60

Анонимен

преди 9 месеца

До 77, и ти си адски п(ро)тивен за всички околни, и миришеш на спарено и на чесън (както впрочем всички русофили), ама какво можем да направим по въпроса?

59

Еврогейци

преди 9 месеца

А колко милиона дадоха от Брюксел и Европейската комисия на България за справяне със ситуацията? Тоя съюз няма ли някакви механизми и фондове са помощ на страните членки при бедствени ситуации? Или има милиони само за гей-паради?

58

Анонимен

преди 9 месеца

Виждате една шушумига

57

естествено

преди 9 месеца

че ще е светкавична,смее ли някой управник,още не се е родил такъв дето ще направи нещо в ущърб на богоизбрания народ,след 5 минути ще го убият с камъни

56

Анонимен

преди 9 месеца

Денков, вярвам че сте реагирали за Царево и съседните селища - но от Резово се оплакаха че са били напълно изоставени и са се справили абсолютно сами - дори военните мърди на границата само са ги гледали и аболютно никой не се е притекъл на помощ! Вярно ли е това - колкото и да е малко едно селище такива неща не трябва да се допускат!

55

гербава корупция

преди 9 месеца

15 години гербавите кметове сякоха , и строяха по деретата с благословията на Боко (в замяна на пълното му чекмедже). Гербавата корупция УБИВА. Буквално.

54

Анонимен

преди 9 месеца

Тея от промяната са най мазните нагли мошеници!

53

неуморен

преди 9 месеца

в йалките си опити за промушване на ефтината си пропаганда и нарочно не са го оповестили при емо чолаков

52

Анонимен

преди 9 месеца

Всичко което има България днес е построено при социализма когато бяхме с Русия, без пари и помощи от никъде. Сами. Да си пуснеш водата, тока, топлото, пътищата, 90% от жилищата, да отидеш на лекар и болниците, училища, университети - всичко е от комунизма: над 200 електроцентрали, над 100 големи язовира и хиляди малки напоителни за селското стопанство. А днес не могат и 200 километра пътища да построят без пари от Брюксел, всичко беше съсипано, днес България умираща е стана от третия свят без икономика и без перспективи.

51

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 57 И какво обшо има между русофил ,и някой който си изказва мнението , .... вие вече хептем се побъркахте на тема Русия , бе хора , по този начин начин мобилизирате хората да започват да мразят ЕС и САЩ , ... поспрете се малко с тази омраза !

50

Анонимен

преди 9 месеца

Русофилите се надяваха на много повече жертви, че да могат да нападат правителството! Сред някои от групите им, даже се усеща разочарование че жертвите са толкова малко! Абсолютни лицемери и безбожници!

49

Евроидиоти

преди 9 месеца

Eвpoидиотите ще обезлесят всичко за да покрият със слънчеви панели и вятърни перки.

48

Анонимен

преди 9 месеца

За 30 години ЕС и НАТО всичко в България беше съсипано.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Рейтингът на Световната банка: по отношение на БВП Русия изпреварва Германия за втора поредна година, влизайки в петте най-силни държави през 2022 г. и става първа икономика в Европа. Рейтингът се изчислява по паритет на покупателната способност. БВП на Русия по паритета на покупателната способност възлиза на 5,51 трилиона долара. Русия изпревари не само Германия, руснаците живеят на по-добър стандарт не само от немците, но и Италия, Франция, Великобритания и Канада. Напред са само Япония, Индия, САЩ и Китай. Засега.

46

Bai Dun

преди 9 месеца

Само гейсглобката може да излезе и да каже подобна простотия,нито 1 спасен нито 1 мост построен по стандартите.Ако да пратиш 1 камион минерална вода е "светкавична реакция" браво , Денков срам и позор ,че си българин !!!

45

Анонимен

преди 9 месеца

До 50, оправи си малко ОПОРКИТЕ и ЛЪЖИТЕ! Малко по-надолу има статия за 7 жертви в Турция, при това към този момент! Не се знае колко още ще излязат! Потвръждаваш поговорката - каже ли ти русофил колко е часа, ти гледай слънцето!

44

Анонимен

преди 9 месеца

До Колко е нагъл ! Българинът е доказан мазохист и самоубиец. Да гласуваш за Възраждане и БСП как се нарича? Как се нарича нещо, което ще те направи по-беден и по-нещастен? Как се нарича да изпуснеш питомното и да гониш дивото? И какво трябва да направи правителството и то за 2-3 месеца?

43

Анонимен

преди 9 месеца

Започвам да го харесвам този Денков. Върши си работата човека

42

Анонимен

преди 9 месеца

От както дойде промнята 2021 до сега сечта в Стрнаджа е скочила 10 пъти

41

Киро Канадеца

преди 9 месеца

Да с г-н Пеевски увеличаваме сечта в Странаджа три пъти