188

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя ще дойде по нагъл и от оня мазнuк Алибегов!

187

Анонимен

преди 8 месеца

Сезон няма но украинци колкото душа ти иска има. Големи селяци били!! :)) В голяма грешка съм бил цял живот като съм си мислил че украинци= руснаци. Все едно да кажеш перничани=българи

186

Анонимен

преди 8 месеца

Можеш и да си опържиш яйцата на камик в Гърция.

185

Анонимен

преди 8 месеца

В Гърция си е друго, получаваш *** тен, дишаш пушиляк като в София и там във всяко село да видиш канализация и пречиствателни станции.

184

Има статистика - НСИ

преди 8 месеца

Няма "според хотелиери", няма "според дедо Румен". Има си и единна информационна система. Сезонът е провал. Макар че, сезоните са по четири месеца, а летния туристически "сезон" в България вече е месец и половина до два. И това е главно заради войната в Украйна, няма какво да се лъжем. Преди германците и скандинавците идваха още през май и си тръгваха в началото на октомври. Те не обичат жегите. Средата се пълнеше от българи, англичани и румънци. Руснаците реално никакви ги нямаше още от 2015 г.

183

Анонимен

преди 8 месеца

Скъпо му е на българина българското море. По живково време ходехме или от предприятието където работим през година две или на частно с по един багажник консерви и зеленчуци. Харчехме пари само за цаца и бира. Сега никой не носи храна на морето, защото станахме баровци с пробити джобове и ни е скъпо. В чужбина организирана почивка може да ни излезе по евтино отколкото на частно ако си пинтия.

182

Анонимен

преди 8 месеца

не намирам и една причина да дойда в България. Нито имате забележителности нито атракции нито култура и слушате ужасна музика

181

Луд свири, луд играе

преди 8 месеца

Най-луд е този, който му дава думата.

180

Българин

преди 8 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

179

Лоботомия за този

преди 8 месеца

Такива "експерти" са причината за краха на морския туризъм в България. Щедро спонсориран от Гърция, Турция, Египет, а вече дори Тунис. Що не си гледаш правнуците, бе? Управителният съвет на Академичното Кооперативно Обединение в Туризма ти го казваме ("АКО в Туризма"). Преди два дни говореше ТОЧНО ОБРАТНОТО!?

178

До 202

преди 8 месеца

Счупени са рекордите за влизащи в Гърция. Лично аз ходих няколко пъти в Гърция тази година, а на нашето последно бях 2010

177

Анонимен

преди 8 месеца

Е как така, преди няколко дена писахте. че е строшил всички рекорди? ЕДва ли не опашка от чакащи да се освободи място.

176

Анонимен

преди 8 месеца

Как няма да има спад с тия цени, някой тотално се е объркал с ценообразуването!

175

Нямаш левче за WC ?!

преди 8 месеца

Оди на полето да наторяваш.

174

Анонимен

преди 8 месеца

Общините направо да плащат почивката на чужденците. Защото пак и пак и пак и пак и пак и пак и отново не става въпрос за привличане на собствения си народ.

173

Mitaka

преди 8 месеца

За първи път от 7 години бях в България на море и мога да кажа, че има определено положителна промяна.Хората се старяеха доста повече, оправена е инфрструктурата, има тротоари, в Созопол имаше безплатна културна програма всеки ден, почти всички бяха любезни, имаше дори детски площадки.Заведенията с излючение на тези на главанта също се стараеха и бяха ок.Цените определено са доста високи вече, но то в цялата срана е така не само на морето.

172

Германец

преди 8 месеца

Туризъм се прави добро и любезно отношение.. а на тая територия живеят само жалки, малки и злобни хорица.. еми няма как да стане ;)

171

Балкантурист

преди 8 месеца

При нас имаше платежоспособни туристи. Сега е много зле на море.

170

Анонимен

преди 8 месеца

Нали не искахте руски туристи.Наздраве

169

Никола

преди 8 месеца

То бива бива *** народ но това вече е дъното. Да фалирал тоя да фалира ония а явно не сте наясно колко данъци и такси се събират от туризма в България? Радвайте се ако занапред имаме туризъм и се молете да има повече реклама защото един милион души са ангажирани в туризма. Спрете да плюете и да говорите колко е скъпо защото на всички ни е ясно че не е така. Има заведения с напълно нормални цени по черноморието но като се правите на баровци после не ревете. Наясно сме с цените в Гърция.