72

Евразин Алахакбаров

преди 9 месеца

До Христо Христов ристе, татарино брадат, тия дето блокират софия с трактори, ако не сме в ЕС ше моат ли да платат на един джон диър само митото на консумативите?

71

Анонимен

преди 9 месеца

Не ми остава нищо друго освен да се изсмея на развален испански: хайахахахахайах

70

Анонимен

преди 9 месеца

До Христо Христов...Още 5 пъти го напиши...заекваш ли???

69

IQ 3.14

преди 9 месеца

Нация техническа. тия от вестниците сигурно си бият жените, що вместо да редат код, турат туршии. а ако не беха хохлите, да сме швейцария на балканите.

68

Христо Христов

преди 9 месеца

До Анонимен/68 "Е те това е нагледен пример за високото ниво на образованието в БГ..." - което обяснява защо 90% гласуват за ЕС и евроценности.

67

Христо Христов

преди 9 месеца

До Анонимен/68 "Е те това е нагледен пример за високото ниво на образованието в БГ..." - където 90% гласуват за ЕС и евроценности.

66

Радеееееев

преди 9 месеца

Май не си влизал в обществена сграда за да видиш иновативния метод на всяка калинка с тетрадка тип баница

65

Анонимен

преди 9 месеца

Фактът, че българите преизбраха Радев за втори мандат вместо да изберат ректора на Софийския университет е показателно за високите интелектуални възможности на българския електорат.

64

Анонимен

преди 9 месеца

Ей люде! Пратихте ли македонец в космоса или забравихте бе???

63

Я

преди 9 месеца

По - долу един пише, че руснаците били първи по покупателна способност в света. Може ли да обясни колко струва една тоалетна чиния в магазина и какъв е този засилен интерес от тях?

62

Стоев

преди 9 месеца

Смях в залата.Ние нямаме икономика камо ли иновативна.Ще излезе вярно че ония там живеят в друга вселена

61

sethse

преди 9 месеца

Румен Радев: България е в топ 3 на иновативните икономики в света" ..........Интересно е какви субстанции взима този....но явно са добри.....

60

Анонимен

преди 9 месеца

Радев не е добре. Аз наблягам основно на хляба, иначе не мога да се наям.

59

Анонимен

преди 9 месеца

Ето този отдолу дето пише, че русия живеела на най-висок стандарт в Европа сигурно е пример за достиженията на българския интелект. Функционална неграмотност. Чете, че русия е първа по БВП ППП, обаче не е в състояние да интерпретира информацията и стига до извода, че руснаците живеят с най-висок стандарт в Европа. Бангладеш са с по-високо БВП ППП от Холандия и Швейцария. Хората в Бангладеш живеят с по-висок стандарт от Европа. Е те това е нагледен пример за високото ниво на образованието в БГ.

58

Програмист

преди 9 месеца

Учете информатика , математика , физика , инженерни науки защото когато се промени геополитическата обстановка само ИТ сектора ще остане .. Независимо кой ще е хегемона нас ни знаят и в Русия , Китай , Индия , Германия , САЩ.. Били сме ги всички , качвали сме ги шиша и па ще ги бием.

57

Анонимен

преди 9 месеца

А Путин защо не дигне визите за България, 45 години им лизаxме гъ3овете на руснаците, а още не са дигнали визите да пътуваме свободно за Русия!

56

Ралица

преди 9 месеца

Ми то беше ясно ощ от самото начало, че Русия и Путин ще загубят в Украйна.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Путин си взе с лекота 20% от територията на Украйна, при това в съответствие с международните закони и правилата на ООН, унищожи украинската армия, изпразни складовете на НАТО, постави икономиката на ЕС на колене, и продължава успешно да прочиства Русия от петата колона, където всъщност се води истинската война. В същото време Световната банка обяви в доклад, че Русия е първа икономика в Европа по покупателна спососбоност, руснаците живеят на най-висок стандарт в Европа.

54

Анонимен

преди 9 месеца

То беше ясно, че ако Радев отиде в ООН, ще станем за смях. Реалността е, че българите са една от най-необразованите нации в Европа вярващи повече на врачки, екстрасенси и теория на конспирацията. Затова българите са податливи на дезинформация против ваксините, затова българите са податливи на дезинформация в полза на русия.

53

Анонимен

преди 9 месеца

Хвалипръцко. В цял свят сте известни с това че с нищо не сте допринесли за развитието на човешката цивилизация. Радев посочи ЕДНА иновация конкретно че да се гордеш заслужено