183

Анонимен

преди 9 месеца

Какви са били мотивите на Александър II за обявяването на война на османската империя, нямат никакво значение. Факт е че ако Русия не беше победила турците, сега всички щяхме да имаме резани карабини и да крещим по площадите алахакбар.

182

Трагедия

преди 9 месеца

Този даже не знае какво говори

181

Анонимен

преди 9 месеца

След 2 години ще говори за "доскорошната ми родина".

180

Венци палачинката

преди 9 месеца

Копейки, извинявам се, пак съм аз. Вече ми е жал да ми давам факти и договори, които не можете да оборите, но материалът е такъв, капацитет нямате! По настояване от страна на Русия[5] съдбата на България е решена без нито един българин. (БЕРЛИНСКИ ДОГОВОР)

179

Анонимен

преди 9 месеца

В 17 ще излезнете 10 червени бабички!

178

ВНИМАНИЕ!!!

преди 9 месеца

За кръв заговориха вече. Излизайте днес в 17:00 часа да спрем третата национална катастрофа. Не трябва да допускаме ескалирането на войната с Русия. Битките ще се водят тук, а не във Вашингтон. Поход за мир и суверенитет.

177

()

преди 9 месеца

Ако не беше подписан Сан стефанския мирен договор.Ти може би щеше да се разхождаш в потури и фес.

176

Дядката

преди 9 месеца

Какви глупости ,а уж академик! Ами да сравним договора от Сан Стефано ,териториите и т.н с тоя който ни нятрапи Запада с разделяне на две на България и да видимим кой брат и кой враг а академик дребен?

175

Анонимен

преди 9 месеца

Оставка на Денко и Тагаренко! Неадекватни са напълно!

174

Анонимен

преди 9 месеца

Освен мисуси да цъкате, опорки нема май

173

Венци палачинката

преди 9 месеца

Копейки, кво ше кажем сега, че Русия не е искала голяма независима България на блаканите :)))

172

срамота

преди 9 месеца

Ако слушам Денко и Тагаренко ще си помисля ,че ФАЩ и Англия са ни дарили свободата...Ама бомбите над София ,Враца ,Г.Оряховица и още над 140 населени места ,нали ги хвърляха тези същите ФАЩ и Англия?!Запалителни бомби над болници ,училища и църкви и бомби-играчки за българските деца!Тези навлеци Денко и Тагаренко не са българи!Продажници и чужди слуги са-факт!

171

Анонимен

преди 9 месеца

Този колкото пъти си отвори устата просто бисери се леят. По некадърен, калпав, и анти-ледер за премиер държавата не е имала

170

Анонимен

преди 9 месеца

За всички Русофилчета, единствената причина Русия да помогне за освобождението от Османската империя е защото са искали влияние и достъп на балканите. Тоест интересите им са съвпадали с нашите по това време !

169

айде бе

преди 9 месеца

Посолството ли каза бе Академик...В Сан Стефано България не е разпарчетосана в Берлин България я разкъсват сегашните ни съюзници!!!Добре, че по време на съединението е имали Хора а не ЕвроАтлантически мишки, иначе до сега да сме разкъсани и изчезнали. Ако бяхме слушали както сега Посолствата (еле пък Берлин и Лондон) до сега българия да е разделена - те сега я разделят чрез плъхов$ като ДенкОФФ, БорисОФФ и ПетОФФ!!!

168

Двоен празник

преди 9 месеца

Голем фън. Отварям терминала и що да видя, 1 долар се търгува за 98 рубли на московската борса. Руските икономисти са като Чапаев и Петка едно към едно. Мислят си, че с едно просто вдигане на лихвите ще оправят положението. Да ама не, до края на седмицата рублата пак ще мине стотака. Колко ще вдигнат лихвите този път муахахаххахах!

167

българина

преди 9 месеца

ами нормално, щото ако великите сили бяха дошли с армия, руснаците ти казват, без нас, не искаме повече да умираме за вас........ никой не ни е длъжен нали си наясно очилатко?

166

Анонимен

преди 9 месеца

Русшофилите тука да не се обаждат ами да се ограмотят малко да прочетат за Генерал Иван Колев и КАКВО са правили Русия през Първата Световна Война в България с армията си?? Прочете стихотворението на Иван Вазов 'На русите воини' ако искате да видите ситуацията през погледа на един разочарован русофил като Вазов. Всичко е в нета цъкайте четете.

165

Венци палачинката

преди 9 месеца

Учил съм история и съм бил отличник! На теб трудно ли ти е да провериш в гугъл дали Русия е била за Съединението или ти е нещо ново, което руснаците едно време не са ти позволявали да знаеш!

164

Анонимен

преди 9 месеца

Така ли казаха от посолството? Кукла на конци!! Имахме и един такъв призидент... само мрънкаше и не смееше да има мнение!!! Всички сте за НАРОДЕН съд.