102

Корнела

преди 1 година

"Русия ще загуби тази война" - господин Явор Божанков, депутат от БСП

101

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да си говорим, с тази война Ротшилдови вече придобиха най-богатата на ресурси държава в Европа (Украйна)

100

Добра оценка

преди 1 година

Русия е държава терорист. Ако Кремъл си гледаше собствената държава и я развиваше, така че да стане привлекателна, щяхме да ги уважаваме. Но в ситуация, в която не искат да си оправят собствената к0чинка и да налитат да "оправят" по същия начин и българската к0чинка, няма как да ги подкрепям аз лично, защото не съм национален предател. Сори брат ме. Виждам, че много българи подкрепят това безчинство, но го отдавам на некомпетентност и ниско образование. Е.. и на хейтърство.

99

До 122

преди 1 година

Айде не подменяй глупостта на един кремълски мерзавец с "глобалистки интереси"! Украйна я нападна Русия, не някакви зли глобалисти.

98

Анонимен

преди 1 година

Не забравяйте ,че не сме на футболен мач да викаме за кой отбор сме.Стотици хиляди млади животи се бастисаха,заради глобалистки интереси.Жалка картинка.

97

До-Ре-Ми-Фа

преди 1 година

Я си пребройте прегрупиранията назад към границата и си ги запишете, защото ще ви се наложи да записвате още, тъй като започнаха нови "прегрупирания". Русите нямат никакъв шанс. Това не е ВСВ, когато САЩ и Англия им помагаха. СЕГА същите са се притекли на помощ на една страна, която свирепи и маллооумни азиатци искат да превземат с изпирингенчения мотив "денацификация".

96

Айзенхауер

преди 1 година

Ротшилдови имат да събират борч от Украйна. Украйна няма да падне. Помнете ми думата. Дори да я бомбят с ядра, пак няма да падне. Ротшилдовите имат да взимат борч от там. Считайте Украйна като непревземаема територия.

95

За сега сме на равно

преди 1 година

Значи Украйна пострада от един 3 дневен поход към Киев и Русия пострада от един 3 дневен поход към Москва. И в двата случая от Пригожин. За сега са на равно. И двете столици успяха да отблъснат атаката на Вартбург.

94

Е то е ясно

преди 1 година

Контранастъплението не успява, но и Русия няма да успее в Украйна - САЩ имат да събират борч от там. И ще си го вземат. А от капитулирала Украйна няма какво да се вземе. Разбирай, войната ще спечели Украйна. Колкото и да се пъне разклатената Руската Федерация. Реално "по-слабата" Украйна стои твърда като канара, а "великата военна сила" Русия, се лашка като потъващ кораб. Дайте да си говориме както си е? Кво ще кажете? Айде стига вече пропаганда, ами да си го кажем което както си е.

93

До 106

преди 1 година

От кого да крият такъв провал? Като се провали това, ще организират друго контранастъпление. Важното е, че спряха агресора, та дори го обърнаха в отстъпление.

92

Анонимен

преди 1 година

Все по-трудно ще става да се прикрие провалът на украинското контранастъпление и това няма да бъде променено нито от Тагарев със 100 БТР-а, нито с медийна пропаганда, колкото и фанатична и френетична да е тя.

91

До 102

преди 1 година

До Анонимен - Във една продължителна война си отиват войници и от двете страни. Задавали ли сте си въпроса какво стана с руското превземане на Киев и Одеса, за превземането на Украйна до границата с Полша, а за Лисабон и Берлин - забравете. Май нещо вашите руски ушанковце забуксуваха и то яко. Що тъй?

90

До 102

преди 1 година

Уви! Затова кремълските сатрапи трябва да бъдат преследвани до дупка, включително и онези, които разпространяват пропагандата на тази човеконенавистна престъпна хунта.

89

Нелегален

преди 1 година

До Руски плач --- Фактите от бойните действия на фронта категорично опровергават вашите възгледи. Русия унищожава цивилната инфраструктура на Украйна - жилищни сгради, детски градини и площади, болници и лечебни заведения, складове с жито. На фронта вече не нападат, а се окопават, минират и прегрупират. Минните заграждения са почти премахнати, а след това знаете какво ще се случи и вече започна да се случва. Кадрите снимани на място не са мултипликации от Холивуд, а очиизвадна реалност.

88

Анонимен

преди 1 година

Колкото да си чешете езици те,400 хиляди украинци си отидоха.

87

До 99

преди 1 година

Интелектуалният потенциал на вашия опонент не му дава никаква възможност да схване какво сте му написали. Това е характерно и за новата путинска дипломация. Жалко за образованите хора. Те избягаха от Русия.

86

Шаш и Паника

преди 1 година

До какНЕ --- Руската дипломация вече не е национална дипломация, а дипломация диктувана от един гном. Изразните средства използвани срещу "мръсния Запад" не са етикет на дипломацията, а език на омразата, характерен за нискообразовани пейзани и хамали.

85

до какНе

преди 1 година

Не е престъпно човек да е глупав, невеж и податлив на манипулация, ама като препредаваш кремълските еднополюсни и многополюсни глупости, опитваш ли се поне да ги осмислиш? Разбираш ли, че зад "многополюсния" свят, който ти пропагандира Русия, стоят разединени, мразещи се и воюващи една с друга държави, а зад глобалния "еднополюсен" свят, стои свободното движение на хора, стоки и капитали? Ти кое наистина предпочиташ?

84

какНЕ

преди 1 година

*** статия, дипломацията на Русия не е спирала да предупреждава че еднополюсният диктат на САЩ и Великобритания вече е приключил и приказките за демокрация не работят - демокрация всъщност няма! и по-умните го разбраха отдавна..

83

Анонимен

преди 1 година

Ако следите руските пропагандисти, всичко ще ви се изясни. В началото се държаха като покорители, но страхът им вече прозира от всяка дума и всеки жест.