27

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 26Кажи ми колко ваксинирани против туберколоза като деца познаваш който сега са възрсастни и не са боледували тази болест. Аз лично не се сещам за познат или приятел ваксиниран против тази болест и да е боледувал.Говореше против ковид ваксините понеже бяха некачествени- хората се ваксинираха и след това след няколко дни лягаха болни.

26

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 23Нетфликс може да направят един документален филм за това как Мангъров и Възраждане спасиха България.Мангъров е прав че майките се наплашиха и вече не водят децата да се ваксинират с доказали се ваксини във времето.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Поредният търговски агент на Биг Фарма... А против ковидарките говореше, защото ако не се беше възпротивил, щяха и него да го задължат да си я сложи и да си съсипе здравето и живота. Ама като е за децата на другите, няма проблем - просто бизнес...!

24

ти си завршен

преди 10 месеца

До До 20И СЪВАРШЕН И....Т

23

Анонимен

преди 10 месеца

Има доказали се ваксини и е добре децата да си ги сложат.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Мънгъров и Възраждание ми спасиха живота от ваксините

21

Мангъра е герой

преди 10 месеца

Мангъра е с основен принос за облекченият натиск върху пенсионната система. А и доста *** ьовци ни освободиха от присъствието си, макар че смятаха да завземат изоставеното от ваксинираните. *** ьовска работа.

20

Анонимен

преди 10 месеца

До 18 - не забравяйте, че многократно се доказа и призна връзката между аутизъм и "ваксиниране". Не забравяйте, че в момента най-разпространена версия на полиомиелит, както и ОСНОВЕН ПРИЧИНИТЕЛ НА ПОЛИОМИЕЛИТ В АФРИКА е "ваксината" срещу полиомиелит. В САЩ е дори признато, че в някакъв момент са инжектирали черните с разни неприятни работи под предлог "ваксиниране". Само овчоглавите си мислят, че мегафарма е честна и добра фея, която им мисли доброто. Въпреки огромната измама с ковиваксините.

19

До 19

преди 10 месеца

Бедняко, бачкай за 3-4к в склада на Лидл и трай. Там сте до един бедни антиваксъри бедняци русофили, ама слугувате на немците хахахахах жалък бедняк

18

Анонимен

преди 10 месеца

До 17 бедното плоскоглаво безпомчощно оввченце. Всички нормални хора от години видяхме, че КОВИДИЗМАМАТА е обикновена настинка. Замина си отдавна, но чакахме да дойде НОВОТО НЕЩО, докато и телевизията го признае. Само хората с нищожна интелигентност и тежки увреждания на психиката все още се плашат от настинката. Понеже веднъж им казали от телевизора, че е много страшна. Трагедия. Отивай за бустар

17

Анонимен

преди 10 месеца

Бедняците антиваксъри русофили от бедния прованс наказват, като видят на тоя нагъл шарлатанин приказките. Цитирам "Ковид е настинка, заминава си напролет". И в резултат Гайо Баньос води класациите освен по беднотоя и по смъртност. Нищо интересно и неочаквано за прости бедняци де.

16

Елементарно Уотсън

преди 10 месеца

Не заради хив/спин а заради такива тиквочи като тоя пелтек дето пропагандират против ваксините. Точно заради антиваксърите дето не си ваксинират децата се завръщат тези болести.

15

Изглупял народ сме

преди 10 месеца

Народът ни не поумня за 30 години, а изглупя. И демокрацията не е за всеки. При простите народи е противопоказна. Трябва образование. Навремето влизаше мед сестрата с буркан спринцовки и класа по азбучен ред го дупчи. Нямаше специални деца, чиито майки знаят повече от докторите и са чели в бг мама, че ваксината от морбили води да аутизъм. Вероятно ги е страх, защото самите те са аутисти.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Отивай в гроба мангърче, ковида разклати съвсем доверието на стадото овци към така наречените лекари специалисти...хахахаха :)))

13

За 3

преди 10 месеца

Друга е диагнозата за вход в психиатрията. Когато не можеш да определиш кое е ваксина и кое е експериментална течност, не знаеш какво включваше понятието ваксина преди да го доопределят, пренапишат, обобщят, така че да не се разбира кой знае колко.

12

Ваксинология

преди 10 месеца

Всяка седмица обикалям около блока и ръся сол срещу крокодили. Съседите ми се смеят, понеже крокодили нямало и това било лудост, ама те не знаят - а съм спрял, ХА ПАК СЕ ПОЯВИЛИ КРОКОДИЛИТЕ

11

До Анонимен 3

преди 10 месеца

Ти си за психиатрия, едно са набързо скалъпени и неизпитани ваксини с неизвестни последици за хората, друго преминали изпитания и използвани години наред и доказали се ваксини.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Народ, който преди месеци се закичи за здраве с мартеници от Китай, не може да бъде унищожен!

9

Анонимен

преди 10 месеца

Като цяло е прав.На времето ни ваксинираха против тоберколоза, морбили и какво ли още не и досега не сме ги хванали тези болести. Да си представим какво ще стане ако не се ваксинират срещу подобни болести голям процент от децата.

8

До 5

преди 10 месеца

Ооо колко си ***.