184

Анонимен

преди 9 месеца

Русофилските оркки да заповядат пред МУЧА след мача да си изразят позицията, там ще има всякакви хора, не само агитки. Но от сега знаем, че ще са заети да пишат тук и ще пратят бабите си.

183

сабри

преди 9 месеца

Когато разтуриха Съветският съюз , прибраха награбеното от СИВ и се превърнаха в капиталисти! Купиха имоти по света и яхти им беше добре! Когато свалиха Янукович и резнаха кранчето на Путин , нададоха вой и вземаха Крим ! Сега за 3 дни Украина ,но йок !Опитват да дестабилизират България с диверсии и 5та колона ,но не се получава !Сърбайте си попарата и се приготвяите за юан и столица Пекин !

182

Анонимен

преди 9 месеца

Само,че този път Берлин е съюзник на Вашингтон и Лондон,Париж и Токио,Рим и Мадрид...

181

анонимен келеш

преди 9 месеца

Коци от Максуда ела четвъртък вечер на руските палатки да видиш от първо лице,защо е нездравословно да ни наричаш еничари.Ше ядеш бой поравно и от София Запад и от агитката на Айнтрахт Франфуркт,защото си една невзрачна копейка:):):)Обаче под бой разбирай БОЙ,а не там къде Марешки ти заби два шамара и се подмокри:):):)

180

Анонимен

преди 9 месеца

Хаиц Гудерйан,ще удари,както той само може бързо,силно и смело

179

Анонимен

преди 9 месеца

Германската прокуратура започна разследване на двамата лидери на участващата в управляващата коалиция партия "Съюз 90/Зелени" Аналена Бербок и Роберт Хабек, предаде Ройтерс, като цитира изявление на партията. О чудо,и тази се изказва.

178

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна не атакува Рашистан, просто си прави и тя някво си нейно СВО вие па да не видите и вие нещо тц тц. Оня оoлигоффрен Пригожин какво прави в Африка някой знае ли??

177

Анонимен

преди 9 месеца

Върви работата към напълно законно започване на Трета световна война с законни атаки навсякъде. Даже и най-вече в Берлин.

176

Анонимен

преди 9 месеца

Мислех,че нашите са марионетки ,ама тази се престарава.

175

Анонимен

преди 9 месеца

Притчата друзя комсомол,как "малкия" Зеленски кара"великата" Русия да позеленява от яд...

174

Анонимен

преди 9 месеца

Ако рашистан губи, защо немитите евроатлантици реват?

173

Анонимен

преди 9 месеца

Един вурст се изказа,гледайте си октобър фест и мигрантите и не се занимавайте с Русия,щоту имате опит.

172

Анонимен

преди 9 месеца

Няма бивши нацисти

171

Уау

преди 9 месеца

Рязко получих дежавю - Германия одобрява нападение срещу Москва! Преди има няма 70 години третия райх също одобри нападение срещу Съветския съюз и стана страшно...

170

До 9

преди 9 месеца

значи рашистан губи толкова много войници поради следните причини! 1. на рашистан не му дреме за войниците! никога не му е дремело! 2. рашистанското главокомандване изтребва способните военни комаднири в една чистка започнала още 1918г и завършисла някъде до към смърта на сталин 1953г. Поради тези основни 2 причини рашистан губи толкова много войници в битката по време на ПСВ, ВСВ Афганистан и так дале!

169

Анонимен

преди 9 месеца

Махнете я тази снимка ,да не е Господ Бог,та цял ден да го гледаме.

168

Анонимен

преди 9 месеца

До Японците - ти японците недей ги гледа, на светлинни години са от Рашистан. Те се оправиха набързо, плюс това водата е най-добрият разпределител на радиация и се "разтваря" там и става безобидна. Мит е, че радиацията може да замърси водата, което се доказа и след Чернобил.

167

Анонимен

преди 9 месеца

Отдавна руски танкова не са влизали в Берлин. Явно Бербок иска повторение

166

Анонимен

преди 9 месеца

Глупаво изказване от държава която може да бъде изравнена със земята от Русия но собствените и възможности стигат за няколко стари танка.Пратиха 50 леопарда на Украйна и казаха че са посегнали на стратегическият си резерв. Пичове вие сериозно ли ще биете руснаците?Залегайте над бирата и франкфуртите консервирани и не се занимавайте вече с война.Последните 4 ги изгубихте тотално не просто ви биха ми ви размазаха.

165

Японците

преди 9 месеца

Японците изляха радиационната вода на всичките си атомни централи в океана и хич не им дреме на малките органи. Хаха. Това е екологична катастрофа, но никой не протестира. Всички са доволни. Ако Русия го направи същото, обаче, ще има рев по всички медии. Ай, да въ и в демокрацията и двойните стандарти. Япончетата избиха рибата и замърсиха водата и всички мълчат като миди.