40

Анонимен

преди 9 месеца

Управляващите света са некрофили!

39

Шебек

преди 9 месеца

Пълно е с пшеница при нас.....а причината за войната е ясно кой е !!!

38

Анонимен

преди 9 месеца

САЩ са създадени от европейци, не от марсианци. Злото се проектира чрез хората: мислите и делата им. Злото е у всеки един човек и конюнктурата го налага като норма с маска, естествено. Злото е отсъствие на добро. Злото е некрофилия в широкия смисъл на това понятие, то е антиживот. Когато мъж посяга на жена, това е посегателство върху живота, това е некрофилия.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Пълни глупости. Всички крякат че хамбарите са пълни от миналата година заради Украйна която пък и с война и без качествена продукция няма

36

Анонимен

преди 9 месеца

Не "светът", а натовските поDроги. Не заради войната, а заради американските собственици на Гейропа и местните им слуги.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Прочетете за експеримента Вселена 25. Ефектът се наблюдава в България и в света в момента.

34

123

преди 9 месеца

Всичко е театър. Подготвят ви за Новия Световен Ред. Медии и политици са под контрола на световните скрити управители. Ще изпокрият храната и ще унищожат промишленоста за да приемете новите правила.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Съветският съюз беше възможността на тази цивилизация да премине на качествено ново ниво на взаимоотношения. Западният блок лиши човечеството от тази възможност. Преминаваме към архаичния вариант на паразитиране на една група хора върху друга група хора. Вероятността гостоприемници и пар*зити взаимно да се ликвидират е голяма. За онези зомбита евреите всичко това е просто търговия

32

Don Draper

преди 9 месеца

Жалко, че САЩ няма да метнат 4-5 атома където трябва - над рузия и да се приключи. Няколко континента съсипват рузките пещерняци с войните си, в Африка е дори още по-страшно... да ги заличи някое природно бедствие, дано, и без това нищо не произвеждат освен войни.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Накрая да не излезе, че ни внушават лошо време навсякъде, с цел да вдигнат цените на "хляба и юфката"? Искам да кажа ето ви статия с две "глобални цели" - климатични промени и световен глад.

30

До 32

преди 9 месеца

Освен големи производители Индия и Китай са и големи консуматори и не изнасят зърно.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Индия и Китай са по-големи производители на пшеница. Пшеницата идва от Китай.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Що не написахте нещо и за случайните взривове на складове за пшеница в Турция и Франция? Дали няма нещо общо и със северния поток, дет всички се правеха на ни лук яли, ни мирисали, пък после се надпреварваха да се хвалят кой бил

27

Анонимен

преди 9 месеца

Голяма работа, тъкмо ще се справят с затлъстяването .

26

noFreeman

преди 9 месеца

пълна лъжа... супер качествена в изобилие, складовете пращят по шевовете и няма на кой да продават... каква манипулация само..

25

Анонимен

преди 9 месеца

Русия е измислена държава,родена 1721 година от сифилистика Петър Първи.До тогава има монголо-финска Московия.Никога славянско племе не е живяло около московските блата.1944 година същата прокълната Москва създава по свой образ и подобие македонската нация и език,за да раздели българите!!!

24

Да

преди 9 месеца

Най добрите продукти са в Беларус и Русия там отровите на САЩ не се допускат до земята.

23

На крив

преди 9 месеца

Космоса и руснаците му пречат

22

Ей

преди 9 месеца

Защо лъжете в Украйна няма първо качествени пшеница и царевица,там всичко е ГМО обработено от фирми на САЩ...

21

БАНко

преди 9 месеца

,, КРАДЕНОТО ЖИТО " Е В ГЛАВИТЕ НА НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА , ЗАЩОТО ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА ИЗНАСЯ ЗЪРНО НЕПРЕКЪСНАТО , А ЦЯЛА ГОДИНА ПРЕЗ ЧЕРНО МОРЕ КЪМ СКАПАНАТА ЕВРОПА , СРЕЩУ ОРЪЖИЕ !!!