278

123

преди 1 година

Ако Гърция не беше в Еврозоната , хората щяха ба изгубят спестяванията си. Тука хем сме го играли с пирамиди и фалити на банки, хем нищо не сме научили.

277

Иван Стрезов

преди 1 година

Нали от Брюксел казаха преди години : " Вие сте заедно с Румъния и при влизане в ЕС , зони и т.н. " . Защо Румъния категорично отказва да влиза сега в Еврозоната заедно с България ???? ; и в близките 10 години този въпрос не стои на дневен ред пред румънското правителство . Полша , Унгария , Чехия , Словакия не желаят да влизат сега и в близко бъдеще в този капан .

276

Ламбо

преди 1 година

Корабът потъва , а ние се сетихме да се качваме на него .

275

sd

преди 1 година

Ако БГ не е приела еврото, то нищо не пречи бордът да се издъни и пак да пиете по една студена вода -т.е. да загубите всичко спестено в левове. Видяхте как боко и прасун обраха ктб за няколко дена. В Аржентина бордът се е дънил няколко пъти. Гърците тъкмо еврото ги спаси - иначе трябваше да им изчезнат всички драхми в хиперинфлационна буря и да почнат като БГ през 1997 със 100 ЕУР заплати.

274

село

преди 1 година

Хубаво,е ОБЯСНЕНО.НО СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ,ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ТЪЙ!!!

273

Пенсионер с Таван

преди 1 година

Добре ,че са младите да взимам 3400 лв пенсия или 4 пъти заплатата на една работеща на 900 лв средна общообразована глупачка.

272

Itso

преди 1 година

Сега се прибирам от чужбина, минах през половин Европа и в джоба си имам Леи, Евро, Левове, Форинти и за какво са ми всичките тези хартишки - да пълня джобовете на търговците на валута. Който иска да си пази левчетата и да си ги татуира на rъза.

271

Отговор

преди 1 година

До до 271 Карбовски е комунистическо *** , ученик на Кеворк.Същия гол ***.

270

Така е ..

преди 1 година

Еврото се използва като валута у нас много отдавна. Всички имоти се продават в евро. Явно го харесваме.Само да му предадем официалност.

269

Анонимен

преди 1 година

Гърците уж се жалеха, че цените им са се повишили с евото, но по времето на Ципрас гласуваха на референдум, над 90% ЗА еврото. Хърватите приеха еврото в началото на тази година, инфлацията им е наполовина на нашата. Друго? Някой да е обеднял?

268

Joko

преди 1 година

Цветанова, писна ми дЕдовия от хвалби и платенипубликации ! Кажете какви са рисковите. Кажете защо две от най-мощнитеикономики на изтока (Полша и Чехия ) нямат никакви намерения да въвеждат еврото. Защо дания и Швеция ( след проведен референдум) категорично отхвърлиха еврото. Сравнете външният дълг на БГ и средния за еврозоната. Обяснете, че ако пиемем еврото резервът от 50 милиарда лева ( към момента) ще бъде освободен и тогава краденето ще бъде с камиони.Накратко , не правете хората на ***

267

Руси

преди 1 година

Боли ги *** за бедните. "Сглобката искат да обслужат интересите на нашия бизнес, който така или иначе е в сивия сектор, а сега ще има възмобност Сглобката да върне едни пари и да си натрупа гласоподаватели евентуално от бизнеса и принудените трудоваци "

266

Не е ВЯРНО,

преди 1 година

че всички ще обеднеят. Банкерите, собствениците на недвижими имоти и търгуващите в ЕС ще са на далавера. Останалите както каза Кокор - да го ..... бедните!!!

265

ЕВРО - ама на

преди 1 година

Куково лято. Кир-Кокор-Тиквон-Шишинян гледат само лапачката и въпреки желанието на партньорите да ни вкарат в еврозоната, няма как да стане, тъй като всички показатели, като дефицит, инфлация и т.н, ще ойдат в ряката,

264

бг смешки 2 ДО 276

преди 1 година

Що не като народа е про***Ст и си иска еврото какво ще направиш по въпроса ?!?!?? да обеднее още повече като му толкова акъла ....

263

Анонимен

преди 1 година

До ЗА ЕвротоИзкупува дълга на тоя, който го име. Реално сега ние, с нашите изгладувани резерви, ще изкупим дълговете на Италия, Португалия, Франция и Германия - докато те се щиреха с помощи и щедра социална политика, нашите пенсионирани учители и професори ровеха по кофите, за да оцеляват. Сега широкото им харчене трябва да се плати от някой. От Кой? От тоя дето няма дълг и е изгладувал резерви за черни дни. А ако дойде, не дай си Боже наш ред за изкупуване на дългове - лесно е - нямате право

262

Анонимен

преди 1 година

До ФИНАНСИСТАбсолютно прав! Няма съюз в света, към който да сме се присъединили и той да не се е разпаднал след това с жестоки последици за бедната ни Родина. И всичко заради алчни и *** политици и смотана и подтисната интелигенция!

261

Анонимен

преди 1 година

До ФИНАНСИСТНикой не те спира да обърнеш спестяванията си в рубли, йоани или друга "БРИКС Валута: :) Очакват те само позивити от това действие :)

260

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКсенофоб долен, защо те е страх да си напишеш името? Или те е срам, щото и мама и тате са били комунисти? човек, който не си тачи историята, бък била тя и неправилна, според него, е безродник и няма място на тая благословена земя, наречена България!

259

дтибвгз

преди 1 година

До АнонименНа *** народ като българския не трябва да му се дава думата