Изходът за тях е само един - глобален napaзитизъм. Да не говорим, че цялостната задлъжнялост на САЩ е над 180 трилиона долара. Това означава, че всеки американец дължи по 500 000 долара.

108

Анонимен

преди 8 месеца

Абе незнам как се справя Русия ама Укропия е на изкуствено дишане въпреки милиардите които се изливат там.БПВ се е свила с над 50 процента от преди конфликта,над 30 процента от населението го няма и едва ли ще се завърне някога.

107

Анонимен

преди 8 месеца

За Руската икономика нямам информация. Обаче какво е състоянието на Българката икономика ми е ясно. Българската икономика липсва!

106

Анонимен

преди 8 месеца

Още преди 9 години Борис Немцов предсказа с абсолютна точност какво ще направи бункерния пcиxoпат с Русия и Украйна . Ванга не е била толкова точна и проницателна колкото този изключително умен руснак.

105

До111

преди 8 месеца

Ама и твоята не е лесна,ката ден да плющиш глупости и после сам да се възхваляваш!....!

104

Анонимен

преди 8 месеца

До 115Мда и Путин беше смъртно болен, и Русия щеше да е фалирала и загубила###Мда и,,, Захватим Украйна за 3 дня" не стана и с демилитаризацията и денацификацията се провалихме и рублата стана 100 за долар и никой в света не ни взема на серизно, даже вожда Путин не смее да излезе от Русия, за да не бъде арестуван. Абе въобще кво го кроихме, кво стана.

103

АнонимеН

преди 8 месеца

АКО НЯКОЙ ТУК СИ МИСЛИ, ЧЕ ПРОПАДНАЛАТА РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ УКРАЙНА ЗНАЧИ НЕ Е Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА! ПРОПАДНАЛАТА РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ ЕДВАМ УДЪРЖА ЗАГРАБЕНИТЕ ТЕРИТОРИИ И КЪМ МОМЕНТА!

102

путерландия

преди 8 месеца

Държава с армия чиито войници крадат тоaлени чинии като военни трофей не ми я хвалете !!!