105

Анонимен

преди 9 месеца

"а да вършим работа" да се чете "да кpaдeм"

104

Анонимен

преди 9 месеца

Скоро Лойко ще трябва окончателно да слезе от сцената. Затова много му се иска да си дръпне малко сухо като за последно, но ППЛГДБ не му дават да бара повече.

103

Анонимен

преди 9 месеца

Боко, давай с ъглошлайфа и цепи сглобката!

102

ЧЕРКЕЗИ та Сърква

преди 9 месеца

Пред хотел Плиска на 10 минути пеша от офиса на ГЕСТАПО където ходили за разрешение преди това от бияч или биячи зверски е пребит Петър Дънов месеци на легло но БЕЗ ИНВАЛИДИЗАЦИЯ...........След побоя нанесен му заради хомосексуално залепване за шефа на БКП Георги Димитров ,Петър Дънов помолва Рицарят след бой НИКОЛАЙ ФОЛ да го закриля и охранява и получава подкрепата му чак до 9.9.1944...........Проблема е само че Петър Дънов умира като македонист от БКП (Ерозирала СЪРКВА Железна Стефан ДУШАН)

101

Крадете до дупка

преди 9 месеца

Турският терорист от ДАНИЯ Бойко Методиев Борисов знае ли защо България е шантажирана,изнудвана и заплашвана с ВОЙНА през 1908 да подарява безвъзмездно МИЛИАРДИ долари на Турция....... повтарям 1908............. Дефакто излиза че Северна Македония, Хърватска,Босна и Херцеговина, Словения трябва ДА подарят безвъзмездно трильони долари на СЪРБИЯ...... Премиера на АНГЛИЯ ЮДЕОЕВРЕИН твърдял че българите избивали турци през 1876 значи и за това Турция дължи пари на България защото сме 1878

100

Много ясно

преди 9 месеца

Събрахте се да си делнете едни пари.

99

Щерю

преди 9 месеца

- Без любов каква работа вършите, алчни сметкаджии?!? - Престъпници!!!

98

Сандо

преди 9 месеца

на кокорчо шефа на АПИ чисти тревни площи около магистралоте през Август за 8 бона на кв. метър!!! ... ей, за това сте се събрали!

97

Samo minavam

преди 9 месеца

Да му пазят, мазния г.з

96

КО, НЕ !

преди 9 месеца

Борисов за сглобката: "Не сме събрали, защото се обичаме, а да вършим работа" - КАКВА ТОЧНО РАБОТА, В ЧИЯ ПОЛЗА И В ИНТЕРЕС НА КОГО?"5-6 теми обединили ГЕРБ и ПП-ДБ и засега се работело". ТЕМИТЕ СА: 1)УЗИРПИРАНЕ НА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ И ПРОКУРАТУРА; 2)УКРАЙНА; 3)СЛУЖБИТЕ - ПОД ПЪЛЕН КОНТРОЛ; 4)ЧИСТКА НА НИВО ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СТРУКТУТУРИ; 5)ЧИСТКА НА НИВО МЕСТНА ВЛАСТ КЪДЕТО МОЖЕ; 6)ГАРАНТИРАНЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ХЕГЕМОНА (което си е "постоянна" задача и е преди всичко останало)

95

Анонимен

преди 9 месеца

Видяхме каква работа свършихте относно магистралите в Северна България! Затова всеки ден в тази част от страната умират хора от катастрофи. Всичко само в Южна България направихте. СРАМ И ПОЗОР!!!

94

Пиян залян

преди 9 месеца

Събрахте се за да крадете колкото се може повече и да се изперът кирливире ризи и престъпланията на герберастите начело с Тиквеникът !

93

Анонимен

преди 9 месеца

Ми що не се събрахте по-навреме, да не ходим сто пъти на избори и пари да се харчат за тях. Ако за всяко нещо ще ви трябват години да поумнеете, по-добре изчезвайте, нямаме толкова време за чакане. Само дето не е баш тая причината зао събирането, ама ще си я кажете и нея.

92

Ралица

преди 9 месеца

Борисов Лидер Борисов Политик Борисов Държавник Огромна подкрепа

91

Анонимен

преди 9 месеца

Баце ги финтира Всички с 200 ,но ще им даде да Полапотят малко ! на следващи избори Нема да има пп ,итн,сдс ,както ги нема ндсв,мвро,атака,яне ,кунева и тн патерици .

90

Цензур Цензуров

преди 9 месеца

Тези две джендърски партии си живеят съвмстен пълноценен живот .

89

Анонимен

преди 9 месеца

Бойко Бабаков хаха.

88

Бай Иван

преди 9 месеца

Клоуните от пплгдб+ нали бяха алтернатива на комунистите и ченгетата, каква стана тя ;) ?!?!?

87

жорж

преди 9 месеца

Бойко, не паим, а праим - по-матриално звучи

86

бойко

преди 9 месеца

Шъ паим алабала дорде свет им се завие на матриало