22

Бай Дрън

преди 10 месеца

Е как да има самолети, като нашите се бавят. Като дойдат догодина, ще им ги дадем . Те и без това нашите обучени за Ф16 пилоти вече са пред пенсия.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Фактите са единствено във вреда на русофилите и болестта им. Само болен българин може да мрази страната си и да слугува на чужда такава.За радост най-великите ни национални герои - Левски, Ботев, Раковски, Стамболов и т.н. документирано и научно доказано (за разлика от кремълските опорки) са казали ясно мнението си за зловредната политика на мАсковията спрямо нашата България и за нравите на руснаците...та така, истината е тежка за националните предатели -русофилите, но е кристално ясна.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Няма самолети. Имаше Миг-29, Тагарев даде 14 броя Су-25. Няма повече. Запада самолети не дава. И на нас не дава.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Обучението на украинските летци върви много бавно казват американските инструктури заради езиковата бариера, украинските летци не владеели английски и това още повече щяло да забави обучението им. Кога ще учат английски, кога ще стават пилоти на F16 не е ясно. Абе те Укрите имаха над 450 самолета на които са се обучавали с години и нищо не направиха. Сега с няколко бутикови бройки чужди и непознати самолети ще правят чудеса.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Венсеремус!Нидерландия по стъпките на Германия влезе в рецесия.

17

Пян_Гъ

преди 10 месеца

Едно е да бомбиш Ирак, друго е противник на по-високо технологично ниво. F-16 са неадекватни на стандартите на руската ПВО. Да летиш над Русия (Украйна) не е като да правиш клипове за Луната. Дори F-16 да бяха на нужното ниво, иска се неограничен брой самолети и пилоти, логистика, ремонта - цяла индустрия, каквато липсва. Пък и след неизбежното фиаско на ф-ките там, ще трябва да се закрие авиоиндустрията в САЩ, защото кой ще иска да ги купи??? Ето защо F-16 няма да се появи в Украйна.

16

Истината е, че

преди 10 месеца

Украйна няма да използва НИКАКВИ западни изтребители преди края на войната, защото братушките ще ги изпържат като пилета, както стана с Леопардите, Пейтриът и останалите западни въоръжения, а Западът не обича да си признава за абсолютното военно и технологично превъзходство на Русия.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Първо ги искаха за да съсипят руската армия и да стигнат Москва па сега били вече за защита.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Нашите русофоби са ментета. Всеки истински русофоб вече да е отишъл да има щастието да воюва срещу омразните руси.

13

Пич. Точка.

преди 10 месеца

За всеки случай потърсете в книжарниците или интернет книгата "Пълно ръководство за оцеляване по време на война".Има я и ето тук: https://kniga.oceliavane/

12

ЗЕЛЕнски

преди 10 месеца

Набирам доброволци за справедливата си война срещу световния диктатор Путин ... ИМА ЛИ ДОБРОВОЛКЦИ ? Записване става при любимия ви Тагарев. Носете си чепици , шинел и памперси... Хайде, български русофоби, не чакайте да ви обявят мобилизация . Путин също е пуснал обява ... Елате първи.. Докажете че сте добри евроатлантици и русофоби по душа а не по брой коментари в медиите .... Айде бре ! Идвайте .

11

Анонимен

преди 10 месеца

То до края на годината Зеления няма да е жив, а *** и ЕС ще са вече потънали в бездната. ЕС - без нито един руски патрон.

10

Възраждане

преди 10 месеца

До Анонимен... Няма проблем. Ама Путин не иска помощ. От началото на Специалната операция не е поискал дори един патрон от малкото му останали съюзници. Те единствено пратиха някакви символични доставки , колкото да покажат съпричастието си. ОБАААААЧЕ, вашия Зелененнски НЕ Е СПИРАЛ да ПРОСИ. Я ни припомни колко милиарда долара изпроси от САЩ ? Колко тона оръжие,доброволци от десет държави има в момента в Украина. Доставките на оръжие НЕ СПИРАТ и пак Контраофанзивата неуспешна. Чакат ТЕБ ....

9

.

преди 10 месеца

За сметка на това обаче, догодина няма да може да ползва F-22.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Летищата в Украйна са като швейцарско сирене. Както изглежда скоро няма да им трябват.

7

анонимен

преди 10 месеца

Следващата година може и да не трябват...

6

Анонимен

преди 10 месеца

И ние имахме големи надежди за едни вече платени Ф16 ама получихме един голям козякски.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Първо да сковат наще после на укрите

4

Анонимен

преди 10 месеца

Голям праз!

3

Анонимен

преди 10 месеца

Рублата вече е под вода, що така русофили?