13

АнонимеН

преди 8 месеца

ТОВА КОЕТО МОЖЕ ДА НАМАЛИ СМЕТКИТЕ НИ ЗА ТОК, ГАЗ И БЕНЗИН Е ДА СЕ ДАДЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА ЗА ДА СМАЧКА ПУТИНОВИТЕ РЕЖИМИ ОТ КОЕТО ГОРИВАТА ЩЕ ПАДНАТ! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ УДРЯ ПО ПУТИНУВИЯ РЕЖИМ ТОЛКОВА ПО ЕВТИН ПРИРОДЕН ГАЗ ЩЕ ИМА А ОТ ТОВА ЩЕ ПОЕВТИНЕЯ И ДРУГИТЕ ИЗТОЧНИЦИ НА ЕНЕРГИЯ!

12

до 9

преди 8 месеца

В случая няма нужда от послоства. Физиката ще се погрижи тази тъпотия да си остане на хартия.

11

Анонимен

преди 8 месеца

По ниско интелигентните винаги са се плашили от прогреса и новите технологии.

10

АнонимеН

преди 8 месеца

ЗАГЛАВИЕТО НЕ ОТГОВАРЯ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА СТАТИЯТА, ЗАЩОТО ВМЕСТО ДА СЕ НАМАЛЯТ МОЖЕ ДА СЕ УВЕЛИЧАТ СМЕТКИТЕ НИ ЗА ТОК! КОЙ ЗНАЕ КОЛКО СКЪП ЩЕ Е ПРОЦЕСА НА ПОЛУЧАВАНЕ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ПО ТОЗИ НАЧИН!

9

фгхгфх

преди 8 месеца

Спкойно от посолството ще се погрижат тия тинтириминтири да не се случат...газ и петрол може да се купват само от едно място и Вие знаете кое е това място...абе посолството цял АЕЦ не позволи се построи спря и Южен поток, някакви си сероводорни измислици ще позволи...айде у лево...тока щял да им намалява....тъй става то...

8

Анонимен

преди 8 месеца

това изобретение звучи доста глупаво. инвестициите ще се изплатят през следващото хилядолетие

7

Анонимен

преди 8 месеца

България и другите членки на ЕС ще плащат лихвите по еврозаеми на Украйна. За България сумата ще възлиза на максимум 13 670 648 евро за целия период. Това са 26 737 463.48 лв. или по 6 684 365.87 лв. годишно до 2027 г. В подкрепа на Украйна България ще се включи в европейска инициатива, която цели да облекчи дълговото бреме на воюващата страна. Требе да сапортеме Украйна за да можем да победим Русия.

6

Закривай

преди 8 месеца

Крайно време е тази прогнила, изостанала и корумпирана структура наречена БАН, да бъде закрита. Това трябва да е приоритет, а не грозилището в Княжеската градина, защото тонпоне не гълта милиони.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Зелената сделка нанесе такива поражения почти по-целия свят, че ще бъдат необходими десетилетия да се възстановят. Човечеството е излязло от каменната ера след откриване на огъня! Сега западът отново се връща в каменната ера да се грее на слънцето, а Русия, Китай, Индия, Иран и всички в БРИКС продължават напред - тези страни не дават пукната пара за ненормалната зелена сделка.

4

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението, върнаха ли вече Крим и останалите 4ти области?

3

Анонимен

преди 8 месеца

Енергийната мафия няма сметка от евтина енергия съмнявам се, че и правителството ще прояви интерес

2

Анонимен

преди 8 месеца

Ей сега ще се кача на колелото да си докарам морска вода от стотици километри. Вече станаха към два милиона вида устройства рекламирани в интернета за намаляване сметките за ток. И нито едно, което да върши работа.

1

Мосю Гилотен

преди 8 месеца

Само Моето Изобретение се е Доказало в Намаляване но Всички Сметки!