142

Анонимен

преди 9 месеца

До Космонавта,какви факти бе ,че Зеленски не се спря да проси това са фактите,ама щом му трябват и самолети дето едва ли някой ще му ги даде,как мислиш,да ли изобщо има нещо,което да те кара да вярваш,че Украйна има някакъв шанс.А да така функция мислене ти явно не притежаваш,е ще ти го кажа по-друг начин шум ти трябва още техника и неща,които не притежаваш нямаш шанс

141

Космонавт

преди 9 месеца

До 145 А, ето те и теб. Жив ли си ве дърт руснак :)) ха-ха

140

Космонавт

преди 9 месеца

До 142 блах-блах само драсканици, на ниво 1 клас. Инфантилизма е вграден в руснаците (танчик, малчик етц), но заразява и русофилите. Не ме интересува какво мислиш ТИ, давай малко факти и новини, расъжденията ти са недостойни. Колкото до лайкове и дислайкове, честно ли? :)) Тук има един дърт руснак, не излиза от коментарите 24/7 и му липсват почивка, храна, вода, лична хигиена и rem фази на съня, което е довело до нарушения в централната нервна система и по цял ден вие като чакал.

139

Анонимен

преди 9 месеца

Космонавта,ме разбра ли,че тук не ти е кирливата Украйна и не ти се получават нещата

138

Анонимен

преди 9 месеца

Космонавта или Космонавка си не се зная,я ходи и си премери температурата

137

Космонавт

преди 9 месеца

До 141 Къде съм го написал това? Някъде в делирумната ти реалност?

136

До Космонавт

преди 9 месеца

Ама верно ли не ти е ясно що ги прескачам? Щото не е интересно да се четат глупости. А ефектът на щрауса е ппри теб, ти си си заровил главата в пясъка, огледай се, такова "огромно" одобрение има написаното от теб.

135

До Космонавт

преди 9 месеца

Ти верно ли си от тия дето вярват, че ракета Искандер може да лети с чип от пералня, верно ли има толко наивни хора

134

Гошо

преди 9 месеца

България се очертава като решителния фактор за контраофанзивата на Украйна. Българските оръжейни компании поеха безпрецедентна роля с денонощна работа по изработка и доставка на боеприпаси от съветски тип за нападнатата от руските агресори страна.

133

Космонавт

преди 9 месеца

До Бай Дрън Русофили, нормално е тда ви избива на хомосексуализъм. Това е от прекалено късния период в който осъществявате първия си сексуален контакт, в повечето пъти с човек от същия пол, липсата на тестостерон, грозния външен вид и ниските интелектуални заложби, липсата на креативност и способност да се впишете в обществото, което пък води до подтискана (защото сте страхливи) агресия, която избива в революционни мисли и готовност за мародерстване и отмъщение към нормалните (наистина) Хора :)

132

До Космонавт

преди 9 месеца

Ти на коя планета живееш? Защото те е планетата Земя..

131

Анонимен

преди 9 месеца

До Космонавт - Прав е 135, че нищо не знаеш, ама се правиш на интересен. От векове хората в Русия използват кучешката козина за плетива, защото е лека и топли яко.

130

До Космонавт

преди 9 месеца

По принцип прескачам постингите ти, но понеже се обръщаш към мен да ти кажа, когато знаеш само едно нещо, не си въобразяавай, че знаеш всичко. Вземи попрочети, не боли, и ще научиш доста подробности. И тогава пиши за ефекти, че едва ли и тоя ефект ти е известен.

129

Космонавт

преди 9 месеца

Видяхте ли последните лудости в Русия? Хората стрижат кучетата си за да плетат чорапи на магучая от кучешка вълна? муа-ха-ха Аре бегайте ве блатници, егаси срама!

128

Космонавт

преди 9 месеца

До 129 Много оригинално ве ватноблатник, кога ще се прибираш в Сибир?

127

Космонавт

преди 9 месеца

До 127 Няма такова нещо ве, да не са ти приложили Мандела ефекта на персонално ниво? Путин до последния ден преди нахлуването в Украйна твърдеше, че няма проблеми. Наистина сте умственоизплющяни ха-ха

126

Анонимен

преди 9 месеца

Айде Космонавта първо се погледи себе си,че нямаш мозък на вързано куче хляб да дадеш

125

Космонавт

преди 9 месеца

Кефя се на реакциите на русофилите облъчени от гледане на руска зомбивизия. В един от долните коментари някой им написа, че не Украйна е нападнала Русия а точно обратното. Направо чувам как звъни вируалния шамар и мирише на изгоряла русофилска буза, чувам пошляпването с учудени клепачи и връщането в реалността :)) Жалко е, че русофилите са дехуманизирани и деморализирани и това продължава само няколко секунди, до следващиоя психо-монголоиден коментар за величието на рублата и Путин.

124

До учуден

преди 9 месеца

Много се чудиш, бе, а Русия ли наруши споразуменията, повече от 10 години Путин предупреждава Украйна, че ще се стигне до сблъсък, ама кой да чуе? Провокации, провокации и накрая олеле.

123

Бай Дрън

преди 9 месеца

Хубава статия. САЩ с предоставянето на касетъчни боеприпаси, наистина върна ПСВ. Сега остава да доставят и хлор на украинците, аналогията ще е пълна.После следва включване и на останалите...само че 2024-та океана се преодолява лесно, не е като 1916.