103

fe

преди 9 месеца

Видяхте ли кандидата за президент на Аржентина? Ето такъв либерал искам аз, абсолютно психо-десен(буквално), а не като нашите меки китки. Как им сипва мазно на гнусните консерватори и кoмyнягги направо мед ми капе на сърцето. Кога и в България?

102

Странно

преди 9 месеца

Байдън побърза да обяви, че това било много зрелищна ликвидация. Той откъде знае, че и сигурен, освен ако не е работа на ЦРУ? Кой се страхуваше от Пригожин? Нато струпа войски по границата с Беларус и напълни памперсите. Путин не е по-зрелищните изяви. Твърде е потаен. Щеше да направи така, че просто да изчезне и всички да се питат къде е. Тема за размисъл. Кой по-точно ликвидира Пригожин?

101

Анонимен

преди 9 месеца

Че за путин всички освен психарите в кремъл са врагове. Всеки който е на различно от педя човек мнение е или в затвора или избягал или паднал от различна височина. Горко на руския народ....живее във феодализма

100

Анонимен

преди 9 месеца

Сто държи първенство по коефициент на интелигентност доста под сто.

99

Анонимен

преди 9 месеца

Псувате тука яко Христо Грозев, но той позна, че Путин ще убие Пригожин. Някои ще кажат, че е било 'ясно'. Ако следите телеграм групите на Вагнер, май май не е било много ясно.

98

Анонимен

преди 9 месеца

Може скоро да сготви и Зеленото мекотело.В началото на операцията в Украйна Вова даде гаранции че няма да го закача.Ама джуджето се усети и охраната му е само от британски спецчасти.Все пак страх лозе пази.

97

Това е

преди 9 месеца

компилация от факти и лъжи. Специално Пригожин го шътна ЦРУ, за да твърди, че го е направил Путин. Всички подлизурковци подготвяха общественото мнение за това с изказвания по медиите.

96

Горд ли е Радев

преди 9 месеца

Дали е горд Радев, че подкрепя такъв режим? Режим, в който трепят опоненти, убиват хора с различно мнение? Горд ли е нашия президент, като се нарежда на световната сцена до Орбан, Лукашенко, Ким Чен Ун и някой друг дивак от Куба? Много елитна компания! Ние искаме и драпаме със зъби и нокти да избягаме от този режим, бивш комунистичрскки, превърнал се в робско мутренски. Каква аналогия, взеха да изтрепват мутрите в България и Русия, къде по света има такава дивотия? Къде? Благодарим Ви за преврат

95

Анонимен

преди 9 месеца

Има лозунги които разсмиват. Те не са по опорки а по дифицити.

94

мне

преди 9 месеца

Няма интелигентен и разумен човек, който да решава проблемите си с насилие, това е приоритет само на тези, които нямат нужните интелект, харизма, морал и етика, за да се справят по цивилизован начин с това, което ги затруднява в ежедневието и независимо за проблеми от какъв калибър става дума. Само слабите и неуравновесени психически същества посягат към насилието като израз на безсилието си.

93

Анонимен

преди 9 месеца

Думата копейки е една от най употребяваните. Следват посолството и ПСА.

92

признаваш

преди 9 месеца

До Такаче командва козяк, че сме под тяхна зависимост

91

Анонимен

преди 9 месеца

ПУТИН СГОТВИ 165 УКРАИНСКИ ДЕЦА ЗА 2022Г - ОСЪДЕН ОТ СЪДА В ХАГА, ЧЕ ЕДИН НАГЛАСЕН ГОТВАЧ ЛИ НЯМА ДА НАГОТВИ- НАЗДРАВЕ...

90

Анонимен

преди 9 месеца

Постоянните говорилни за войната в украйна отвличат вниманието на публиката от сериозните проблеми у нас в България убийства , мигранти и др.

89

Анонимен

преди 9 месеца

100% ЦРУ са замесени.

88

Анонимен

преди 9 месеца

Тук е интересно каква е целта на тази новина. Определено реномето на Путин се вдига като човек на когото не може да се противоречи. Англо-саксонците ще се опитат да го изкарат по-голям изверг, а отсъствието на Пригожин, независимо жив или мъртъв казва че очакваме на сцената нов играч, който ще подеме Вагнер и ще поеме в някаква посока, различна от досегашната или в същата посока но с по-голяма сила.

87

Анонимен

преди 9 месеца

Кой печели от този инцидент. Украйна , Полша , Прибалтика и Запада като цяло . Кой губи Русия и може би Африка. Защо тогава приписвате всичко на Путин !

86

Анонимен

преди 9 месеца

Koпйковци не осъзнават че Путин се саморазправя с руските ултра-националисти като Пригожин, Гиркин, Суровикин, Уткин, Павлов (заместник на Суровикин) и др., които са за по-твърда линия на Русия и интензифициране на войната, каквото всъщност искаха и нашите копейковци! Като нищо на края Путин ще сключи някакъв мир, в който ще върне повечето територии на украинците, срещу това да запази Крим и Донбас, а загиналите руски войници са отишли на вятъра

85

балгариа нан3 ракии

преди 9 месеца

Нещо много взехте да се вълнувате за Русия.България я опраихме и сега ше опрайм другите алкохолици. Марш в Русия башибозуци такива!!

84

Анонимен

преди 9 месеца

Путин има готови поне десет генерала заместници на този маскирани като бивши готвачи, бармани счетоводители и т.н... За радост и заблуда на дивият запад