110

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 129. Апликацията на каква тема е и каква на цвят ? И най вече връз гащите ли е или фанелката ?

109

Бански

преди 8 месеца

IT ама не ядат клавиатури и компютри.дори един домат не са скъсали през животя си.

108

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 127. Ти си напълно замръзнал бе. Аз работя, полагам труд, получавам за труда си заплата от която ми се удържат съответните данъци. Ненормален ли си бе ? Преди да има АйТи-та все едно не е имало едене.

107

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 128, минават :) Ама като толкова ти е акъла... как да знаеш! Света се развива и няма никакво намерение да те чака.... то и не си заслужава :)

106

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 126. Кой го интересува че плащаш с апликации бе ? Плащай с квото щеш. Не знаех че и апликациите минават за разплащателно средство.

105

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 123, плащат ти да! Толкова си пр0ст, че дори не можеш да разбереш, че заради високоплатените имаш хляб на масата! Спрете да мразите, бе, нищоставащи и нищоправещи! Колко пъти да ви го казват, че 80% за нищо не ви бива! Научете къде ви е мястото!

104

Анонимен

преди 8 месеца

До Д. Не одиш ли по конференции ?

103

Д

преди 8 месеца

Офтамолог съм. За 15 минути консултация взимам 90 лева. Гледам да работя по 4 часа като консултант. 1280 на ден получавам. Отделно имам и по 7 операции на месец. Общо на месец под 90 хиляди лева не съм падал. Разбира се карам Ламборджини и живея в къща за 3 милиона евро. В свободното си време и водя лекции и давам интервюта за научни журнали. От тази работа докарвам по още 300 хиляди на година.

102

Анонимен

преди 8 месеца

До ... 121. Значи може и да работя но АйТи-тата ми били плащали ? Плиткоумец.

101

Анонимен

преди 8 месеца

Нали всички АйТъ-та бяха се пръснали по селата на чист въздух бе... Поне туканканана така се фалеха пъ ся сичките били у Софето да гълтат пушек...

100

...

преди 8 месеца

ITтата се едни от малкото, които си плащат данъците. Има едни други, като плочкаджиите, автомонтьорите и подобни, които нямат официално и един работен ден! Ей тях трябва да мразите! ИТитата ви плащат сметките, социалките и минималките! За това тази страна е клоака, защото сте пр0сти до безкрай! Дано се задавите със злобата си!

99

Анонимен

преди 8 месеца

До До Петьо. Като ви гледам ценностите псуването е най-малкото което ви сполетява наистина...

98

Рентиер

преди 8 месеца

Тия па смешници работели на заплатка. Хахаха

97

До Петьо

преди 8 месеца

А ти ко праиш, чистиш клозета , пиеш една ракия и псуваш западните ценности ли?

96

Анонимен

преди 8 месеца

До Радослав. Аз съм започнал с Правец 82. Играл съм си с езици за програмиране които не са и чували надутите АйТи-та. Минал съм през процесор 8088, 386,486,Интел,АМД, асемблер, машинен код, Паскал, Пролог,..и никога не съм имал намерение да ставам професионален АйТи и ме напушва на смях като им чета глупостите. И разбира се ги дразня.

95

Петьо

преди 8 месеца

Сичкото младо стана айти и пие наркотик.

94

Анонимен

преди 8 месеца

Абе за какво електронно правителство говорите, там такава заплата айтита посмъртно не могат да вземат от 5000 нагоре за да вземеш трябва да си в частна фирма, за предпочитане outsourcing, като ви чета глупостите и двата месеца компютърна грамотност направо...

93

Радослав

преди 8 месеца

До 107: въпрос на интерпретация и начин на задаване на въпрос. Ако питаш някой щом може да отвори фейсбук и да постне снимка на вечерята си, то според него самия той е компютърно грамотен, но реално ако му кажеш да отвори таск мениджър за да затвори забила програма и те гледа едно умно като бойко на избори и аха ще ти проговори. Всичко е въпрос на това какво целиш да получиш като резултат. Те според някои щом са изгледали 2 клипа в Ютюб и вече са хакери или биткойн копачи от световно.

92

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 112. Добре. Браво. Ай ся се успокой.

91

Анонимен

преди 8 месеца

Аз съм на 12К а жена ми е ейчарка на 8К, общият ни доход в семейството е 20К месечно. В нашето семейство всички сме на джипки, аз съм на джиели 4матик, а жена ми е на кънтримен.