73

Хром

преди 10 месеца

Е какво се ядосвате? Песента много точно описва ситуацията. Любов към БГ ама живот в чужбина. Просто прогониха свестните хора.Това му е стила на човека, опера ли да напише.

72

Анонимен

преди 10 месеца

В момента вече берем плодовете на последните 30 години чалгаризация, а и ако не сте наясно вижте кои са топ 10 гледаните български клипове в тубата!

71

Анонимен

преди 10 месеца

Ей такива колко са ми смешни. Направил го е понеже искал политическата класа да му обърне внимание и заради всички българи. Абе ей,нишок,направил си го,за да станеш известен и да натрупаш пачки. Не ти пука за никой освен за теб самия. И сега бръщолевиш лъжи,за да не те плюят. ***. Трябва да те осъдят за нарушаване на авторски права и да си плащаш до живот. Амаан от курв..и и тарикати в тая държава

70

ДО ФАКТ

преди 10 месеца

ТАКА Е

69

Анонимен

преди 10 месеца

До 86:В Германия робуват,но за повече пари.Нямаше да ходят да робуват ако тук имаше нормално заплащане.Според плана Ран-Ът ни държат на ниски заплати,за да дърпат умните на Запад да има изтичане на мозъци и роби за обща тежка работа.Помните ли по Коледа как искаха да намалят минималната работна заплата по заповед на посолствоТО?

68

22

преди 10 месеца

До Ром в Deutschland - то и там *** ни предствят. Ама в Германия тия, дето в България се котират като "роми", се представят ка българи. И затова на мнго места викат "бягайте българите идат". Защото по цял свят лицето на България е ***.

67

Анонимен

преди 10 месеца

Като пишете за ЛГБТ ми стана интересно как мюсюлманите пак ще гласуват за ДПС като същите са от коалицията,която иска да прокара законите за обратните?

66

Анонимен

преди 10 месеца

И в германия ходят да робуват, това е съдбата на неукия, където и да отиде си остава роб.

65

Анонимен

преди 10 месеца

Точно така.Песента е подигравка към политиците ни.С тяхната политика прогониха от държавата страшно много хора и даже poмите не искат да им стоят за жълти стотинки.Вместо да подобрят условията за живот те се чудят какво да откраднат,какво да изнесат извън дръжавата и само лъжат.По заповед на посолствоТО даже националния празник искат да ни сменят и ни подготвят за пушечно месо.Надявам се някой ден поне poмите да останат тук и да се наричат "българи",защото ние сме на изчезване с този геноцид.

64

22

преди 10 месеца

Всичко вече ни е о*исанено.Като няма поличтическа воля и политици, които да бранят първо българското... :(

63

леле ужас

преди 10 месеца

това е химна на българската естрада ! за това пиша в няколко поста а не химна на България . колко човека обърнаха внимание на това ? но защо се допуска опростачаването му ? за кво творчество и родолюбие ми говори тоя . сещате се за думата . алооо СЕМ ли сте СЕМ _ки ли сте !

62

ФАКТ

преди 10 месеца

Разликата между трима роми и петима турци е само бройката!!!

61

Анонимен

преди 10 месеца

Българите чалгари одобряват, те и без туй въртят кючеци всяка вечер, рома сега им е идол :)))

60

Барселона

преди 10 месеца

До Христо Христов..има някой ценности които обраната ти глава не може да ги проумее....

59

Ленин

преди 10 месеца

Нали сте европейци, защо се сьрдите сега?

58

Анонимен

преди 10 месеца

Е тук вече чалга индустрията удари дъното....

57

Анонимен

преди 10 месеца

Ромчето пее " Моя страна, моя Германия", като очевидно се подиграва на политиците ни, заради милионите изгонени българи от страната. Не търсете под вола теле

56

Чичо Ади,

преди 10 месеца

беше прав.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Нямало ЛГБТ по времето на Емил Димитров??! Абе ейй, фасули обикновени, авторитетни ЛГБТ общности е имало дори в царска Русия. Поразровете се малко. Търсете информация, вместо да вярвате сляпо на комунистическата пропаганда. Амммма че сте значи ейййй.

54

леле леле

преди 10 месеца

удриии , са , са , са ,,,,наред е мила родино , и хвърляне на салфетки с цветовете на трибагреника ни , за по голем драматизъм .