269

Отврат

преди 9 месеца

Резидента е ясен. Всички са на барикадите за защита на руската хибридна война -150 години вече Ужас

268

Анонимен

преди 9 месеца

До: Стига глупости...Освен това, град Видин е освободен от румънска войска а не от руска!Обаче това го нямаше в учебниците ни по история преди 1989 г., и въпреки че дядо ми е от Видин, аз не го знаех това доскоро.

267

Слушайте и интервюто

преди 9 месеца

Словото беше силно, но разговора с журналисти след това доизказа доста неща. Струва си да се видят и двете ДИРЕКТНО (не статии и преразкази от "обективни" журналисти и коментатори - човек сам да види и чуе и да си прецени САМ какво да мисли, а не да оставя някой да го прави вместо него - мокрото желание на жадните за власт)! Истина изречена каквато е и каквато я усещаме смазващото мнозинство, макар и заглушено от медии. По-добре узурпаторите на страната да чуят сега! ОСТАВКА И ВЪЗМЕЗДИЕ!

266

Анонимен

преди 9 месеца

Тоз всеки празник ли ще омаскарява ?

265

Анонимен

преди 9 месеца

Рундьо национален предател

264

Анонимен

преди 9 месеца

До: номер 279 Именно, това празнуваме: Слаби държави на Балканите, едната - васална на Турция!!!Това сме били ние, българите на 3-ти март!!!Това е било и желанието на руския император.А ние имаме българска държава от 22-ри септември, 1908 година, и това е подходяща за национален празник дата!!!

263

Разкова ги

преди 9 месеца

Всяка дума, която Радев каза на Шипка е истина и я мисли всеки Българин (по сърце и душа, а не по гражданство или стечение на обстоятелствата)! Мислещ човек отсъжда ДЕЙСТВИЕ ПО ДЕЙСТВИЕ и ИДЕЯ ПО ИДЕЯ, а не в комплект-идеологии, партии или хора, където покрай доброто се прокарва и пагубното! Чудят се защо Президентът има най-високо доверие - точно защото казва онова, което смазващото мнозинство мисли и по-важно - действа. А не защото някой си харесва генерали, бойни пилоти или Радев по принцип!

262

Рендету

преди 9 месеца

Червената линия на нашето "Търпение" отдавна е пресечена! За 34 години - два фалита (две нац катастрофи) при Луканов и Виденов, пладнешки грабежи и национални предателства..., това наше "търпение"си има име и се нарича - "О.в.ч.е.душие"!!!!

261

Гошо...Тъпото

преди 9 месеца

Началото на третата Българска държава започва от 3-ти март. Радев е...прав,всичко друго е бош...лаф. Оо,Шипка,три дена младите дружини,как прохода бранят,горските долини трепетно повтарят на боя реват! Гъсти орди лазят по урвата дива и тела я стелят и кръв я залива. Пристъпи ужасни,Сюлейман беаумний вика,търчете,тамо са раите и ордите тръгват с викове сърдити и Аллах гръмовно въздуха разпра,върхът отговаря с друг вик Ураа! Еее,няма как да стане да забравим всичко това,няма!

260

?

преди 9 месеца

Да не забравяме че точно Цар Освободител Александър II е убит от кряйнолявата Народна Воля в Русия.Комунистите убиват освободителя на България и те убиват и последния монарх на Русия. А Радев е точно пионка на Кремълския комунистиески полковник от КГБ - ПУТИН. И точно той сега ни обяснява историята.

259

Анонимен

преди 9 месеца

Какво празнуваме на 3-ти март?? Разделянето на България на княжеството и източна Румелия?

258

Анонимен

преди 9 месеца

24 май е истинският обединяващ празник! 3 март е една отживелица. А точно пък от устата на Радев звучи смешно! Той вече 2 години подред не се е качвал на "Шипка"! Кого поучава? Себе си ли?

257

Анонимен

преди 9 месеца

Президента Радев да обясни защо Възрожденците и политиците ни след Освобождението не са празнували 3март като празник на България .3март дори при комунистите не беше национален празник ,такъв стана преди 30години,и национален празник се превърна в ден във възхвала на русофилизъма .

256

Анонимен

преди 9 месеца

Същите, дето сега предлагат да се замени националния празник, след време ще обясняват, че преминаването ни към латиницата няма да заличи празника на 24-ти май.

255

Анонимен

преди 9 месеца

Няма ли кой да го подложи на импиймчнът този??

254

Анонимен

преди 9 месеца

"И президента Радев призна, че датата 3 март разделя народа ни."...............3-ти март не разделя народа ни, а отделя една малка групичка побираща се в два автобуса, която не иска тази дата.

253

Анонимен

преди 9 месеца

Делян Пеевски беше допуснат от ПП и ДБ, не лъжи, НПО ***!

252

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Радев днес сме август месец , идва 6 ти септемвриКойто ОБЕДИНИ БЪЛГАРИЯ В ЕДНО. 3 МАРТ РАЗДЕЛИ БЪЛГАРИЯ НА ДВЕ!!!!МЪЙКЪТИ БОРСУК

251

Анонимен

преди 9 месеца

92% от българите са против отмяната на Трети Март според проучване на Галъп огласени вчера.Анти-българите са малцинство.

250

Анонимен

преди 9 месеца

Ама, ти част от народа ли си?