259

Анонимен

преди 10 месеца

Ще *** яхо ихи 2-3 дена ... ама поменте - преди 80-90 години по улците буквално същите лагри пак са били и уж от закачки, са стинали до кланета.

258

Анонимен

преди 10 месеца

До 287 - Ами то е малко куцо. 2004-а братовчед ми го нападнаха 8 парчета. Пос издири оя, с кгоот имаше пробелм ХАААК ножа в червата ... спасиах го, ама нашия пак лежа 3 години. Дрго е едно едно ...

257

Анонимен

преди 10 месеца

Откраднали чантата на една жена... Смятай кви фенове, кво чудо. Ужас!

256

Е,във Възраждане

преди 10 месеца

Няма мъже,затова жени пазят ***.Копейката е страхливец,седи си в къщи,че много субсидии му струва къщата.

255

Анонимен

преди 10 месеца

Умнокрасивитета вече се асоциира с облоглави ултраси. Чудно!

254

хех

преди 10 месеца

До филмари - Що не питаш Топ G Стоян Колев кво му се случи като се заиграваше с Левски. Уж някви Животни и Кюстендилци щяха да го пазят ама май не го опазиха много много

253

Злд

преди 10 месеца

До ГлокНай много 3ти клас ти давам

252

мхм

преди 10 месеца

Гледам и топ руcороб Карбовски се иzакал по темата, искал граждански войни да почва някви. Ех, много ербап тез *** бе, уж за мир били, пък само за войни говорят... клавиатурни де.

251

филмари

преди 10 месеца

Тес пък,кои сте вие бе смешници.Фенове на Левски.Някой трябва да е уплашен ли?

250

Анонимен

преди 10 месеца

Момчета, използват ви. Не глупейте.

249

Анонимен

преди 10 месеца

Тия "фенове" неудачници само жени могат да нападат, като отидоха в македония станаха на кайма

248

Крум

преди 10 месеца

Не е вярно , че в палатките са били само три жени. Лъжецът пропуска яките(на бицепси ) момчета с добре познатите му униформени фанелки. След диалози бяха ниски и с оцапани ***.

247

РУСКИ УБИЙЦИ

преди 10 месеца

РАЗБЪРКАХА ЦЕЛИЯ СВЯТ С ТЕХНИТЕ ВОЙНИ И КРАЖБИ

246

Крундел

преди 10 месеца

пазим паметници изградени от васали на окупатори?Яко... да направим един на византия, един на османската империя, ей така да има... и те са ни "освободили"... от каквото сме притежавали предимно, както ссср, махайте това грозилище и идол на русор0бите...П.П. "фашисти" в БГ никога не е имало, всъщност фашизъм има само в Италия по времето на Мусолини и в по-мека форма в Испания по времето на Франко, тези, които наричате "фашисти" в Германия са националсоциалисти...рода с комунистите.

245

Дан

преди 10 месеца

Примерът от днес на съседна Гърция е точно навреме.

244

Анонимен

преди 10 месеца

Гледах клипа. Левскар съм и ме е срам. Извинявайте.

243

Анонимен

преди 10 месеца

Не за първи път фенове на Левски, които са и престъпници, правят подобно нещо. Не знам как още държавата ги търпи. Крайно време е този фенклуб, който е де-факто престъпническа организация да бъде забранен със закон.

242

ЛЕВСКИ

преди 10 месеца

ХАХАХАХА 'смелия' Копейкин си изтри коментара, ама късно вече, в нета нищо не изчезва. Сега ще трябва да се моли на колене за прошка, но няма да я получи.

241

Само Отбелязвам

преди 10 месеца

,,По същия начин искат да премахнат и паметника, символ на антифашизма, за да реабилитират фашизма, като просто премахнат паметта за антифашистката борба.''...Коце!! ти като историчар би трябвало да знаеш най-добре, ,,Що е то Фашизъм?" А ако не знаеш,ще поясня. Фашизмът е режим по време на не-война,където са отнети гражданските права на гражданите дадени им по Конституция! И за кодош,точно периодът 9/9-1944 до чак 1948г. Този паметник отбелязва точно този срамен за българите период.Млъкни моля

240

МИС АЗИЯ

преди 10 месеца

НАЙ-КРАСИВАТА АЗИАТКА се оказа етнически чиста РУСКИНЯ обаче родена в Казахстан и в паспорта и пишело гражданка на Казахстан........... Носителката на безбройни награди за най-красива АЗИАТКА етническа Рускиня се самоуби в НЮ ЙОРК скачайки от небостъргач когато БУШ-младши изгуби властта защото родината и Казахстан е русофобска!................СЛЕД 1989-1991 чернокожите африканци избиваха АНГЛИЧАНИТЕ в Африка и по същото време имаше етническа чистка срещу руснаци в ислямска Азия на бившия СССР