17

Анонимен

преди 8 месеца

Протестите започват другата седмица.Бойко усети на къде отиват нещата и днес го нямаше в парламента за гласуването за зърното.В протестите на фермерите ще се включат и други хора според мен.

16

Клаус Шваб

преди 8 месеца

Няма да притежате нищо и ще сте щасливи

15

Христо Христов

преди 8 месеца

До НЕ ИСКАМЕ В БРИКС - пий си лекарствата да се успокоиш!

14

Анонимен

преди 8 месеца

Трябва да подкрепим протестите другата седмица.Това е начин да се отървем от Киро и компания.Хората излизат на улицата не от добро.Гледам и бензинът гони 3 лв.Готвят увеличение и на тока.Трябва да премахнем тези хора колкото се може по скоро.

13

Анонимен

преди 8 месеца

До НЕ ИСКАМЕ В БРИКС. Що пищиш бе ?

12

Христо Христов

преди 8 месеца

Проблемът на Европа са европеидите! И про'с'таците дет гласуват за тях.

11

Евролибераст

преди 8 месеца

Украинските права и привилегии за облаги ще трябва да се впишат в Европейска Конституция и съответно във всяка една конституция на всички държави членки на Европейския съюз. Защото украинците трябва да имат права и привилегии да избират в коя европска държава да с установят колониите. При обяви за работа всички високи управленски постове ще са запазени за украински граждани.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Кога ще започват да заповядват как да мислим ?

9

Анонимен

преди 8 месеца

ЕС е насрано бебе, което се усмихва щасттливо, сякаш му е много комфортно и няма проблем. Обаче покрай СВО лъснаха много противоречия. Само един проблем ще отбележа- полша иска Германия да плати милиарди репарации за втората световна и съвсем сериозно си ги иска.

8

Анонимен

преди 8 месеца

От Понеделник започват протестите.Фермерите излизат с техниката.Решиха преди малко.Във Вторник ще блокират София.

7

Европска политика

преди 8 месеца

Скоро с украинските бежации дето бягат от мизерната си държава няма да искат да върнат обратно в калта и мизерията. Ще са свикнали на хилядарки евра и да си живеят на чисто и уредено на готово с привилегии и облаги. В близко бъдеще ще искат и етнически украински партии да имат както у нас за пример турската етническа партия ДПС украинците ще искат и своя УКР украинска партия която да защити правата и привилегиите на украинците в чужди държави на ниво конструкция.

6

Bai Dun

преди 8 месеца

У нас посолството решава кой да е баща на Парапетчо, про100 или будалата !!!!

5

ЕС

преди 8 месеца

От Европейския союз ще ни набият канчетата и диктатура тотална без собствена валута, без АЕЦ без енергетика, ЛГБТ бракове, дистанционни водомери, хвърчащи цени на тока както цените се менят и скачат по борсите вече електричеството ще стане лукс да се ползува. Задължително ваксиниране и още много други екстри и бонуси от Европейския съюз. Да не забравяме че трябва и Украйна да влачим и да я подкрепяме и възстановяваме за сметка на икономически кризи и хиперинфлация

4

Анонимен

преди 8 месеца

зозо, по зле сме...

3

Анонимен

преди 8 месеца

Свободна е до толкова, до доколкото от посолството ни отпускат каишката.... Иначе продадоха икономиката ни за едно "благодаря" от клоуна.

2

Зозо

преди 8 месеца

Каквото ще да е, по-добре от "руския рай" - С.Корея 2.0 :)))))))))))))))))))

1

Анонимен

преди 8 месеца

Европидалски колониален концлагер. Това е бъдещето ако не успеем да се освободим