322

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Aми той веждито се накраде достатъчно, а и явно има опит с пр0 сти тут тките за да го каже това.. За какво трябва да го харесваме?!? Нека не забравяме, че го бяха избрали за председател на Парламента в нарушение на Конституцията!Нещо което и кРадев прави.. а и те двамцата май се харесваха..

321

Анонимен

преди 10 месеца

Прав си никой няма кураж като него да бьде измякар тотално. И крьчмата се говори и какво нали пак в са една маса.

320

Анонимен

преди 10 месеца

до 331 по точно агентите са под чадьр.

319

Анонимен

преди 10 месеца

Веждито беше единствения който говореше открито за всичко.Спомням си преди време беше казал за депутатите , Не може човек който довчера е варял лютеница пред панелния блок да направи богата държава. Така че по кротко когато плюете по ВеждитоДо ташаците не можете да му стигнете.

318

Анонимен

преди 10 месеца

Никога не е късно да станеш за резил

317

Анонимен

преди 10 месеца

Не вярвам в тези маневри, а Вежди се е спазарил за някоя държавна длъжност и след 2 месеца ще цъфне на държавната софра. Мога да се хвана на бас, че отива на друга длъжност. Байганьовщината не се изкоренява с една оставка

316

Кой?

преди 10 месеца

Koй?

315

Венелин

преди 10 месеца

Не може човек на изкуството да се занимава с политика! Това е несъвместимо.

314

Явно

преди 10 месеца

...с какъвто се събереш - такъв ставаш...Ама Бойко стиска зъби и с микрофон, и без микрофон. А Веждито не знае спирачка, плямпа като за последно. Айде, лека пенсия!!!

313

Учен Долски

преди 10 месеца

Всъщност той за какво беше там?

312

една

преди 10 месеца

Прав, как ли пък не прав. Само в такава ориенталска страна като нашата може да се оправдават такива. И още нещо за тормоза - да, има много тормозени мъже. Но те са си виновни, така както са виновни тормозените жени, защото са траещи си мижитурки. Или виновни тормозените жени и невинни тормозени мъже. Да, ама не. Не се усещате какви селинджъри сте и какъв чудовищен двоен стандарт прилагате спрямо жените.

311

Анонимен

преди 10 месеца

Прав е за това, което каза

310

Анонимен

преди 10 месеца

Росица Кирова и Минджев - също да последват примерът...

309

българина

преди 10 месеца

за случайно включен микрофон, оставка от Галина от Посолството, къде беше Посолството и набора от ***, когато БМБ най учтиво пред микрофони нарече 20 женици ***, а след 4.30 часа запис, на ППДБ меко казано скандален, нямаше оставки. да пукнат децата на всички предатели

308

Преме

преди 10 месеца

Стих си го!

307

анонимен

преди 10 месеца

Мили к-ви, ха осъдете всички тези мъжища дето грачат денонощно срещу вас, измъкнете им последните парички, натикайте ги по затворите да им уврат тиквите! Лицемери като отчето от "Алената буква", нищо няма да ги оправи освен дебелия край! Точно те са без капка морал и мисъл в главата, но ето какво стана с Рашидов! И всички негови глламави защитници ги чака същото - вън от нормалния живот, аутсайдери до края!

306

ШЕЙТАН

преди 10 месеца

АМАНЬ КОЙДУМ *** ОТОМАНСКИ.

305

реджеб иведик

преди 10 месеца

на мамуни ви правят стадо с полирани мозъци!!!!а мамуните обичат да гледат тАлАвизия ида бъдат много "ниформирани"!!!цирк буш пасти да яде пред това което ви представят и ви се подиграват!!!на дХупетатчето съвсем"случайно"му били включени микрофоните и той горкия говори не се усеща че се чуват микрофоните като говори нали така гледайте клипът с такава елементарна постановка и режисура!!!просто човека се оттегля от политиката и трябва да е с някакъв скандал че да се помни!!!справка цирка с доганя

304

анонимен

преди 10 месеца

Прав бил тоя? Чувате ли се, бе ид....оти? Всички били такива, най-напред и майките ви тогава! Истината е, че всякакви има, има и така, и онака, да правиш пр.осташки изявления от средните векове било правилно и този колко много бил прав, ама го разкараха от парламента, нали! А вие с празните кр.атуни такива ще си останете и само ще се облизвате за к.те, но няма и те да ви бръснат за лукова глава!

303

анонимен

преди 10 месеца

Какво сте гракнали срещу к-те, бе лицемери! При първа възможност бягате при тях със светлинна скорост да ви правят засукани неща, и последните си пари трошите, но тук пищите нонстоп, срам нямате! Не ви е срам ни от майки, ни от сестри, ни от нищо! Вие какви сте, да не би да сте по-хубави и по-морални? Че и на пичове ще ми се пишете ако сте забърсали повече бройки, но опищяхте форумите срещу тях в защита на този, дето не знае дори как да се държи в такова свято място като парламента! Я се скрийте