58

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да има повече свободно избираеми предмети или ако някой иска да учи по-малко да учи по задълбочено по това което е избрал. Да се учат твърде много неща няма особен смисъл.

57

Анонимен

преди 9 месеца

Малее, тази ще уплаши студентите. Ще си глътнат граматиката!

56

Анонимен

преди 9 месеца

Забавното е колко много всезнайковци има в коментарите. Много знаят, ама във фишовете с мизерните им заплатки ясно си пише, че нищо не знаят. Професори по всичкология. Децата им аутсайдерите на Европа. Те, самите- аутсайдерите на света. Ама много знаят по всяка тема ахахахахахахахах. Колко жало да е да си бедняк всезнайко.

55

Георги Илиев Митев

преди 9 месеца

Да беше изредила още комунистически *** , за да бъдат възпитавани отрочетата им като " деца на социализма " . От пусто в празно говорене и подмазване на авторите , които са облагоденстеани от времето на социализма и тоталитаризма на другаря Тодор Живков .

54

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

София на пъстротата където църква, синагога и джамия прибират своите поклонници а в университетката помия цафтят и връзват всякакви ***, където любовта към книгата се проповядва от безкнижни, където ежедневните ни грежи се облекчават от партийци безгрижни... ето и аз написах малко поезия айде направете ме професор, ама нямам петолъчка в джоба е не се кланям на вождове хахаха

53

Анонимен

преди 9 месеца

Професоке, я кажИ как да учат теа нашти неграмотници кат забили глАви у телефоно.

52

Анонимен

преди 9 месеца

Гербаджийска всеядна *** като бачо си.

51

Анонимен

преди 9 месеца

И КВО ЛИЧЕВА ДА НАПРАВИМ БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЦЕ КАРЪЩИК ОТ ЦЪРКВА, ДЖАМИЯ И СИНАГОГО ЗА ДА НЕ ЗНАЯТ ДЕЦАТА КОИ СА И КАКВИ СА... НАЛИ. ИЛИ МОЖЕ БИ КУЛТУРЕН ОБМЕН НА ОПИТ ЕВРЕЙЧЕТАТА В ДЖАМИЯТА И Т.Н...

50

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

Въпросът не е толкова за любовта към четенето а защо ги храним тия бабички из университетите че и постове в държавата им даваме е на тях и на техните партийни господари.

49

Deep Zone

преди 9 месеца

Положението вече тотално е сбъркано и училището няма как да изостава от общите тенденции за чалга/гнуссни реалитита и фалшиви модели на поведение при момчетата и момичетата (батки и пластмасови кукли) За да се преобърне модела и четенето отново да стане ЯКО: 1/ в детската градина четене на приказките-игри на Никола Райков за малкото таласъмче2/ в началното училище четене на книги-игри, Алиса и Незнайко3/ в гимназията четене на Кинг, Ремарк, Стайнбек, Вонегът, Пратчет и Дъглас Адамс

48

Анонимен

преди 9 месеца

СТИХ ОТ ЛИЧЕВА: "софия на пъстротата,където църква, джамия и синагогатолерантно свързват пътя" ПОВЕЧЕ НЕ Е НУЖНО ВЕДНАГА СТАВА ЯСНО НА КОЙ ГОСПОД СЕ КЛАНЯ. КУЛТУРЕН ***.

47

МИШО ШАМАРА

преди 9 месеца

Такава поезия и аз пишем баце

46

Анонимен

преди 9 месеца

РАП ПРОФЕСОР АМЕЛИ ТИ

45

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

Професор Амелия Личева и стихосбирката и "МОИТЕ ЕВРОПИ", горката дори не знае че имената на континентите нямат множествено число когато са по един. А дори да са два пак нямат. Стиховете вътре будят само насмешка с поетичните си качества.. СТАВАТ ЗА РАП.

44

Анонимен

преди 9 месеца

"..да говорим за успешните учители, за да могат децата да изпитват уважение, да им имат доверие." Права е, обаче нема да стане. Свестните и успешни хора се научиха да си вършат работата тихичко и незабелязано, защото иначе все ще се намери някой да им развали работата. Така е още от времето на комунизъма. Нищо не се е променило, даже по-зле е станало. Затова се говори, а и се виждат само некадърните. Свестните не ги виждаме.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Никога не съм зубрил теми. Не е моето. Математик съм, информатик, програмист. Пълен отличник. Умея да пиша правилно и слава Богу имахме страхотни учители, които ни караха да мислим. Да, имало е разни теми по литература, но подхождах с разбиране и мислене, не съм наизустявал нищо. Вече откъм есета имам 2 финала на Олимпиади по философия и сума награди. Умея да пиша. И грамотно, и правилно граматически. А зазубрянето на разни теми е работа за аутсайдери в живота.

42

Анонимен

преди 9 месеца

ДА ТЕ УЧИ НА ЛЮБОВ КЪМ ЧЕТЕНЕТО ЕДИН СЛАБ ПОЕТ И ПОСРЕДСТВЕН КРИТИК СИ Е НАПРАВО ОБИДА.

41

РАБОТЕЩ ЧОВЕК

преди 9 месеца

Проф.Личева води една МП в Софийския,в която чете едно склери бабе от Пловдив.Преподават и такива на хонорар,завършили нейната МП,защото са си много близки.В славянски филологии се отнасят със студентите си като с малоуми.Там рядко има начетени деца.Тя е известна още и това,че беше дясна ръка на ректора в президентските избори.Една надута "професорка" удобна във всички времена - минали и настоящи.

40

?!

преди 9 месеца

Уважаемата госпожа е една от най-некомпетентните преподаватели в Факултета по славянски филологии. Като студент преди години в този факултет мога да споделя, че тя рядко влизаше на лекции, а още по-рядко се вълнуваше от студентите. Не ми се иска да влизам в детайли за простотията, ширеща се от тази жена, представяща себе си за поетеса. Но, в този факултет и конкретно преподавателите по съвременна л-ра са си една клика от приятелчета и няма значение кой какво пише. Взаимно си пишат похвали.

39

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Много от произведенията са за педофили...По история пълно с лъжи.