276

Holly Molly

преди 9 месеца

Четете ри какво е Хисар един психично болен русофил чака догодина Вагнер на слънчев бряг.Нема да стане!Долу М О Ч А!Нравитсе нет нравиттсе ше тъпиш красавице.

275

Анонимен

преди 9 месеца

Щом липсват документи значи има незаконен строеж. Затова незабавно да се пристъпи към премахване на незаконния обект.

274

Антикомунистка София

преди 9 месеца

Долу Окупатора М О Ч А! Духайте демократичният че п Ком у няриииии

273

Не бързайте ПСОеАут

преди 9 месеца

271 Грешиш аз ще надживея и паметника и теб руски ауспух

272

Анонимен

преди 9 месеца

Който не е на ясно защо му викаме *** ей сега ще обясня. Официално *** = Монумент на Окупационната Червена Армия - това за пред чужденците. Също така думата *** на руски означава урина или в прав текст на братушките още през 54-та като го сложиха Българина им каза - туй е мястото дето ще ходим да пикаем като се напием. И ако отидете около паметника (когато не беше заграден) там си миришеше на *** и през соца си миришеше. Има причина за това! Това мисли населението, а русофилите нека лаят!

271

Анонимен

преди 9 месеца

След няколко месеца я камилата я камиларя.

270

Бай Шиле

преди 9 месеца

Русия = ГЕЙ. Държавата с най-много СПИН в северното полукълбо и развъдник на скрития хомосексуализъм е Русия. Съответно който е русофил е гей. Няма лошо тавариши. Открития русофил - открит гей, гласуващия за русофили - покрит гей. Всеки сам си прави изводите. Аз гледайки колко много хора пишат тук в подкрепа на Русия си давам сметка, че едни 65% от мъжете в БГ са гейове. И това изяснява що жените все питат къде са истинските мъже. Ами драги дами не случвате щото русофилщината отваря задни врати!

269

М О Ч А ПСО

преди 9 месеца

278 Не благодаря,А ти явно имаш такова дилдо и си го ползваш в руския ауспух

268

МсKennedy

преди 9 месеца

Ако ще го оставяте Паметника на Съветската Окупация съкратено ПСО.Сложете и още паметници с същото геройско значение като например паметник на касапина от Стара Загора,Паметник на убийците на Димитър и та корумпираните менгета които го пуснаха единия са избяга в Германия.Паметник на серийния убиец от Лозен и тн.

267

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

Събаряйте бе, какво се страхувате толкова... - не видяхте ли как сринаха Екатерина втора в Одеса...

266

Do 274

преди 9 месеца

Аз например бих ти подарил едно дилдо с ликът на К. Петков, да си си го навираш ежечасово

265

Я па я..!

преди 9 месеца

Путин си изплаши и готви капитулация и репарации. Вече може да не местим паметника.

264

Анонимен

преди 9 месеца

Ако не могат да го махнат това грозило да го покрият с оня флаг на ЛГБТАБВГД хората, та поне да се чудят русофилите как да идат да целуват паметника. Нали най-после хората ще разберат, че всеки русофил е гей практикуващ Дедовщина!

263

Kiro

преди 9 месеца

Слава братушки

262

Подарявайте цветя

преди 9 месеца

На мъже те саво жените обичат цветя и заслужават да им се подаряват мъжете също обичат цветя и заслужават да им се подаряват,Не е гей да подарявате цветя.Аз например на русо робите бих им подарил един венец.Да го сложат пред разрушеният М О Ч А.Един ден.

261

Анонимен

преди 9 месеца

Единствената причина тая грозота да съществува, е че оня алкохолик и предател Георги Димитров дето продаде и предаде Македония за власт, искаше да се подмаже на съветските "братя" и затова го вдигнаха. Даже братушките не бяха ентусиазиране от слагането на тоя каманяк на 300м от паметника на Царя дето те свалиха. Само да ви светна, че друзята искаха да махат паметника на Цар Освободител ама тогава даже нашите продажни партийци казаха, че няма да изглежда много добре ако махнат Цар Освободител

260

Дядо Соци

преди 9 месеца

Геофизически и геологически изследвания.. От геополитически изследвания вече няма нужда.Мразя войната и Путин , но българите нямаме нужда от такова ново разделение и то яростно.Оставете паметника. Сменете само надписа и готово.

259

До не бързайте

преди 9 месеца

Паметникът ще те надживее. Верняй ми.

258

Глобалният Елит

преди 9 месеца

Държавата замина у канала но това те е важно пазете си паметника на окупатора и нека ви се смее целият свободен свят какви плебеи сте.Да илядите.

257

Зозо

преди 9 месеца

Георги Жеков беше прав. Всички са комунисти. Комунистически от/peпkи. Никакъв паметник няма да махнат. По цял ден Дебора, Паметника, Празника. Ай сиктир!!!