395

none

преди 9 месеца

Жалка картина...

394

Анонимен

преди 9 месеца

Промил ти е на тебе мозъка американда Байдъна. Ти кво да не си влюбена в старчето, на това му се вика герантофилия.

393

Диана

преди 9 месеца

Щом политиците не спазват законите, какво може да се очаква от другите /на които те трябва да дават пример!/...Налагат се като разглезени деца - това ако са отговорни хора аз да съм трамвай, значи...Приказката е "*** народ - слаба държава", но какво ли става с прости политици?! - сигурно тогава няма държава...Политиците трябва да се борят в Парламента и съответните отговорни за вземане на решенията места, не по площадите! Ако политиците разчитат на площадите, то защо им е тогава Парламента?

392

Анонимен

преди 9 месеца

Dear dnes.bg, your censorship sucks. Recheck it!

391

ЖАЛКИ ПРОДАЖНИЦИ

преди 9 месеца

ПРОДАВАТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА КОПЕЙКИ

390

Анонимен

преди 9 месеца

Повечето от тия, дето бранят М.О.Ч.А, не знаят къде е гробът на дядо им или баба им, на майка им и баща им, щото не са стъпвали от погребенията насам. Ама това за тях е маловажно. Те са "За Родину, за Сталину", промитите мозъчни плоскоземи.

389

Анонимен

преди 9 месеца

Ако БСП бяха човеколюбци и родолюбци, щяха да занесат сами паметника в музея и да направят на мястото детска площадка или чешми, каквито не достигат. Децата са им важни, ама паметникът - повече. Сава въпрос за най-обикновена, прозаична, излишна, омерзителна би принизяваща хуманноста борба на идеолигии. Важно е да тровим мозъците на следващите поколения с мракобесни и анахронични закостенялости.

388

Анонимен

преди 9 месеца

Заринахме се с вещи и браним всеки излишен монумент с гърди, сякаш сме безсмъртни. Отровихме водата, земята и въздуха, обаче паметникът ни е най-важен. Потомците така или иначе един ден ще го претопят. Щото няма да ги интересува няква Червена армия от далечното минало. То сега гробовете на роднините ни пустеят, никой не ходи тревата им да оплеви, та да се види надписът, те за за едно *** се загрижили. Почнете от паметта на вашите собствени дядовци, от техните лични паметници, не за СССРските

387

Фугурист лаик

преди 9 месеца

Някой ден в не много далечното бъдеще човечеството ще се зарине с бок.луц.и, паметници, автомобили, всякакви натурии, покривчици, перденца, статуетки, излишни джаджи - на всеки по 20-30, негодни машинарии и ще се наложи да се изчисти всичкия този ***, за да има място за живеене. така или иначе ще се наложи паметниците да се качат на дигитални изображения, защото всеки сантиметър ще е важен. Нацията ще стане архаизъм, защото всеки ще се мести там, където ще има място - за глътка въздух.

386

Анонимен

преди 9 месеца

Превърнали сме се в проскубани псе-та които само лаят но не хапят за радост на 240-те

385

Разрушител

преди 9 месеца

Какво стана с оня дето бутна мавзолея ей така за негов кеф ,той как я кара сега , а пък да видим тука как ще е ? За съборената държава няма какво да говорим остана една територийка за радост на демократичната общност ,е все някога ще дойде видов ден !

384

Анонимен

преди 9 месеца

Пак питам, колко рубли плаща Путтлер за една нощувка пред MOЧА? Вчера питах никой не ми отговори, изглежда участниците във флашмоба се страхуват че ще ги подям.

383

Анонимен

преди 9 месеца

Крайно време е това недоразумение, което изобщо няма място в центъра на столицата, да се премахне. Никоя държава с достойнство не издига паметници на окупаторите си.

382

Анонимен

преди 9 месеца

Вторалили сме се камъни душите ни са каменни Вместо тез пари да се дават на някоя свойска фирма да разруши нещо може да се дадат на дете нанякой който има нужда да му се помогне да се подготвят центровете за бездомници да им къде да се окъпят да се почисти някой старчески дом или да се асфалтира някоя улица на село ако все още има жив човек там Станали сме вълци единаци

381

Анонимен

преди 9 месеца

Първата работа на русофила, щом остане свободен, е да си намери господар. Конкретен господар.

380

Анонимен

преди 9 месеца

До през ноща А къде са мочали? ------------ на Цомчо в човката :)

379

Анонимен

преди 9 месеца

До The Great Lirelall Щом сме опряли до бутане на паметници значи в държавата всичко е Перфектно - икономика, здравеопазване, доходи?! -------- а що не е перфектно бе каскет смачкан? Щото братушките ти продължават да ни крадат.

378

Анонимен

преди 9 месеца

"Левицата" и "Възраждане" цяла нощ пазиха Паметника на Съветската армия. ------------ и оcpаха и oпикaха около него

377

Анонимен

преди 9 месеца

Няколко роби бранят с гърди паметника на поробителя си...

376

гост

преди 9 месеца

До The Great Lirelall - Явно някои не сте чели Теория за счупените прозорци затова ще ти я обясня - дано я разбереш - големите лaйна се чистят след като се почистят малките.