13

Афект

преди 9 месеца

Човекът е бил под афект, не е виновен. Все пак пред очите му са смазали внучето, след това и той не е знаел какво прави. Камионът не е трябвало да минава през селото.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Сега праовсъдието да се задейства, и да му даде доживотна присъда без право на замяна, защото ако има наглостта някога да излезе, него ще го заболи мнооого!

11

Гиб Мелсън

преди 9 месеца

Когато няма нормални институции и контрол в държавата така става. Присъдите ще се изпълняват на място. Иначе като Стависки, убиива и го пускат по живо по здраво и онзи в София дето скоро уби двама на място вече е на свобода. Римляните са по-смели от нас и търсят справедливост и си я изпълняват на място вместо да чакат институциите да се бъзикат с тях. От Слънчака до Бургас пътя е осеян със знаци от 70 км ограничение, които никой не спазва освен мен. Защо са нужни тогава? Това държава ли е? Не е!

10

Анонимен

преди 9 месеца

До 5 Ти камион карал ли си бе ***. Като изскочиш пред него, както вероятно си научил чаветата ти да го правят как си мислиш,че се спира за секунда. Ако въобще го видиш. Че камионът принципно е доста висока машина и трудно се вижда някое дребно дете дето обикаля пред гумите

9

Анонимен

преди 9 месеца

Дядо Паисий: СРАМУВАМ СЕ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!!

8

Бай Иван

преди 9 месеца

На ви ЕС, на ви НАТО сега, колят ни и ни убиват в собствената ни държава, а комитета от хелзинки ще номинира дегенерата за човек на годината ;) !!!

7

Анонимен

преди 9 месеца

Шофьора и детето нямат вина за безумното поведение на рецидивиста, довело до две жертви.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Сега и синоветае и роднините на убития шофьор като тръгнат да търсят отмъщение ще е интересно. След като се толерира уличното правосъдие вече.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Кражби, грабежи, укриване от правосъдието, накрая убийство - ама "човекът" вече съжалява и иска домашен арест. А после ще се разкае, ще поплаче и ще поиска условна с обещанието, че вече няма прави така. Аз пък искам доживотна присъда без право на обжалване и тежък физически труд, понеже искам и него да го боли, и то много. Сигурно същото искат и близките на убития шофьор. Жалко, че няма смъртно наказание, иначе това щях да поискам.

4

до 1

преди 9 месеца

Тук съм . Шофьора е убиец на дете и е на правилното място в момента . Господ е свършил работата на българското правосъдие .

3

Анонимен

преди 9 месеца

Цялата мангасарианска рода да им беше помел. Шайка крадци живеещи на гърба на трудещите се хора

2

Анонимен

преди 9 месеца

Ако имахме 100те БТР можеше да заравнят махалата. Но уви.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Къде са хората, които реваха, че тираджията карал твърде бързо?