33

Значи с дронове

преди 10 месеца

В Москва може, а със самолети по Международния търговски център в Ню ЙОРК не може!

32

Анонимен

преди 10 месеца

СВО върви строго в съответствие с плана и графика изготвен лично от Владимир Путин. Нападенията и свалянето на дронове, незначителните щети и липсата на човешки жертви са предварително калкулирани като съпровождащ ефект на СВО. Място за паника няма. Ако има паника та е сред иноагентите, русофобите и недружествените елементи.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Изобщо не ми дреме за пиянската свада между ючните и северни алкохолици.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Пореден ден, който започва с чудесни новини :)

29

никой

преди 10 месеца

Но нека да не се заблуждаваме. Руснаците,са комплексарска ,увредена и болна нация. Те се чувстват още крепостни и се ослушват нощно време , дали не тропа ЧК. Това са хора за съжаление. Проблемът е,че те това го знаят. И в безисходицата си искат целия свят да страда, защото страдат и те. Основният " аргумент" на руснаците, когато ги бъзикаш,че едно МПС не могат да направят е.....да ама ние имаме най-мощните ракети и можем да унищожим света.Който е близък с русия,стига до просия.

28

християнин

преди 10 месеца

До гуша ми дойде от укрите у нас.Защо мъжете са избягали,и не са на фронта.В блока ни се настани едно укросемейство.Започнаха да идват с джипове и лукс-леки коли още укри.Не мога да ги гледам.А ние,наивниците да им даваме каквото поискат.Ще дойде време,и ще си платим за глупостта ни.Вечно сме откъм губещата страна.Тагараненко ще бъде първия осъден за предателство.

27

Бай Дрън

преди 10 месеца

Те тия дронове дето летят из Москва, ме съмнява да имат някаква точна цел. Просто летят, някой да ги свали и като ги свали, за счупят някой прозорец. Подозирам и че ПВО на Москва преиграва. Пуснало си детето дрон да се забавлява, бамммм.

26

Анонимен

преди 10 месеца

от отчаяние урките прибягват към терористични актова,това е доказателство че на фронта руснаците ги мачкат

25

Анонимен

преди 10 месеца

А у нас Дунав мост се разпада...

24

Анонимен

преди 10 месеца

Поради липсата на руска дезинформация- се дезинформирам от американската. Един американски генерал каза вчера, че загубите на Украйна са 400 000, а на Русия 50 000.

23

Стефан

преди 10 месеца

Всеки ден все по-вече и по-вече. Преди година беше немислимо да се атакува Москва. Ще дойдат и крилатите ракети. После Петербург и Екатерин град. Руснаците трябва да са оптимисти - може и по зле. Стрелбата с ракетите на ПВО е стрелба с чипове, които струват долари, а руската хазна е с все по-малко долари. По малко за заплати, пенсии, лекарства. По понятни причини, никой не отпуска заеми на Русия. Чудесно, часовника тиктака..

22

Анонимен

преди 10 месеца

Обстрелването с кинжали, избивате и изнасилване на деца галене с перце ли е? Толкова си може Путин, не че не иска.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Москва започва в здрача живота си нелесен, а аз нагъвам пак шкембе с оцет и чесън! СЛАВА УКРАИНЕ !

20

Анонимен

преди 10 месеца

Гали ги с перце щоту е нежна душа!

19

Анонимен

преди 10 месеца

Почвайте по-сериозно с дъртите си русофилски лъжи, копейки, че изоставате от графика...

18

Анонимен

преди 10 месеца

Да, путин е гола вода!

17

Анонимен

преди 10 месеца

Дронът скоро ще стане природно явление в Москва! Украйна става най големият производител на дронове

16

Анонимен

преди 10 месеца

Време е Водата да отговори сериозно на Хохлите!

15

Урожай от вчера

преди 10 месеца

Загубите на бронирана техника, които понася руската терористична армия от началото на войната срещу Украйна достигнаха чудовищни размери. ВСУ са унищожили 4362 танка (6 през последното денонощие) и 8476 бойни бронирани машини, от които 25 единици през последното деннощие. За последното денонощие украинските защитници са ликвидирали 520 руски окупатори, с което общият им брой от 24 февруари м.г. досега достига 258 340.

14

Анонимен

преди 10 месеца

За тези, които се радват-утре могат да решат, че ние не им харесваме и да ударят с дронове и по нас. Тук се наводнихме с украинци, които никой не проверява какво внасят, защото ги приемаме за свещени крави. Може да си внасят дронове, гранатомети, каквото пожелаят. Включително отдавна има укренска мафия, която е в основата на изпълненията на поръчкови убийства. Внимавайте с радостта.