167

Анонимен

преди 9 месеца

Ходих в пирогов защото паднах с колело и си навехнах ръката. На регистратурата казах, че съм паднал с колело и ме боли ръката ако може да направят един ренген да се разбере какво е положението, от там ме резолираха на 8 кабинета като последния беше ренген. Чаках 5 часа като едва бях минал 2 кабинета, отидох и и казах, че си тръгвам или да ми снимат ръката и други н-найсе кабинета да не ги минавам. И така в тая болница е голяма лудница и страшен батак не оправдавам г-на амаа там са безобразници.

166

Майка

преди 9 месеца

Ще дойде тоя и иска да махнат моето дете и сложат неговото,на секундата таша.ци.те.му ще са ушите закачени.

165

Студент теолог

преди 9 месеца

Този и той бързо влезе в семейството на елита. Те всички са лъжливи, макар че се делят на разни "елити". Например княгиня Калина също се оправдаваше, мъжа й даже заяви на чиси испански че тя е емоноционална (както и Емин), но тя едва ли ще се съгласи че е от неговия Елит. Та само по лъжите и нагломтта си приличат...

164

Mногознайко

преди 9 месеца

Веднага си подай оставката. Ти си лице на държавата, не може по този начин да се излагап. Оставка веднага, не за друго а за това, че където идете си мислите че сте с предимство и наглеете постоянно.

163

Еми

преди 9 месеца

Ще чакаш,ние как чакаме,и ние имаме деца,това ,че си ей,ей,ей не те прави по различен от нас.както ти е мило твоето така ми е мило мойто .*** като отидете там горе се самозабравяте.пък отидете надолу,вече никой не са помни.бъдете хора а не и.з.р.оди.

162

Промяната

преди 9 месеца

Ами, сигурно са му искари пари тези от Пирогов. Или пък са наебали детето му, а може и него да са го и сега те са като Денков. Ще раждат нови коалиции и съветници. Така е в България, драги ми депутати от ДПС-то ви. Не само, че си убихте почетния, но и инфлацията ви направи по-бедни дори и от цълкавни мишки. А пък, избори идват. Особено в Кърджали и в Разград. Такива ги говори собственика им от Делиормана. Известен като Домус ага.

161

Анонимен

преди 9 месеца

Да се обади на 112 да пита, там ще му обяснят различните нива на спешност, на кой веднага се обръща внимание в спешен кабинет и кой може да почака повечко и кой изобщо не е за там.

160

Анонимен

преди 9 месеца

Значи като е казал че е чакал 4 часа, разбирайте че реално е чакал 4 минути. Тоя ще каже всичко за да се оправдае.

159

t666

преди 9 месеца

До АнонименДа снима, ама снимането започва след като е почнал евентуалния конфликт и не можеш да прецениш кой, как и кога и стартирал ситуацията....

158

Анонимен

преди 9 месеца

Какъв съветник е този тип в отбраната?! Каква отбрана в скромната му главица?! Нерде Ямбол, нерде Стамбол?! Смешна държава е това на смешните кикита!

157

Интересно...

преди 9 месеца

... заглавието обяснява как този безценен Емин се жалва от това, че детето му е чакало 4 часа в Пирогов, а по-късно в текста същият Емин благодари горещо на лекарите, които много възпитано са му обяснили, че след подобна травма на главата медицинската практика изисква пълни изследвания и поне 4 часа лекарски надзор в болницата. Съветникът толкова се впечатлил, че чак ръката на доктора стиснал от благодарност, понеже му обяснил, че не е разумно да вкарат и неговото дете в Шоковата с другото....

156

Анонимен

преди 9 месеца

Хич не му вярвам, тия всички са безочливи лъжци

155

Емин

преди 9 месеца

и челядта му да си ходят в Турция!

154

ВЪПРОС

преди 9 месеца

Аз вярвам на Сестрата от Пирогов . Този е лъжец . Откъде има информация Сестрата за името и Позицията на Емин в Правителството на Денков ?От Емин , отварял си е устата и е плашил Персонала на Пирогов че е член на Правителството на България .Добре че бащата на Детето в шоковата зала не е бил изнервен , иначе можеше да вкара емин в Шокова Зала набързо .Трябва Денков да изхвърли този човек от Миснистерския Съвет .Бил Съветник на Тагарев - дрън , дрън та пляс - Емин е част от МС .

153

Анонимен

преди 9 месеца

Този човек днес обясняваше по една от телевизиите, на не дотам правилен български, какво се е случило .По-скоро бързаше да се оневини. Не знам обаче защо се учудва на дългото чакане, като че ли никога не е бил в болнично заведение .Персоналът е претоварен, заплатите са по-ниски от на тв журналистите, които сричат, но все се оплакват, че трудът им е тежък и отговорен. Така че моля не се оплаквайте и не критикувайте.

152

Анонимен

преди 9 месеца

КОМИСИЯТА ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО, ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА РАЗСЛЕДВА ТОЗИ СУБЕКТ ЗА ДОМАШНО НАСИЛИЕ ЗА СЛУЧАЯ "Нощес в "Пирогов" И ДА НЕ НИ БУДАЛКАТЕ!!...

151

ewgrgrg

преди 9 месеца

Вярно ли е, че този е завършил Педагогика? И с това образование е съветник на министъра на отбраната?

150

Дзивко

преди 9 месеца

По форумите, умнокрасивите скочиха да го защитават, чак имаше мнения, че Пирогов с нищо не е допринесъл в системата на здравеопазването, само да знаят, че тая болница е институция в България, тя е спешен национален център и е в всички планове и стратегии на държавата при действие в извънредна ситуация

149

Дзивко

преди 9 месеца

Така е по спешните центрове в цял свят, лекарите преценяват дали си спешен или само ти си мислиш така, мой приятел чака в Италия 6 часа, и накрая му минал корема сам..., другото е че лекарите са малко и всички неосигурени ходят в спешния кабинет

148

българка

преди 9 месеца

Само като чуя, че някой е от Рибновоо, няма нужда да ми обяснявате що за стока е. Може да прочетете малко за хората и историята на това село. И в момента те живеят в средновековието, пълна цига-ния и даже се гордеят с така наречените си "обичаи и традиции", някои от които са античовешки. Та тоз изпълзял от дупката и се перчи, обаче е много п-р-о-с-т, естествено, нали е от Рибново, какъв друг да е. И всъщност сам си признава, че е разпитвал за децата в шокова зала и е имал претенции.