51

rambaldievskievich

преди 10 месеца

Какъв Шенген, какви 5 лева с тия (не тея) оправдателни присъди на Ем. Масларова, на Цвъки (няколко), на Огнян Донев, на Хр. Бисеров (няколко), на Богомил Манчев (с най-скъпата за времето си гаранция (500 хил. лв.), на...? Какъв Шенген, какви 5 лева щом всичко се покри и затаи с тия (не тея) н'ам колко си фирми бяха, свързани с т. н. Панамска сделка ли беше, друго ли(?), с изчезването и появяването на Петко Сертов, с откраднатото и ненамерено(?) тефтерче на Красьо Черничкия, с приземилия се след прелитане и кацане над/в няколко държави самолет на летището м/у Търговище, Шумен и Разград (даже са

50

Анонимен

преди 10 месеца

Китайците обляха Европа със студен душ. Европа безразсъдно се намеси във войната за чипове между Вашингтон и Пекин. Всичко приключи с това, че Китай забрани износа на редки земни метали, ключови за микрочиповете. ЕС изисква да създаде собствено производство. Но металурзите вдигат рамене: имаме нужда от огромни инвестиции, държавна подкрепа и накрая суровини, които не са налични. В Брюксел се хванаха за главите: цените на галия вече скочиха с една трета, а според германската "Фрайбергер" запасите в складовете са почти изчерпани.

49

Анонимен

преди 10 месеца

А какво става с рецесията в ЕС?

48

Анонимен

преди 10 месеца

А какво ще стане с ЕС ако контранастъплението се провали? Или контранастъплението е успешно, няма да се провали?

47

Анонимен

преди 10 месеца

Поне по въздух поне да премахнат ненужните опашки.

46

Анонимен 11

преди 10 месеца

С искането Динко за президент,може Нидерландия,да "подпише".

45

Анонимен

преди 10 месеца

А какво стана с 20% от територията на Украйна?

44

aa1830

преди 10 месеца

Дано поне румънците ги приемат....ние сме такава дупка, че само за изтривалка може да ни ползват. Народ без грам достойнство....Ние ще сме в пакет с Македония и Албания за Шенген - след едно 20 години....

43

Анонимен

преди 10 месеца

Tъpcя ga npoчeтa nak няkoя и gpyra лakapgия зa paвнonpaвнoтo члeнcтвo и cътpygничecтвo в EC, cъблюgaвaнeтo нa изnълнeни kpитepии зa шeнreн и eвpoзoнaтa, nълнaтa лиnca нa gиckpиминaция мeжgy cтpaнитe члeнkи, бeзnpиcтpacтнитe peшeния нa EK и т.н., и т.н.

42

Анонимен

преди 10 месеца

До 42, а какво става със СВО - то??? Нещо съвсем затихна напоследък...

41

Анонимен

преди 10 месеца

СССР разруши колониалните империи, но СССР не можеше да разруши нео-колониалните империи на САЩ и на финансовия капитал. За това СССР си отиде и на сцената дойде Русия която за разлика от СССР познава и разбира механизмите на нео-колониализма и финансовия капитал. СССР не го пускаха вътре, а Русия влезе в този нео-колониален свят и започва да го разрушава.

40

Анонимен

преди 10 месеца

А какво става с контранастъплението?

39

Оемджи

преди 10 месеца

Даблютиеф!

38

Пак по опорката?

преди 10 месеца

До Българин: Ти и така си наведен. Нищо ново не можеш да измислиш.

37

Анонимен

преди 10 месеца

А бе вие като сте 100% бели raньовци, защо живеете по зле от африканци?

36

ля ля

преди 10 месеца

ето това е хубава новина! щастлив съм и подкрепям Холандците за това че не подписват свободата на Баймангал! тука трябва да изкореним от дуп давци и то до тогава ЕС ще е показала истинската си същност така че да се намери някой който да отстоява българското! и да се махнем от тази пародия!!! ние можем сами и сме достатъчни на тази земя прекрасна! всичко си имаме и никой не ни иска силни и стабилни и единни!!!

35

Анонимен

преди 10 месеца

А Африка би дузпата на ЕС, ЕС вече остава без нищо. Едва ли ще издържи още много.

34

Лол

преди 10 месеца

Страна която е 30% Африканци ще ми говори за сигурност на граници. Всичко е, че не искат конкуренция за пристанищата им. Това е ЕС, запада смуче от изтока. Добре че им пробутахме малцинствата ни, живи и здрави.

33

Анонимен

преди 10 месеца

ЕС няма нищо общо със СССР. ЕС се базира на огромни богатства които са крадени в продължение на 300 години от целия свят, докато СССР тръгна от нищото, след разрушенията от ВСВ воюва икономически със запада и стана втората световна икономика. А на ЕС му спряха газта, и икономиката рухна.

32

Realpolitik

преди 10 месеца

Нидерландците най-добре да се разбират направо с Таки, след като няма работещи институции в България. Поне президента можеше да не е руzка матрьошка, но уви.