87

Анонимен_89

преди 10 месеца

Жалък грозен нацистки Репитил!!! За Украйна в която поставихте вашата подкупена марионетка Зеленски, трупаш милиарди в офшорки и скъпи имоти в Израел, Италия и при вас в Сащ, милиарди долари дадохте, но на вашите пострадали хора които с години наред ви търпят нацисткото поведение едва 700 долара давате!!! Нагли нацисти смотани и трилони долари да дадете на Украйна за победа срещу Русия пак ще бъдете размазани от Путин и Русия!!! Да не забравяме, че БРИКС също ще ви смаже и долара и САЩ ще умрат!

86

Анонимен

преди 10 месеца

Сумати укронацяги гушнаха букетите откъм корените хахаха. Много укро жени ще останат свободни и ще са трофей за руските мъже. Ще пада размножаване

85

Анонимен

преди 10 месеца

В Китай за 30 часа строят 30 етажен блок.

84

Анонимен

преди 10 месеца

До 89. Никой не те е освободил теб. Личи ти, че не си свободен!

83

Алекс

преди 10 месеца

Като гледам как са се развражукали oркските трoлове, явно някъде нещата не вървят по план. Интересно кое от ведомствата е родило багерче този път.

82

Анонимен

преди 10 месеца

По улиците на америка е пълно с наркоси, покрити с язви и изглеждащи като зомбита, заради ефекта на др0гата. А оня дрътия, склерозния краварски диктатор само пипа и души жените.

81

Анонимен

преди 10 месеца

Някой знае ли че в Китай има стотици градове призраци и още се строят.Огромни градове с блокове,магазини,хотели без нито един жител.Продължава строителството на нови.А те са за емигрантите от Запада затова се строят.Бъдещата работна ръка на Китай-сърби,българи,германци,турци, италианци и какви ли още не.

80

Анонимен

преди 10 месеца

Слава на Лукашенко, единственият който не си затвори населението по време на пландемията. Беларусь е с най-ниската смъртност и най-високата раждаемост в Европа. Беларусь е центъра и сърцето на европа. Беларусь процъфтява в съюз с Русия, Да живее Евразийския съюз.

79

Анонимен

преди 10 месеца

На 3-ти март, нито една наша медия не спомена Русия, изобщо Русия като дума? Защо така бе краварофилчета? Я кажете кой ни освободи? Нагло-саксия или вашата любима кравария?

78

Анонимен

преди 10 месеца

Голяма част от братята американци са русофил хах.

77

Анонимен

преди 10 месеца

Западът блокира руския износ на пшеница, а от украйна са изнесени милиони тонове пшеница. От всичката пшеница изнесена от украйна само 3.1% е отишла в бедните африкански страни. Западът взе украйнската пшеница без пари, а сега я продава скъпо на бедните страни. Западът отново измами останалия свят. На тия гнусни измамници не трябва да се вярва. Долу гнилия запад!!!

76

Анонимен

преди 10 месеца

33 г. под западно колониално р0бство, а тука прозападните цръвули не спират да тролят "комунизъм" "руска пропаганда". Когато не изнася на запада е "комунизъм" и "руска пропаганда", а когато им изнася "европейски ценности". Къш далече, че на всички ни писна!

75

До 77

преди 10 месеца

Имаш ли представа колко струва и как се пренася такава техника от другия край на света? Да не се е оказало по-евтино просто да поръчат нова?

74

Bai Dun

преди 10 месеца

Байдън може да го сравня само с средно недоразвита кукувица и сравнението ще е в полза на кукувицата !!!

73

Анонимен

преди 10 месеца

В Ню Йорк Таймс пишат, че западните граждани били впечатлени, колко красива и подредена е Русия. Били впечатлени, че няма въргалящи се наркомани и пияници по улиците. Впечатлявали се, че в Русия няма отпадъци по улиците.

72

ГАДОРЯН

преди 10 месеца

Найс, а?!!! Така работи САЩ. Само интереси и то за милиарди. Изродииии.

71

Анонимен

преди 10 месеца

А какво става с контранастъплението?

70

Анонимен

преди 10 месеца

И у нас е така- за бежанците се харчат милиони, а държавната помощ за Украйна отдавна надхвърли половин милиард евро и катери нагоре. Ако нямаше война, жалката имитация на правителство дали щеше да отпусне тези пари за наводнените райони, за бедстващите райони без вода, за пострадалите региони от пожарите?

69

Анонимен

преди 10 месеца

Когато краварската армия позорно избяга от Афганистан, оставиха безплатно оръжие на Талибаните, което е повече от половината арсенал на европа. Вижте справките. Цифрите говорят.

68

Разбирач

преди 10 месеца

Едното е инвестиция в бъдещето с очаквана възвращаемост, а другото е някакви непредвидени разходи. Познайте кое кое е :)