268

леля Пена

преди 8 месеца

TOВА Е БОРБАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП ЗА ОТКЪСВАНЕТО НИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.ИЗПОЛЗВА ХОРАТА ОТ СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ТОВА Е ПРОЗРАЧНО ОТ ИЗКАЗВАНИЯТА ИМ.

267

Анонимен

преди 8 месеца

Какви да са заплатите? Хотели и бентлита не се купуват, ако даваш човешки заплати на хората. Сам си направи извода, как се става милионер. Иначе има начин да разбереш през агенцията по приходите, но само за това, което е над масата. Под масата, тези хора разпределят по шкафчета, чекмеджета, чувалчета. Нима забравихте за снимката на Бойко с пачките? Ами за чувалчетата от магистрала Хемус? Така се разпределя. И после хотел, яхта, диаманти, едно друго.

266

отново

преди 8 месеца

Какви са заплатите на наетите работници в селското стопанство?

265

Анонимен

преди 8 месеца

Винаги, ще измислите нещо за да си защитите и гарантирате грабежи. Какви са тези специални условия? Тракторът да ходи по чорапи? Случай внимателно. Слънцето ПЕЧЕ ЕДНАКВО за всички. Водата ПАДА ЕДНАКВО (в различни количества) за всички! Обаче! Едните са с бентлита и хотели! Другите? Бройкат стинки. Ама пука ли ви?

264

въпрос

преди 8 месеца

Има ли начин да разберем тези с многомилионните субсидии, като взимат толкова пари, какво плащат на работниците, които наемат? Имат ли институциите данни, с които да ни запознаят?

263

Анонимен

преди 8 месеца

До *** НАГЪЛА вдигнаха ли се цените април месец? Никой неказва че нашето зърно е по-евтино, точно обратното - по-скъпо е. Защото сме в ЕС трябва да отговаря на еврог ейски условия за производство които го оскъпяват.

262

1

преди 8 месеца

0тиваме в София и яко бой на всички български политици и техните гласоподаватели а шопите който са против бой е--н.

261

Анонимен

преди 8 месеца

Към журналистите от ДНЕС.БГ и други медии. Моля ви, дайте гласност на проблема с договорите за десетки години, защото хората са заложници на този проблем.

260

Анонимен

преди 8 месеца

Министър Денков, помогнете на хората! Има български граждани с договори за рента/наем на по десетки години. Тези хора не могат да си върнат земята! Денков, чуйте и обърнете внимание. Направете закон и разтрогнете всички договори със зърненана мафия, по-големи от 2 години. Създайте закон, който да ограничи договорите до най-много 2 години, не повече! Помогнете на хората!

259

Мхм

преди 8 месеца

От какъв зор народа трябва да е съпричастен с тия калъфи? Те да не би да са съпричастни с народа? Нещо не съм видял майбасите да се ползват като линейки или в хотелчетата им по морето да настаняват българи безплатно. Аре у лево, пари искайте от други, пробвайте се да изнасяте скъпо барем некой балък върже и ви го купи.

258

Анонимен

преди 8 месеца

Ако навлязат в града, да им ги конфискуват. Тази техника е много скъпа. НАП да ги почва, да видим от какво се оплакват.

257

Анонимен

преди 8 месеца

Изкарайте пред гражданското общество на светло пред всички, къде отиват парите. Нека да им видим имената. 100%, ще се окажат мултимилионери с хотели и апартаменти!

256

Анонимен

преди 8 месеца

Аз съм за репресии върху тези разпищолили се извратеняци! Самозабравиха се!

255

денков

преди 8 месеца

Денков опитва нещо, дано да успее. Щели да преразгледат къде и при кого отиват субсидиите. И ще установят, че кажи-речи при едни и същи. Дребните - кучета ги яли. Да не стане като с оня /при царя/ министър на просветата, който опита да премахне нуждата от частни уроци. Мафията на частниците с уроците просто го разкова - и човекът се махна! И повече никой не чу за него. Явно е имало и лични заплахи.

254

AXE

преди 8 месеца

та, губя си аз времето да преглеждам некви коментари тук... И тролчикдо тролчик посяти от Сорос, дори банкянските с конрад аденауер не бяха толкоз тролчики..... но изядените парички, без заработване, трябва да се върнат под тролещаформа...Безплатен обяд няма и сега слагачеството за бивши кинти върви с пълна сила от основаването на фондация св.св.Кирил и Методий да до днешните отворени и затворени общества....износ на революция срещу износ на пропаганда... и двете еднакво ВРЕДНИ

253

Анонимен

преди 8 месеца

Защо хората не се организират и не им блокират бизнесите на тези феодали? Те имат повече, какво да губят. Обикновените хора, какво да загубят??? След, като мутрите могат да се организират и да ни ограбват, защо обикновените хора да не могат и те да се научат да се организират и да поставят своите искания???

252

Анонимен

преди 8 месеца

Мдаааа то винаги е така, на човек като му отнемат временните привилегии най-много реве че е репресиран.

251

AXE

преди 8 месеца

А,та ЕВРОСУБСИДИИТЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПО ДИРЕКТИВА НА ЕС И КРИТЕРИИ НА ДЪРЖАВАТА-ПОЛУЧАТЕЛ,ТАКА ЧЕ ТОЗИ КОЙТО ДАВА БАНИЦАТАМАЙБАХА НА ОПРЕДЕЛЕНИ ЗЪРНО ПРОИЗВОДИТЕЛИ Е МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ,ИЛИ СТАНИШ,ББ,ОРЕШ.,ЯНЕВ,ПЕТКОВ,ДОНЕВ и сега ВЕЛИКИЯ АКА.демик.Те разглеждат и одобряват на кого колко/техните подчинени, но отговорността е на шефа на правителството-Министър председател/Стига се криха като мишоци.. от влизането ни в ЕС-2007г до днес Станиш2г, ББ 11г, Ореш.1,5, янев7м, ПКиро 7м, Гугутка-10м,псевдо3м

250

145

преди 8 месеца

До истинатаПълни глупости

249

Анонимен

преди 8 месеца

Протестиращите земеделци настояват да бъде спрян вносът от Украйна не само на пшеница, царевица, слънчоглед и рапица, но и на мляко, месо и мед....АЗ ИСКАМ ТИЯ МАФИОТИ ДА СВАЛЯТ ЦЕНИТЕ. ДЕНКОВ ДА НАЛОЖИ ТАВАН НА ЦЕНИТЕ И ВСИЧКО С 30 ПРОЦЕНТА НАДОЛУ