27

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 26Кажи ми колко ваксинирани против туберколоза като деца познаваш който сега са възрсастни и не са боледували тази болест. Аз лично не се сещам за познат или приятел ваксиниран против тази болест и да е боледувал.Говореше против ковид ваксините понеже бяха некачествени- хората се ваксинираха и след това след няколко дни лягаха болни.

26

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 23Нетфликс може да направят един документален филм за това как Мангъров и Възраждане спасиха България.Мангъров е прав че майките се наплашиха и вече не водят децата да се ваксинират с доказали се ваксини във времето.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Поредният търговски агент на Биг Фарма... А против ковидарките говореше, защото ако не се беше възпротивил, щяха и него да го задължат да си я сложи и да си съсипе здравето и живота. Ама като е за децата на другите, няма проблем - просто бизнес...!

24

ти си завршен

преди 9 месеца

До До 20И СЪВАРШЕН И....Т

23

Анонимен

преди 9 месеца

Има доказали се ваксини и е добре децата да си ги сложат.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Мънгъров и Възраждание ми спасиха живота от ваксините

21

Мангъра е герой

преди 9 месеца

Мангъра е с основен принос за облекченият натиск върху пенсионната система. А и доста *** ьовци ни освободиха от присъствието си, макар че смятаха да завземат изоставеното от ваксинираните. *** ьовска работа.

20

Анонимен

преди 9 месеца

До 18 - не забравяйте, че многократно се доказа и призна връзката между аутизъм и "ваксиниране". Не забравяйте, че в момента най-разпространена версия на полиомиелит, както и ОСНОВЕН ПРИЧИНИТЕЛ НА ПОЛИОМИЕЛИТ В АФРИКА е "ваксината" срещу полиомиелит. В САЩ е дори признато, че в някакъв момент са инжектирали черните с разни неприятни работи под предлог "ваксиниране". Само овчоглавите си мислят, че мегафарма е честна и добра фея, която им мисли доброто. Въпреки огромната измама с ковиваксините.

19

До 19

преди 9 месеца

Бедняко, бачкай за 3-4к в склада на Лидл и трай. Там сте до един бедни антиваксъри бедняци русофили, ама слугувате на немците хахахахах жалък бедняк

18

Анонимен

преди 9 месеца

До 17 бедното плоскоглаво безпомчощно оввченце. Всички нормални хора от години видяхме, че КОВИДИЗМАМАТА е обикновена настинка. Замина си отдавна, но чакахме да дойде НОВОТО НЕЩО, докато и телевизията го признае. Само хората с нищожна интелигентност и тежки увреждания на психиката все още се плашат от настинката. Понеже веднъж им казали от телевизора, че е много страшна. Трагедия. Отивай за бустар

17

Анонимен

преди 9 месеца

Бедняците антиваксъри русофили от бедния прованс наказват, като видят на тоя нагъл шарлатанин приказките. Цитирам "Ковид е настинка, заминава си напролет". И в резултат Гайо Баньос води класациите освен по беднотоя и по смъртност. Нищо интересно и неочаквано за прости бедняци де.

16

Елементарно Уотсън

преди 9 месеца

Не заради хив/спин а заради такива тиквочи като тоя пелтек дето пропагандират против ваксините. Точно заради антиваксърите дето не си ваксинират децата се завръщат тези болести.

15

Изглупял народ сме

преди 9 месеца

Народът ни не поумня за 30 години, а изглупя. И демокрацията не е за всеки. При простите народи е противопоказна. Трябва образование. Навремето влизаше мед сестрата с буркан спринцовки и класа по азбучен ред го дупчи. Нямаше специални деца, чиито майки знаят повече от докторите и са чели в бг мама, че ваксината от морбили води да аутизъм. Вероятно ги е страх, защото самите те са аутисти.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Отивай в гроба мангърче, ковида разклати съвсем доверието на стадото овци към така наречените лекари специалисти...хахахаха :)))

13

За 3

преди 9 месеца

Друга е диагнозата за вход в психиатрията. Когато не можеш да определиш кое е ваксина и кое е експериментална течност, не знаеш какво включваше понятието ваксина преди да го доопределят, пренапишат, обобщят, така че да не се разбира кой знае колко.

12

Ваксинология

преди 9 месеца

Всяка седмица обикалям около блока и ръся сол срещу крокодили. Съседите ми се смеят, понеже крокодили нямало и това било лудост, ама те не знаят - а съм спрял, ХА ПАК СЕ ПОЯВИЛИ КРОКОДИЛИТЕ

11

До Анонимен 3

преди 9 месеца

Ти си за психиатрия, едно са набързо скалъпени и неизпитани ваксини с неизвестни последици за хората, друго преминали изпитания и използвани години наред и доказали се ваксини.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Народ, който преди месеци се закичи за здраве с мартеници от Китай, не може да бъде унищожен!

9

Анонимен

преди 9 месеца

Като цяло е прав.На времето ни ваксинираха против тоберколоза, морбили и какво ли още не и досега не сме ги хванали тези болести. Да си представим какво ще стане ако не се ваксинират срещу подобни болести голям процент от децата.

8

До 5

преди 9 месеца

Ооо колко си ***.