30

Историка

преди 9 месеца

Русия ще загуби тази кървава война.Предсказано е дори. Следва разпад на РФ.Имайте вяра!Доброто ще победи!

29

Анонимен

преди 9 месеца

До до 23 - 31 - ама разбира се, Свещенна Отечествена! Как не се сетихме по рано?! А тоя заблуден свят си мислеше, че Путин води чисто империалистическа война за украинските земи, въглища, стомана и газ?! Но сега ти ни "отвори очите"! То е Свещенна война! А газът дето носи нови милиарди на Милер и Путин, стоманата и въглищата - те са сапатстващи Свещенната война тегоби. Не е лесно кога си русоробски шут, да знаеш!

28

Българин

преди 9 месеца

Русия има неограничени ресурси, Северна корея има неограничени муниции. С украйна е свършено

27

ъ

преди 9 месеца

Може фразите да звучат надуто, но фактите са си факти. Западът мислеше, че ще постигне изолация на Русия, като я изкара агресор срещу постоянно провокиращата украинска хунта. Не се получиха така нещата. Все повече държави заявяват открита подкрепа за Русия, а други - мълчалива такава. Общо взето - съотношението е 3:1 в полза на Русия. Това са реалностите. И да се радваме, че за "свешена война" говори този, а не онези от най-миролюбивата религия.

26

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 25 - а, това е обичайния за северо-корейците обяд! Разбира се тея двамата са най уморени от непрестанната борба с империализма! Трябват им калории! Я го виж Ким - изпостял ми се вижда.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Наблюдателите пишат ли дали тея двамата са се поизклатили? В знак на приятелство и "дълбока" дружба? Прас накрая намери друг *** за приятел! Съвършенно. Сега Земния Рай на копейкаджийте обхвана и Северна Корея. Вече имате избор - кеф ви Владивосток, кеф ви Сахалин, кефви Пхенян или Чонгджу! Тав, в Рая няма да карате Мерцедеси - ще яздите могъщи хиперзвукови ракети! Побързайте - местата са ограничени!

24

да

преди 9 месеца

новия световен ред е в ход - да му мислят янките и запада, без суровини загиват като препикано мушкато!

23

Нане

преди 9 месеца

краварофилията е в истерия... ===)))

22

АнонимеН

преди 9 месеца

До Анонимен 18/ И ДВЕТЕ СА МЕНТЕТА! КИМ ЧЕН УН ПОЧИНА ПРЕЗ 2014-ТА И ГО ПОДМЕНИХА С ТОВА МЛАДО И НЕХАРИЗМАТИЧНО ПОДОБИЕ СЛЕД КАТО 6 МЕСЕЦА НАПЪЛНО ИЗЧЕЗНА ОТ СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА И ПУБЛИЧНИТЕ ИЗЯВЛЕНИЯ. А ПУТИН УМРЯ ОТ РАК ПРЕЗ 2007-*** ОБЯВЕНО ОТ ЖЕНА МУ ЛЮДМИЛА ПУТИНА! ТОЗИ ДВОЙНИК НА ПУТИН Е ДВОЙНИК НА ДВОЙНИКА НА ПУТИН КОЙТО СЕ КРИЕ В БУНКЕР!

21

Анонимен

преди 9 месеца

"Ройтерс пояснява, че обядът ще включва салата с патешко месо, ролца от раци, рибена супа, есетра с гъби и десерт с горски плодове." Значи с това се хранели борците за права и за свобода. :)))

20

Анонимен

преди 9 месеца

свещена война - хахахахахахахахахаха :)))))))))))))))))))))))))))))))

19

Анонимен

преди 9 месеца

Като чуя за свещена война .. и лошо ми става, все едно сме се върнали един век назад

18

Анонимен

преди 9 месеца

Хвани единия и удари с него другия джуджак! Пародия на човешкия вид са двамата, къси злодеи.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Есетрата е мн вкусна риба.Жалко че е толкова скъпа :( Иначе за тия е ясно- оформя се двуполюсният модел . Китай,Русия Северна Корея. Тия ще са твърдото ядро. Средните ще са Бразил,Бхарат и тн.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Тези двамата заедно със председателят Си не са послушковци на Запада.Директно се опълчват на Световният ред.Размътиха водата в Африка сега се целят в Южна Америка.Лека полека целият свят ще признае Вовата и Си за световни господари.

15

Анонимен

преди 9 месеца

ХАХАХАХ, Русия и Северна Корея. Брат за брата, тумор до тумор!

14

Анонимен

преди 9 месеца

Единствените смели политици, заедно с Орбан, които не слугуват и не робуват на Европейския съюз и в частност-САЩ!

13

Анонимен

преди 9 месеца

Май тези двама имат куража да се противопоставят на хегемона по категоричен начин.Тук е бъкано с няколко подлизурки, драскащи безсмислици.

12

Сър Пичук

преди 9 месеца

Последно война ли е или операция? Диктаторче такта да се разберат

11

Германец

преди 9 месеца

Два часа мандръсане. Сметай. Сега джуджака чака дали Ким ще благоволи да прати някой друг снаряд. Иначе си остава само с е6aнето.