73

Хром

преди 1 година

Е какво се ядосвате? Песента много точно описва ситуацията. Любов към БГ ама живот в чужбина. Просто прогониха свестните хора.Това му е стила на човека, опера ли да напише.

72

Анонимен

преди 1 година

В момента вече берем плодовете на последните 30 години чалгаризация, а и ако не сте наясно вижте кои са топ 10 гледаните български клипове в тубата!

71

Анонимен

преди 1 година

Ей такива колко са ми смешни. Направил го е понеже искал политическата класа да му обърне внимание и заради всички българи. Абе ей,нишок,направил си го,за да станеш известен и да натрупаш пачки. Не ти пука за никой освен за теб самия. И сега бръщолевиш лъжи,за да не те плюят. ***. Трябва да те осъдят за нарушаване на авторски права и да си плащаш до живот. Амаан от курв..и и тарикати в тая държава

70

ДО ФАКТ

преди 1 година

ТАКА Е

69

Анонимен

преди 1 година

До 86:В Германия робуват,но за повече пари.Нямаше да ходят да робуват ако тук имаше нормално заплащане.Според плана Ран-Ът ни държат на ниски заплати,за да дърпат умните на Запад да има изтичане на мозъци и роби за обща тежка работа.Помните ли по Коледа как искаха да намалят минималната работна заплата по заповед на посолствоТО?

68

22

преди 1 година

До Ром в Deutschland - то и там *** ни предствят. Ама в Германия тия, дето в България се котират като "роми", се представят ка българи. И затова на мнго места викат "бягайте българите идат". Защото по цял свят лицето на България е ***.

67

Анонимен

преди 1 година

Като пишете за ЛГБТ ми стана интересно как мюсюлманите пак ще гласуват за ДПС като същите са от коалицията,която иска да прокара законите за обратните?

66

Анонимен

преди 1 година

И в германия ходят да робуват, това е съдбата на неукия, където и да отиде си остава роб.

65

Анонимен

преди 1 година

Точно така.Песента е подигравка към политиците ни.С тяхната политика прогониха от държавата страшно много хора и даже poмите не искат да им стоят за жълти стотинки.Вместо да подобрят условията за живот те се чудят какво да откраднат,какво да изнесат извън дръжавата и само лъжат.По заповед на посолствоТО даже националния празник искат да ни сменят и ни подготвят за пушечно месо.Надявам се някой ден поне poмите да останат тук и да се наричат "българи",защото ние сме на изчезване с този геноцид.

64

22

преди 1 година

Всичко вече ни е о*исанено.Като няма поличтическа воля и политици, които да бранят първо българското... :(

63

леле ужас

преди 1 година

това е химна на българската естрада ! за това пиша в няколко поста а не химна на България . колко човека обърнаха внимание на това ? но защо се допуска опростачаването му ? за кво творчество и родолюбие ми говори тоя . сещате се за думата . алооо СЕМ ли сте СЕМ _ки ли сте !

62

ФАКТ

преди 1 година

Разликата между трима роми и петима турци е само бройката!!!

61

Анонимен

преди 1 година

Българите чалгари одобряват, те и без туй въртят кючеци всяка вечер, рома сега им е идол :)))

60

Барселона

преди 1 година

До Христо Христов..има някой ценности които обраната ти глава не може да ги проумее....

59

Ленин

преди 1 година

Нали сте европейци, защо се сьрдите сега?

58

Анонимен

преди 1 година

Е тук вече чалга индустрията удари дъното....

57

Анонимен

преди 1 година

Ромчето пее " Моя страна, моя Германия", като очевидно се подиграва на политиците ни, заради милионите изгонени българи от страната. Не търсете под вола теле

56

Чичо Ади,

преди 1 година

беше прав.

55

Анонимен

преди 1 година

Нямало ЛГБТ по времето на Емил Димитров??! Абе ейй, фасули обикновени, авторитетни ЛГБТ общности е имало дори в царска Русия. Поразровете се малко. Търсете информация, вместо да вярвате сляпо на комунистическата пропаганда. Амммма че сте значи ейййй.

54

леле леле

преди 1 година

удриии , са , са , са ,,,,наред е мила родино , и хвърляне на салфетки с цветовете на трибагреника ни , за по голем драматизъм .