55

Е те тава е!

преди 9 месеца

И за награда, че изнесе цялата война с Украйна на гърба си, Путин награди с физическа ликвидация. :D

54

До 58

преди 9 месеца

Те0ол , моля те замълчи, , макар да знам, че хомосексуалистите сте нагли, което си личи

53

Анонимен

преди 9 месеца

В свалянето на самолета е замесена друга ЧВК Редут, ако не греша която е на подчинение на Кремъл. Така или иначе джуджето е прецакано яко защото ще има реакция и от Вагнер и от други които са били свързани с бизнеса на Готвача и са получавали пари от него.

52

Анонимен

преди 9 месеца

Аз сега като русофил, да се радвам ли или не? Някой да ми даде напътсвия, моля. Не мога да мисля сам.

51

Пижо

преди 9 месеца

Не се тревожете за Путин. Той е по-бетон от всякога! Аз не знам само какъв креteн трябва да си, за да качиш цялото си ръководство на един самолет, при положение, че имаш два! Що се отнася до пилотите, по-леко с жалейките. Това не са обикновени граждански пилоти. Това са военни пилоти от "Вагнер". И изобщо не разбирам тази истерия около Пригожин. Като, че ли кралят на Англия си е отишъл. Всъщност, за Чарлз вероятно ще има по-малко дописки. Какво точно очаквате да стане, освен едно голямо НИЩО!

50

Космонавт

преди 9 месеца

Каква стана тя, Полша кой ще я напада? Русофили, кой ще изгони Франция от Африка? Военновъздушните сили на Франция разполагат с най много бойни самолети в Европа, организирайте залагания колко от тях ще бъдат дадени на Украйна. :)) След риторичните въпроси ми се иска да задам и два сериозни - кой ще се справи с мародерите на Вагнер когато се влеят сред цивилното население в Русия и коя степен е бронировката на бункерите на късия форер :))

49

Анонимен

преди 9 месеца

Джуджето (ако изобщо е живо) ще бъде следващия който ще се срещне с Жириновски и Хитлер. Твърде много хора погуби в тази война.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Вчера излъчваха репортаж на видео на Пригожин уж записано в Африка. Няколко часа по-късно, съобщават, че е загинал. Уж беше в Беларус, после в Африка, сега от Москва излетял....

47

ъ

преди 9 месеца

Според мен вероятните варианти са два. Операция на ЦРУ или инсценировка. В полза на първия - Агенцията не забравя лесно ужилване с 6,2 млрд, каза го и ней бивш шеф. В полза на втория - Пригожин и ФСБ са запознати с навиците на агенцията. Атака от Путин на територията на Русия е почти изключена, ако щеше да го убива, щеше да го направи в друга държава. Така или иначе ние никога няма да разберем истината.

46

Ухери на Пост!

преди 9 месеца

Агитката на Левски щяла да демонтирва MOЧА довечера (Монумента на Окупационната Червена Армия). Ухери на пост! Главите веднага крия и въпрос на време е с пари да се сдобия

45

Анонимен

преди 9 месеца

С необразованите хора се случват такива работи. Когато по съветско време вместо да учи усърдно Пригожин се занимавал с кражби и продажби в Петербург Путин вече е бил изучил наръчника на КГБ как се изтребват враговете на Русия.

44

Да

преди 9 месеца

Чат пат Путин ги трепи със самолетя, нали имаше единия дето го отрепа с някакъв снегорин на пистата и самолета се блъсна в снегорина и човека умре на место.

43

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен Путин да не е гледачка че да каже какво е станало, има разследване, ще има резултати когато приключи. Заучи като малка експлозия на борда, загуба на контрол, може би опит за излизане на по-висока височина за да се намали стреса над корпуса, но явно е имало достатъчно структурни щети и самолета е загубил едното крило, където вероятно е била бомбата, след което вече не може да лети и пада

42

Анонимен

преди 9 месеца

Ще има отново Октомврийска революция.

41

Анонимен

преди 9 месеца

Бейн не го ли измъкнаха така от самолета?

40

Анонимен

преди 9 месеца

Джуджето се прави на разсеяно и не прави никакъв коментар за случката... Явно не знае какво да лъже..?

39

Къци Костадинов

преди 9 месеца

Развилнелият се сатрап Путин трепе всичко наред.

38

Нали има клипче

преди 9 месеца

Падна е като торба с картофи от небето.

37

М..да

преди 9 месеца

М....да....Путин е фашист и убиец. Психопат.

36

коко брайс

преди 9 месеца

ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ ВРЪЗКА С УБИЙСТВОТО НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И КЪРО И БРАТ ГАЛЕВ И Т.Н.ГЛУПОТИИ ДА РЪСЯТ,, ВСЕЗНАЕЩИТЕ,,.....ОЧАКВАМЕ ВКЛЮЧВАНЕ...