48

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 46 - Добре, че е нямало лудници, иначе нямаше да те има ...

47

до 44

преди 8 месеца

катя, и какво правиш на палацо деи конгреси - да не са те сложили на ешафода за обезглавяване, щото няма полза от тебе!

46

ЧЕ ТОЙ КОЙ ПИЕ

преди 8 месеца

ВИНО И РАКИЯ ?!

45

Анонимен

преди 8 месеца

Нито Баба ми ..нито Дядо ми са пушили цигари... нито татко ми... нито и аз.... Спазваме все ще старите традиции за здраве от преди 200 години - Без Доктори - Без Комунистки с Шестопръстна Ръка за Биене на Инжекции... След като знаеме Истината за Торта с която е покрита нашата Българска Райска Земя.... Истина +Тор = ИсТория за какво ни са тия КомунПаричниБАЛАМУРНИЦИ дето правят и продават по магазините ВИНО с 13% алкохол и някакви си ХИМИИ - ужким ВИНОТО да не се РАЗВАЛЯ В БУТИЛКАТА?! ?

44

Христо до 41

преди 8 месеца

Да, ще ги дава за още един имот, който ще отдава под наем и ще му носи месечни доходи, или за образование и преквалификация, което ще му носи безкрайни пари и възможности или ще ги инвестира.

43

Катя

преди 8 месеца

В едно развито обществто от цената на алкохола се вълнуват само мигрантите, бездомниците, алкохолиците, крайно маргинализирани социопати и несретници т.е. голяма част от аудиторията на коменторащите в този сайт. Поздрави от слънчев Palazzo dei Congressi!

42

банани и WC хартия

преди 8 месеца

За тях скачaхте !

41

Налузвайте Маските

преди 8 месеца

че в Канада вече Има Протести Против НеМаскираните, дето "убивали" - а КОВИД-Ваксините са БезОпасни и Ефективни - за това Боцкайте Бустер или 6-та Игла тая Есен и може да имате ВИП среща с Коритаров - Помните ли го този Ваксър?!

40

Анонимен

преди 8 месеца

До39.Ристьо ако не ги дава за това ще ги дава за друго.Как я мислиш тая работа с пестенето от цигари и алкохол да станеш милионер а?

39

Анонимен

преди 8 месеца

Моят дядо правеше истинско вино, което имаше 7% алкохол. Баба ми всеки ден слагаше в 7 литрова Кана на половината Вино и на Половината Свищовска Лимонада и го пиеха всеки Божи Ден и никога не бяха болни, и никога не са ходили на доктори да им бият Грипни и тем подобни Инжекции... и живяха до 110 години, Бог да ги прости! На нас децата преди да си легнем за ДОБРО СПАНЕ ни правеха ПОПАРА с Вино и бяхме ЗДРАВИ! А сега Вино НЯМА! Има ДОКТОРИ и ХАПЧЕТА ЗА БОЛЕЖКИ от ВИНО с алкохол 13%!

38

Христо

преди 8 месеца

Ако човек не пие и не пуши, ще спестява по 600 лева на месец. Ако са двама родители, това са 1200 лева на месец. А спестени пари от болници и лекарства след 40 годишна възраст, ще ги направят богати за отрицателно време.

37

Анонимен

преди 8 месеца

Айде и това.Единствената радост на българина да пие вино и ракия а сега и това няма да може да прави.Или ако го прави трябва да намали пиенето.Скъпа салата,скъпо вино и ракия не е на добре.

36

до 22

преди 8 месеца

До Анонимен,провери от кого са поръчани въпросните изследвания за мнимата полза от алкохола,макар и в минимални количества,но на това вярвате,щото ви изнася,но няма проблем невежеството винаги е било едно и също,никого не учудвате с него

35

Ах

преди 8 месеца

Храната може да е х200%, бензина 3 кинта, гражданската х2, ама за ракията ви yбивам.

34

Анонимен

преди 8 месеца

до 34 Ристьо, смееешник, ти си трезвеник и непушач??? Той и Слави Трифонов казва че не пие, ама е имал десетки гости в предаването си където пие *** и ракии с тях.

33

Христо

преди 8 месеца

Пари дадени за алкохол и цигари, са пари хвърлени на вятъра, дори още по-лошо, все едно си плащаш някой да те трови.

32

Joker

преди 8 месеца

Интересно, ако беше силна реколтата, щеще ли да поевтинее алкохола??? Всяка година едно и също, вдигане на цените! Пък причини, колкото искаш!

31

Анонимен

преди 8 месеца

По-скоро поскъпват защото в страната цари беззаконие.

30

Слабо ме вълнува

преди 8 месеца

В мазата ме чакат 50 литра двойно дестилриана гроздова домашнярка с препечни дъбови трески вътре в дамаджанките. Имам и три бидончета общо 140 литра с мавруд.

29

Анонимен

преди 8 месеца

До 28 Добре хрито! Айде наздраве, моето момиче!