263

запознат

преди 8 месеца

До Анонимен 273: Напротив! Големите мафиотски земеделски производители ще изкупят на безценица малките семейни фирми! Октопода ще порасне още много!

262

ТОТЮ

преди 8 месеца

Щом падането на забраната е в полза на народа/българския/ и на украинския,трябва да се подкрепи.Останалото е плямпане на тези които получават така или иначе 2 милиарда лв. помощи.

261

България

преди 8 месеца

Те ще ви обадят хората другия месец.Мизерн-ици и нищо-жества.

260

усещам, че

преди 8 месеца

депутатите-престъпници скоро ще ги гази трактор!

259

Анонимен

преди 8 месеца

Очаква се спад в продажбите на Ролс Ройс

258

Анонимен

преди 8 месеца

Зърнарите имаха доста месеци спокойствие, сега идва зима ред на потребителите да им е евтино.

257

земеделски производи

преди 8 месеца

Ако бях на мястото на тези депутати, който гласуваха за това антибългарско решение, бих сериозно се замислил за своята сигурност. Бих внимавал къде ходя в провинцията за да не стане инцидент и да ме сгази някой трактор!

256

Случаен минувач

преди 8 месеца

Унищожихме селското си стопанство с такива безумни "решения". Внасяме домати от Полша, дотам се докарахме. Полша, който е на 10 градуса географска ширина по на север от нас, с по-слабо слънцегреене. Праскови от Гърция, кайсии от Турция. Лук от Турция. Дини от Гърция. Ябълки от Македония. Къде са нашите, питам аз? Какво ни пречи? Ние сме южна държава, с достатъчно слънцегреене. Защо си унищожихме черешите в Конево, Кюстендилско? Определени като най-добрите в света. Сложили сме фотоволтаици там.

255

запознат

преди 8 месеца

До цццццццц: Цената на олиото зависи от цената на горивата! Няма как цената на олиото да бъде 2 лв на литър, а цената на дизела 4 лева., защото ще се кара с олио и хората ще си зареждат колите в Кауфланд!

254

подкрепям

преди 8 месеца

До запознат: И като видите в Лидл и Кауфланд олио от такива производители с едно шило и пробивате бутилките!

253

123

преди 8 месеца

Тея камикадзета взеха държавата на акорд. Продажна пасм.ина

252

запознат

преди 8 месеца

Това е поръчка от страна на производителите на олио! Добре е да се публикува черен списък на тези производители за да знае народа кой го граби!

251

цццццццц

преди 8 месеца

Ха на бас, че цените няма да паднат!

250

земеделски производи

преди 8 месеца

Всеки трактор - танк и атака на парламента (партийния дом)! Веднъж сме го палили! Ако трябва пак ще го запалим! Този път с престъпната шайка вътре!

249

Случаен минувач

преди 8 месеца

Е извинявайте, но дори поляците, които са кръвни роднини с украинците, дори те не им искат житото! Нещо да ви говори това? Украинското жито е некачествено, пълно с гъгрици и други нечистотии. Освен това прави дъмпинг - подбива цените. Само че в Полша управлява правителство, които мисли за хората си. Мисли за фермерите си. Докато нашите фермери - кучета ги яли! Ама нали те ни хранят... Няма проблем бе, да фалират, ще внасяме храна от чужбина. Който е беден - да го духа, да мре от глад!

248

пълни

преди 8 месеца

прдажници

247

яяяяяяя

преди 8 месеца

Поляците изядога миналата година украйнския фураж за говедата! Сега е ред на българите!

246

Какво следва

преди 8 месеца

Поредният автогол на ПП-ДБ преди изборите. Малко им беше тая г'лупост за Трети март, та намислиха и това. А Бойко подкрепя и им гледа сеира.

245

Малко за политика

преди 8 месеца

Какъв е изборът за нашите производители? Да свалят цените за да могат да продадат при конкуренцията на по-евтин внос, но така ще са на ръба на оцеляването. Няма такава държава, която да убива собствените си производители за да помага на външни. И това от ПП-ДБ го считат за успех. А защо не го правят същото от Полша, Унгария, Румъния и Словашката република? Защо те могат да защитават своите производители, а ние можем, но не искаме. Сглобката уверено ни води надолу.

244

ХХХ

преди 8 месеца

Така ще е ...124 милионера решават какво да ядат 6 милиона души ! Отрови не отрови ...тия 124 милионера имат големи амбиции ! 6 милиона офци чакат да ядат буквално фураж за животни ! Да очакваме ли нови ковиди и тем подобни болести точно от там където действаха и бяха унищожени няколко биолаборатории ?