47

Анон

преди 1 година

А ние в замяна какво сме им предложили? 100% е нещо в ущърб на населението.

46

ха ха

преди 1 година

ЯКОВ 4.7

45

Петя

преди 1 година

Я млъкнете бе,за всичко винаги са ви виновни тия които управляват Я погледнете какво разюздано племе населява българските земи.За всичко е виновно това племе .Каквото племето такива праща да го управляват на това племе все някой друг му е виновен..Наглост!

44

Тото

преди 1 година

Голям смях. Победа за цинизма

43

Анонимен

преди 1 година

Фашистите ще ни мачкат с помощта и закрилата на Европа. Това е бъдещето ни. Няма да има на кого да се оплачем. Ставаме роби на фашизма.

42

Анонимен

преди 1 година

Признание за провала на самия ЕС!

41

Анонимен

преди 1 година

Това означава че повече няма да ви проучваме за Шенген. Просто Шенген няма да има. Радвайте се :)

40

Анонимен

преди 1 година

Увеличаваме Задкулисието и скритата корупция. Ще крием корупцията като всяка европейска страна.

39

Анонимен

преди 1 година

Корупцията вече ще се крие, няма да се разкрива. ЕС става съучастник на българската престъпност. Нашите "*** синове" ще управляват българския народ. Ще си затваряме очите за техните престъпления и фашистки издевателства, както си ги затваряхме за Франко, докато беше жив. Трябва да изгоним фашистите от властта в България.

38

мдаа

преди 1 година

Борисов даже не трябваше да се обажда. Точно той да говори за това е неуместно. Защо? Защото МСП е създаден 2006, преди приемането. Приеха ни 2007, а от 2009г. Борисов е на власт и чак до 2019-2020г. Напредък нулев, след като механизма не е премахнат. Значи напредъкът на България и премахването на МСП е за управлявалите след 2020г. Някой може да каже, че заслугата е на служебните правителства.

37

Анонимен

преди 1 година

Чекмеджи Баце, началник кирчому и кокорчому, слуга пеефскиму, спиш ли добре, завиват ли те, тъй кат знаеш, че едно черепче и сретен обикалят наоколо?

36

Анонимен

преди 1 година

Сега разбрах защо Денков е избран за премиер. Щото нали е сапунджия, т.е. разработва сапуни, а пък на партиите, които го издигнаха им прябва *** в промишлени количества, щото нали перат борисов и пеефски, а те са бая позамърсени в последните 15-ина години!

35

Алекс

преди 1 година

Това е неангажиращо потупване по рамото.Истинското признание ще е приемането ни в Шенген.Про100то да не надува фанфарите толкова много.

34

Nick

преди 1 година

Вдигнаха ръце от нас, видяха, че няма оправия, какво да мониторват само да се хабят като корупцията и мафията у нас е начин на живот :)

33

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБАДЖИИТЕ РЕВАТ ПРОТИВ ЕС И НАТО ЗАЩОТО СА РУСКИ ТРЪТКИ

32

Австрия не ни

преди 1 година

иска в Шенген и на какво се радват тези бивши комунисти и настоящи измамници ?

31

Семейство Петкови

преди 1 година

Представяте ли си Колко К00фти Ора са, след като Не Отидоха на Погреебението на Ортака си и Дългогодишен Семеен Приятел - Алексей! Представяте ли си тогава какво е Отношението към Новите им Приятели, щом така Постъпват спрямо Старите си Приятели - К00фти работа!!

30

Красимир Петрофф!!

преди 1 година

ВАЖНОТО Е ЧЕ Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП !!!

29

Дядката

преди 1 година

Борисов ,да не си паднал от пожарната стълба? Къде видя напредък на вашата сглобка? Народа пъшка от непосилни инфлация и недоимък ,а наш Бойко пак се тука в гърците и се фука като бай *** в банята! Защо се фукаш бре Бойко ,не виждаш ли какво се задава срещу Вас? Бунт и война се задават Бойко ,бягай , бягай ,твоята м......!

28

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ ПОЛУЧИ ПРИЗНАНИЕ ЧЕ ВЪРВИ НАПРЕД СЛЕД КАТО БОРИСОВ БЕ ИЗГОНЕН ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.