191

Боби

преди 10 месеца

До НЛАВ се задейства от магнитното поле на танка ако не знаеш. 4 електромагнита поставени на нос, бордове и края на моторния отсек и електрониката на НЛАВ сработва по-бързо преди самата броня. Джавелин просто свършиха да първо са бавни при ползаване 40-50 сек преди да почнеш прицелване през това време оператора свети на топловизиора като маяк. Второ лесно се мамят едно китайско дизелово калориферче(за автомобил) монтирано на шнорхела на танка и ракетата попада дори да е в Танка но по касателната

190

3254362

преди 10 месеца

ФРГ и ГДР е показно за разликата между американците и руснаците ;)

189

Анонимен

преди 10 месеца

Комунистът Ленин създаде украйна, а после Хрушчов я разшири. Защо сега западните страни защитават и спонсорират един комунистически проект?

188

Анонимен

преди 10 месеца

Русия още не в състояние на война, а в СВО. За сега Русия използва самобомби ФАБ-500 и ФАБ-1500. Има още ФАБ-3000, 5000, 9000 и после към вакуумните бомби включително и такива с повишена мощност. След това са наред тактическото ядрено и сериозното ядрено и термоядрено. Къде сте тръгнали м и ш к и? За момента се пази цивилното население, което се държи от укронацистите в плен. Потвърждава се, че нашите русофоби искат да има много кръв. Вие сте болни мозъци ей!

187

Зозо

преди 10 месеца

В Москва след продължително боледуване почина Героят на Русия генерал-полковник Генадий Валериевич Жидко, съобщи губернаторът на Хабаровския край, предадоха руските медии. Той беше на 57 години........ Ся той пил ли е чай или настинал през прозореца? :)))))))))))))))))))))))))))))) Или от пиене? :)))))))))))))))))))))))))

186

Анонимен

преди 10 месеца

Москва умишлено търси провокации за начало на военни действия с НАТО.

185

Интернет Конспиратор

преди 10 месеца

вчера пускам случайно ТВ на Канал1 и какво да Видя - Реклама на Умен Глад Платена от ЕС, т.е. на Дигитален ГУЛАГ, затвор под Открито Небе и това Ви го рекламират вече да ви Кондиционират - нали Знаете, че Изкуственият Интелект Ви следи да не сте Излезли на повече от 5 минути от Клетката си, пардон, Дома си, и при 3 нарушения - Ви Пращат за Активно Превъзпитание в някое Белене...

184

Анонимен

преди 10 месеца

Путин ще си замине като Садам Хюсеин!

183

Полковник

преди 10 месеца

Но никой нищо не споменава за постоянното увеличаване на чуждите наемници в укроармията.Цели роти от американци,британци,канадци и какви ли още не се сражават срещу руснаците.Това са войници на НАТО под формата на доброволци.Самите укри признават че наемниците са слаби войници и при първият по сериозен бой отстъпват назад.

182

Анонимен

преди 10 месеца

В освободените от укронацисткия режим области и републики кипи бурно строителство. Строят се жилища, пътища, водопроводи и всякаква инфраструктура. Жизненият стандарт на населението се е повишил 5 пъти в сравние с живота им в покрайна.Тези хора там са изключително щастливи и доволни. Там няма екотерористи и зелени НПО, които да блокират строителните и индустриалните дейности. Развиват се хората и не деградират като нас тук.Тук като видите градските разбити панелки все едно сте в Бахмут.

181

Анонимен

преди 10 месеца

Между Русия и Краваристан избора е лесен - не ви ща джендърясалата сатанинска човеконенавистническа Кравария! България ДУХОВНО е свързана с Русия! Днешните политикани са временно начело на държавата! Връзка от векова за векове между българския и руския народ! С краварите нямаме нищо общо! Просто продажните "бъллгарски" политикани разкостиха народ и държава! Русия пак ще ни помогне....

180

Анонимен

преди 10 месеца

До До Боби В Интернет има филмче как три пъти удрят руски Т-90М Прорив с американски Джавелин, Нлав и още една ракета. Танка си продължи напред и размаза стрелците укрофашисти. А един руски K-52 го стреляха укрите с 18 ракети и въпреки това ги размаза, след което спокойно се върна в базата си.

179

Анонимен

преди 10 месеца

Нито един руски управник не е казвал, че украйна ще се вземе за 5 дена, докато укронацистите от половин година говорят за контранастъпление, което няма как да стане. За да се направи подобно нещо са нужни поне 2 млн жива сила хиляди танкове и бронирани машини, много бойни кораби и стотици самолети, но толкова техника няма в геipoпа и кравария взети заедно. Все още Русия ги жали, иначе биха и натрескали вакуумните бомби и уsрайна ще се превърне в едно голямо гробище.

178

Путин

преди 10 месеца

НАТО рискува Ядрена Война с Нас в Черно Море - Ще Загуби, а България и Румъния ще са РадиоАктивни Кратери!

177

Анонимен

преди 10 месеца

Нали украйна започнала да изнася по суша стоките си амо има такива. Оръжейните доставки също са по суша какъв е проблема. Може би проблема е че Руснаците ги унищожават. Ами много ясно те какво очакват безпроблемно да се въоръжават.

176

Анонимен

преди 10 месеца

Гледате ли какво се случва с православните храмове в украйна? Изгониха свещенниците и започнаха да правят в тях сатаниски сборища. Освен това десетки храмове бяха подпалени.

175

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 186, Тоя затова го уволниха в пенсия. Взе много да се отваря и в Пентагона прецениха, че става опасен със старческото си изкуфяване, необмислените си изказвания наляво и на дясно и с резките си изцепки.

174

Анонимен

преди 10 месеца

Видяхте ли наpкосите по улиците в америка на фентанил, който властите там са легализирали и с които се тровят маса народ в меката на демонкрацията. Поради липса на пари, освен фентанила хората употребяват и конска упойка, която нямало как да се забрани. Тотално зомбирани дpусалки и в комплект плюс още 60 милиона бездомни клошари по улиците. Да живее капитала и демокрацията!!!

173

До Боби

преди 10 месеца

И какво стана с Т-90М а какво стана с Т-72/80 в Украйна? Май май NLAW ги горят с по 300 на месец! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) така, че сметката ти пак НЕ излиза!

172

Анонимен

преди 10 месеца

До Главен Джуджак 174, Абе неграамотнико, вижда се колко ти е плитко образованието щом пишеш тези неща... Но вземи и виж историята на Полша. Все се вре в шамарите, за да отмъкне нещо от трапезата на по-големите. Реално се отърква на Наполеон, пак така нахакано с неговите войски влезе в Русия да граби, но отнесоха боя. И то не един път. Затова Полша беше част от Русия повече от двеста години. Полша никога в модерната история не е била победител. С подлост и нахалство гепи нещо, после яде боя.