716

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден ще е така.... до ПОБЕДАТА!!!

715

Анонимен

преди 1 година

Пак ще се намерят роби които да защитават господаря си...

714

Съвсем не!

преди 1 година

Радев е готин! Правителството не струва. Време е анти Радев троларникът да замлъкне.

713

Анонимен

преди 1 година

Радев е ПОЗОР!

712

Анонимен

преди 1 година

Еййй манипулатори гнусни и платени ***. Каква опора е Радев? Той е един самозванец. Фалшив герой! С фалшив юмрук. Радев губи хората и утайката зад него го знае много добре. Радев е вече ненужен, той си свърши работата. Оползотвориха го, като тоалетна хартия. Направиха го бизнесмен и ще го изплюят на някъде да си доживее смотания животец на един фалшив герой!

711

Леле

преди 1 година

че много платени евро-тролчета. През 5-6 секунди пускат мнения. ТОлкова им е акълът. Радев единствен защити българските интереси. Другите като каже Америка да подскачат, те питат колко високо. Тъй де, като заплатаджийте, дето сега ще ми насвяткат минусите. Сладури. :)

710

Срамота

преди 1 година

Наистана е позор да допускаме платен защитник на руския имперски интерес да осквернява единствения изцяло български исторически акт, който е направен не с помощ от велика сила, а въпреки противопоставянето на всички велики сили и най-вече въпреки противопоставянето на руския интерес и на турския интерес /подкрепян от англичани и отчасти от французи /. Този платен чужд Резидент няма място на такова патриотично събитие. Да ходи да си брои рублите.

709

руски слугинаж

преди 1 година

Фигуранта, Копейкин, Нинова и котилата им са символ на упадъка и роболепието. Национално предателство и идолопоклоничество към чужда държава и лидер , признат за международен престъпник.

708

Анонимен

преди 1 година

Исторически факт е,че първата държава,подала протестна нота срещу Съединението е Русия.Резидента какво измуча по този въпрос?

707

Анонимен

преди 1 година

Да се взимат с Костя под ръчички и към фронтовата линия в помощ на московския башибозук,че голям бой яде в Украйна.

706

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ТОЗИ ПОЗОР С КЛЬОПНАЛИТЕ УШИ ПЪРВО ДА СЕ ЗАГРИЖИ ЗА БЕДСТВАЩИТЕ ОТ НАВОДНЕНИЯТА КРАЙ МОРЕТО БЪЛГАРИ,А СЛЕД ТОВА ДА ЗАЩИТАВА РУСКИТЕ ИМПЕРСКИ ИНТЕРЕСИ!

705

Олд

преди 1 година

Рогоносеца радеф показа рога и в Пловдив .

704

Теодоро

преди 1 година

109% фейк! Бях там. Слава на Русия и президента Радев.

703

ЕДНО

преди 1 година

ПУСНЕТЕ МИ КОМЕНТАРА !! ИЛИ ВАЖИ И ЗА ВАС .НАЛ ТЪЙ А???

702

ЕДНО

преди 1 година

за по -долу написаното , срещу г-н Радев , няма достойна квалификация затова ще се въздържа ! АЛА ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ КАКВИ СТЕ !!!! НАЛ ТЪЙ А???

701

Анонимен

преди 1 година

Ми те май...ничките са си селянчета! Какво да се очаква?! Като се вижда колко много народ подкрепя това измислено, продажно правителство, селяните са много повече отколкото си мислехме!!! Не ми пречи, хората да си гледат земята , ама да оставят хората ,който могат да мислят ,да дават оценки на Президента!

700

БРАВО НА

преди 1 година

ХОРАТА В ПЛОВДИВ

699

Алекс

преди 1 година

До Анонимен776 Каква подкрепа събира? Виж резултатите от последните президентски избори.Направо разгроми ректора на СУ.Запознай се и със социологическите изледвания.Политикът с най-висок рейтинг.

698

леля Пена

преди 1 година

ПОЗОР Е СЛАБА ДУМА ЗА ТОЗИ !АКО СЪБЕРЕМ ВСИЧКИ ОТРИЦАТЕЛНИ ЕПИТЕТИ,ЩЕ СА МУ МАЛКО!

697

Анонимен

преди 1 година

Вече знаем че Алексей Петров беше архитектът на "сглобката", а съвсем скоро ще узнаем че и негов е проектът "Радев", чиято президентска кампания през 2016г. е финансирана от него. Вече ще можем да си отговорим и на въпроса "кой лансира ПП в политиката, и в частност Кирил Петков за министър на икономиката". Е, не е Радев.