37

Анонимен

преди 9 месеца

Съществуват различни варианти за приключване на конфликат в Украйна, но при всички случаи това ще бъде унижение за САЩ а за ЕС освен унижение ще бъде и срив на икономиката, а може и да доведе то разпад на съюза.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Япония е лесна, малко островче, гъсто населено, една ракета е достатъчна.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Ядат трева. Много му пука на народа, че имал ядрено оръжие. Ядреното оръжие не се яде.

34

Фалшива новина

преди 9 месеца

Информационна война.

33

Анонимен

преди 9 месеца

След поражението в Украйна, едно поражение в Тайван ще бъде истинска вътрешно и външно политическа катастрофа за САЩ. От друга страна Китай не може да си позволи да не присъедини Тайван. Засега изчаква изборите в Тайван, и ако изходът е неблагоприятен, Китай ще премине към военно възстановяване на конституционния ред в Тайван, който е признат в целия свят като неотменна част от Китай.

32

Ей

преди 9 месеца

Защо, защото се опълчи на агресорите сащ ли....

31

Анонимен

преди 9 месеца

Първото нещо при конфликт което ща направи Северна Корея е да изличи от лицето на земята Япония.

30

Анонимен

преди 9 месеца

До 27Дай да говорим с факти,50-те години на миналият век Северна Корея е буквално изравнена със земята///А,фактите са:КНДР напада Ю. Корея и с резолюция на ООН се взема решение да се помогне на Ю. К.,над 20държави помагат военно на Сеул, на севера помагат СССР, Китай и... Монголия.

29

Анонимен

преди 9 месеца

До 34Пашинян се уреди с луксозни имоти в САЩ и тлъста сума която ще го осигури и него и семейството за 3 живота напред.///Руска опорка която е чиста лъжа за да оправдае руското предателство спрямо арменският народ.

28

Анонимен

преди 9 месеца

До 30 Въпрос: При конфликт между САЩ и Русия Северна Корея на чия страна ще се включи?)))) А 140 млн. Япония и 50 млн. Ю. Корея на чия страна ще се бият?

27

Анонимен

преди 9 месеца

Пашинян се уреди с луксозни имоти в САЩ и тлъста сума която ще го осигури и него и семейството за 3 живота напред. И нашите са така.

26

Христо Христов

преди 9 месеца

Според евроатлантичееките ценности, независимостта е опасна. Мaчкай евроатлантиците!

25

Анонимен

преди 9 месеца

Зелю сега ще излезе и ще каже да се забрани ядреното оръжие. Зелю много ги разбира тези работи.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Статийка която има малко общо с действителноста.Първо никой не знае колко ядрени бойни глава има КНДР.Оръжието което толкова много произвеждали е технологично изостанало.Преди 30 години, пак такива статийки възхваляваха армията на Ирак, 4та в света, бъкана със савецко безаналогово оръжие и т. н. вярно превзеха малък Кувейт за два - три дена. Но US armi тотално разби иракската армия за месец врем и влезоха в Багдат.

23

Въпрос

преди 9 месеца

Въпрос: При конфликт между САЩ и Русия Северна Корея на чия страна ще се включи?

22

Анонимен

преди 9 месеца

Блестяща операция на Алиев за възстановяване на конституционния ред в Нагорни Карабах. Армения призна Нагорни Карабах за азербайджански.

21

До22

преди 9 месеца

Дай да говорим с факти,50-те години на миналият век Северна Корея е буквално изравнена със земята,за 80 години от които 20-25 те живеят във безпрецедентни санкции и въпреки това се развиват и то така,че метрополията вече е принудена да се съобразява с тях!Сега понавързаха ли ти се нещата?

20

Бай Иван 2

преди 9 месеца

СССР номер 2 ! Силни военно и слаби социално.Накрая на народа му писва да живее супер бедно,да гладува и ги помита!

19

Анонимен

преди 9 месеца

Аууу Байдънчо запълни памперса. Тези показаха един голям среден на ФАщ а ние им се кланяме.

18

Ха-ха

преди 9 месеца

Би било забавно С. Корея да направи поне 1000 ядрени заряда и то с далекобойни носители. А още по-забавно ще е Иран да го направи. Тогава бай-бай на чиф*утленда.