384

Анонимен

преди 9 месеца

Навремето НРБ и СССР правехме съвместни Черноморски игри. Нашенска дизелова подводница незабелязано доближи на едно торпедо разстояние руската атомна подводница. Ние спечелихме !

383

Анонимен

преди 9 месеца

То е очевидно КОЙ печели- САЩ. Разбиха европейската икономика,разкриха икономическите връзки ЕС-РУСИЯ, започна пренасочването на едрия бизнес от Европа към Америка,на път са да ликвидират Украйна като държава,доведоха двете воюващи страни до братоубийствен сблъсък,създадоха условия за възраждане на фашизма в Европа,прокарват джендаризма и подмяна на историята чрез НПО-та....

382

Анонимен

преди 9 месеца

До Финала е известен-Ти да видиш.ГоУем си смешн.ик.Вярно е че Оссрайната пак ще бъде руска ,ама фашагите на Зеле са по нашите курорти.И наистина трябва да ги ловим и да ги връщаме обратно във фашистката бърлога.

381

Стикс

преди 9 месеца

Само един *** е синьо-жълтият ***. Пише истерично, по няколко пъти, за да прави вятър!

380

ха-ха-ха

преди 9 месеца

До Финала е известен-Евродженди ,за байДън ли пишеш?Не ти ли е ясно че цялата Европа и ФАЩ не могат да се опънат на руснаците.Сменяй дилъра.Положението ти е критично!!!

379

00014

преди 9 месеца

До Доди Доди, да си "додим" на думата. Никой не отрича количественото преимущество на НАТО. Затова и Путин го каза - без Русия свят няма да има. А ескалацията на която се радваш до там води. Ти как се виждаш - печен грил, или просто изпарен? Или дали ще можеш да си събираш окапващите меса?

378

Финала е известен

преди 9 месеца

В Хага вече тестват микрофоните и клетките в които ще се озоват новите фашисти от Путеландия начело с бункерния дядка !

377

уточнение

преди 9 месеца

Вчера гледах в Телеграм как руснаците са увеличили военното си производство за последната година над 12 ПЪТИ!Руснаците имат по две ракети на декар за цялата фашистка територия.Укропите ще бъдат изпарени дори на 10 метра под земята!Освен това Русия е готова да воюва с цялото жалко НАТО плюс ФАЩ ,още от преди 60 години ,дори без ядрено оръжие.Въпреки тоталното медийно затъмнение ,скоро всички ще разберат думите на Лавров за войната.

376

Анонимен

преди 9 месеца

А е къде е Зеленски, че техните го търсят да го бият

375

Error 404,баце!

преди 9 месеца

Важното е,че има бЕло за зеленясалия!

374

ФАКТ

преди 9 месеца

Украйна дори теоритично и хипотетично не може да победи в тази война. Камо ли на практика.

373

Анонимен

преди 9 месеца

Русия срещу НАТО...............Украйна е само бойно поле............украинците, децата и внуците им станаха роби на западните банки за поне още 200 години!!!

372

Делфийският оракул

преди 9 месеца

Проблемът на България не е Русия, а хора като Паси, Лорер и т.н.

371

Анонимен

преди 9 месеца

Русия е най-голямата ядрена държава и руснаците са най-добри във военните технологии и във физиката..............никой не може да победи Русия!!

370

Тодор Трайчев

преди 9 месеца

Топъл Доди - марка шкембе чорба

369

Доди

преди 9 месеца

Копейкаджиите тук да целуват краката на Байдън,че не праща модерно оръжие и авиация на украйнците,иначе досега *** да са далеч зад граница. С една пехота само укрите настъпват дори с метър на ден,а руснаците бягат и минират. Толкова с мощната руска армия. Да не говорим,ако НАТО се включи в конфликта. От 3 дни до Киев,ще има за 3 дни в Москва.. Копейките го знаете това много добре,но не смеете да признаете. Руснаците се оказаха гола вода.

368

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна...............поредната провалена държава.................след Либия, Сирия, Афганистан, Ирак, Йемен, Судан и много други!!!

367

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна я има като държава само де юре.............де факто това е само една територия без характеристики на държавност!!

366

Анонимен

преди 9 месеца

Кой болен мозък може да смята, че светът ще се съгласи Украйна да изчезне от картата ? 3та световна ще има но Украйна няма да я дадем ! Руски болни мозъци ! Демократичният свят се бори с ислямизма , комунизма и фашизма ! Пу *** такива

365

NEW Fашизъм

преди 9 месеца

Ставащото в Украйна най-добре показва отношението на Русия към славянските народи и зачитането на международно установени държавни граници. България може да тръгне напред само когато окончателно скъса зависимостите от Русия - политически и икономически. Русия никога не търси партньори, а васали и роби !