48

Като ме спрат

преди 9 месеца

Такива бандюги им къртя сурата и от устата им правя ПУ..И ГРАТИС.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Всяка обществена агресия трябва първо да бъде анализирана за подбудителство от "партия" Възраждане, които се стремят усилено и това е тяхна основна цел в момента, да настройват големи групи хора едни срещу други, в интерес на Руската Федерация и по-конкретно в интерес на Владимир Путин. Възраждане трябва да се разследва за тероризъм и национално предателство. Защото подклаждат гражданска война в България. Тези пътни инциденти само началото на това, което искат да направят, по заповед на Путин.

46

До 48.Този е от

преди 9 месеца

КПП Ростенец,частен плаж сарай джуган с двата ножа от г.Буново,бомбаджията на вагон майки с деца,Шуменски даскал,бивш затворник.

45

Азе

преди 9 месеца

Емиграция! Българският ген трябва да умре! Емигрирайте, докато имате тази възможност!

44

Без напрежение

преди 9 месеца

Много *** има. Вместо да си карат колите от точка А до точка Б, гледат да създават проблеми и си търсят кого да нагрубят. Ще получат адекватен отговор. Силов.

43

Исаак Паси

преди 9 месеца

Слава Украине! Слава НАТО! Слава САЩ! Слава Израел! Слава България!

42

Е кво толкова

преди 9 месеца

Агресори от Възраждане. Вкарвайте ги директно в кауша - без съд и присъда, по техния тертип. В Белене. Да кажат дали е хубаво.

41

Тука има нещо!

преди 9 месеца

Не може за едно засичане да е станал такъв цирк. Тука има нещо друго. Сигурно е престъпление от омраза. Пострадалата кола да не е била случайно с украински номер?

40

Анонимен

преди 9 месеца

до 51,не от ППДБЛГБТ са

39

Анонимен

преди 9 месеца

колко трЕбва да си изпаднал за да си еурохатлантик

38

Залагам 5 лева

преди 9 месеца

Агресиралите наркомани, пребили жените, са били симпатизанти на Къци Копейкин. Залагам 5 лева за това мое предположение.

37

Анонимен

преди 9 месеца

абе тая нещо истерична ми се вижда ??!къде е тръгнала да се ръга с тази кошница с десен волан ???

36

До без нервички

преди 9 месеца

Той един и същи изрожденец ти ги цъка тези минуси.

35

Без нервички

преди 9 месеца

Тия минуси дето ми ги давате, да ви влизат в гъ3ъ. Само ня ми се нервирате зат клавиатурките. Ясно ли е, путинофилчета?

34

Анонимен

преди 9 месеца

само ми z е рн и ц и си купуват коли с десен волан!

33

Страх мори добитъка

преди 9 месеца

Това е путинофилският начин на мислене, според който след като си симпатизант на Путин, европейското законодателство, което е и българско (прието в българският Парламент), не важи за теб, само защото си Путинофил. Тази болест ще я изкореним. Ще ви направим ***. Смелчаци, дето биете само беззащитните жени. Що не скочите на някой таварищ, ами само на слабото се хвърляте. Къде са ви топчиците?

32

ВЪЗРАЖДАНЕ Е ВИНОВНО

преди 9 месеца

В петък се коментираше за украинските шофьори в Народно Събрание. В конкретния случай сигурно става въпрос за жени от Украйна, които симпатизанти на Възраждане са тероризирали. МВР трябва да разкости случая и виновниците путинофили да плащат за греховете си. В името на Еврото, на Европейския Съюз и на САЩ. СЛАВА УКРАИНЕ!

31

Анонимен

преди 9 месеца

Колко пъти... Общо взето, всеки път... Като направя нормална, културна забележка на някоя нагла пиккла... Отговорът е "Глей си раотатаобее".. После като му кипне на някого от такива - те пищят, ***, снимат, качват... Но какво е станало малко по-рано - няма го, не са го качили...Що ли

30

Анонимен

преди 9 месеца

До След Като гледам коментарите разбирам защо умират толкова хора по пътищата. Оправдаването на кресливи истерички и безмозъчно каране и повсеместната простотия с телефона в ръка, да заснемеш какво се случвва СЛЕД КАТО си си направила проссторията и са ти реагирали

29

Предистория?

преди 9 месеца

Предистория?