73

Анонимен

преди 10 месеца

Как ли? Лесно, на курорт в България. Днес в Пловдив едвам чух българска реч. Масово говорят на руски. А едни с лъскави возила се държат все едно пътя е техен.

72

Анонимен

преди 10 месеца

до 82 Мен още повече ме е страх ако стане война у нас, как вие евроджендерастите ще се напикаете и осеретеееее памперсите и за нищо няма да сте ни полезни.

71

Анонимен

преди 10 месеца

до 78 Кравар, ти полагал ли си клетва? Целувал ли си с калашник на рамо българското знаме??? Щото аз съм полагал клетва за да се бия за родината ми, но не да нападам друга държава, а да защитавам България! И няма значение от коя партия съм, аз ще се бия за България. Това е клетва, това е дълг, това е морал, това е обич към родината. Понял , кравар умирисан?

70

Анонимен

преди 10 месеца

До 78 Ама как ще ВЪЗНИКНЕ тая мобилизация и срещу кого ще ВОЮВАМЕ? Щото ако ще ходим да се бием за войната на САЩ на теериторията на Украина, как мислиш, какво ще стане?

69

Анонимен

преди 10 месеца

Интересно е ако, недай си Боже, у РБ възникне ситуация на военна мобилизация, колко стръвно ще се мобилизира населението. Особено такива, като елементите на новоизлюпеното "възраждане" и др. "патриоти"!

68

Анонимен

преди 10 месеца

"сега трябва да вземете оръжие и да защитите дома си" КАКВО ДА ЗАЩИТИТЕ ДОМА СИ!!! Трябваше да не се пънете да влизате в НАТО! И да признаете отделилите се републики, които така или иначе са с преобладаващо руско население и няма да се върнат към Украйна! И които от 2014 защитават домовете си! КАКВО ИМА ДА ЗАЩИТАВАШ, ПРОСТО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ОСТАВЯТЕ ДА ВИ НАБУТАТ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ!!!! СЕГА НИЕ СМЕ НАРЕД! ВНИМАВАЙТЕ В КАРТИНКАТА!

67

Анонимен

преди 10 месеца

Лекенца краварски ПУБЕРСКИ у форума, имате късмет че не сте служили като наборни войници и давали клетва, защото не могат да ви мобилизират ако се наложи. Вие пък не знаете какво е клетва......Оставиииии...

66

Хе хе

преди 10 месеца

Митът за Обединеният Украински Народ който се бие като Един срещу Окупаторите, се оказа Поредната Опашата Лъжа на Зеленский!

65

Анонимен

преди 10 месеца

Значи - теглят един голям кредит после взимат на лизинг възможно най-скъпата кола и след това идват на слънчака и се изживяват за мутри като в същото време живеят безплатно в петзвездни хотели, просят помощи от всякъде последно беше по 400лв по някакви програми плюс джобни да имат за бензин. Ето как

64

Йосарян

преди 10 месеца

Нещо за неравноправието между половете няма ли да напишете. Някаква пропагандичка колко онеправдани са жените. Как вземали по-малко "средно" от мъжете. Айде, сега е момента да го вмъкнете някъде, нали е сред топ-пропагандичките?

63

тона на пропагандата

преди 10 месеца

навежда на мисълта а че западнуте гнусссове май я отписаха Украйна - НАТО и цялата западна педерррастия ще седят на колене пред Путин

62

Анонимен

преди 10 месеца

7000 евро и си свободен ,украинците не искат да воюват ,вече народът му светна кой и защо воюва но страхът е голям!

61

Анонимен

преди 10 месеца

Те се бият за сащ,но късно го разбраха )

60

Анонимен

преди 10 месеца

Не може да бъде,нали хохлите бяха супер-дупер патриоти,па на всичкото отгоре и милиони руснаци се изнесоха от Русия за бранят каузата на проошляците?

59

Христо Христов

преди 10 месеца

Защо когато режимът в Киев извършваше геноцид и мобилизираше със сила основно тези с руско самосъзнание нямаше подобни статии? Никакво съжаление за урките от лвов, виница и хвелницки! Да заминават на първа линия на фронта да се бият за режима който защитаваха.

58

Анонимен

преди 10 месеца

до 71 Има и друго, ако не си ходил войник и не си полагал клетва, може и на 18 години да си или да си бил студент в Украйна и да си станал на 23 години и като е започнала войната нямат право да те мобилизират, защото не си бил в казрмата и не си полагал клетва. Примерно у нас казармата приключи 2007-*** година. Трябва да си бил максимум 1987-*** набор и да си бил в казармата за да те мобилизират.

57

Невероятни тъпаци

преди 10 месеца

Я по-добре направете едно интервю с Тагарев и го питайте колко човека са подали молба да се включат в Българската Армия след неговото назначаване за министър и колко човека са напуснали набързо въоражените сили.

56

Анонимен

преди 10 месеца

Те тези, дето бягат, да не мислите, че бягат през ГКПП-тата. Правят го директно през зелена граница. И в крайна сметка никой не е длъжен да ходи да се стреля с пушка с риск за живота си само заради това, че се е родил момче. Далеч ни всеки може и става да борави с оръжие и това работещите към военните много добре го знаят.

55

морски

преди 10 месеца

Колегите украинци са се откупили с по 6 хил. долара на границата !!

54

ъцз

преди 10 месеца

а това не е вярно само в Русия не искат да се мобилизират и бягат, в Украйна всички ходят с желание